صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
1 2 >

92/9/7
12:54 ع

پرز: ما برای تحقق صلح به دنیا آمده‌ایم!

رئیس رژیم صهیونیستی عنوان داشت که اسرائیل آماده دستیابی نتایج فراگیر با فلسطینی‌ها برای حل وفصل درگیری‌ها است.

قانون آنلاین- شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی عنوان داشت که اسرائیل آماده است به یک توافق فراگیر با فلسطینی‌ها در جریان مذاکرات صلح که از چهار ماه قبل بین دو طرف آغاز شده، دست یابد.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه افزود: دستیابی به صلح ماموریتی است که باید هرچه سریعتر انجام شود و این یک فرصت خوب برای دستیابی به توافق فراگیر برای پایان بخشیدن به رای گیری‌ها به شمار می‌آید!

پرز تاکید کرد: ما تاکید داریم که به این توافقنامه دست پیدا کنیم و بر این نکته واقفیم که حل درگیری‌ها بر پایه راهکار تشکیل دو کشور صورت گیرد. تحقق صلح ممکن است.

وی در ادامه مدعی شد: ما زاده نشده‌ایم تا بر دیگر ملت‌ها تسلط یافته و یا اراضی آن‌ها را بگیریم. ما برای تحقق صلح زاده شده‌ایم و از اینکه مذاکرات صلح میان ما و فلسطینی‌ها از سر گرفته شده بسیار خوشحالم!


92/9/7
12:17 ع

سخنان احساسی اوباما در سالروز ترور جان اف کندی+عکس

در این تصویر که در صفحه رسمی باراک اوباما، رییس جمهور ایلات متحده آمریکا منتشر شده است، اوباما به تصویر جان اف کندی خیره شده است و در زیر این عکس نوشته شده است: «امروز و در دهه های پیش رو، بیایید میراث او را به پیش ببریم» این جمله ای بود که اوباما در روز یادبود جان اف کندی گفت.
سخنان احساسی اوباما در سالروز ترور جان اف کندی+عکس

قانون آنلاین- ترور جان اف کندی، سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا در جمعه 22 نوامبر 1963 در ایالات متحده? آمریکا، در شهر دالاس تگزاس رخ داد. کندی هنگامی که با همسرش ژاکلین کندی سوار ماشین روباز بود، از ناحیه? صورت مورد اصابت گلوله قرار گرفت. او چهارمین رئیس جمهور ترور شده? آمریکا بود.

به گزارش قانون آنلاین، او از 1961 تا زمان به قتل رسیدنش در 1963 ریاست جمهوری آمریکا را به عهده داشت. او که عضوی از خانواده? سیاسی و مشهور کندی بود به عنوان نمادی ازلیبرالیسم آمریکایی مشهور است. در طول جنگ جهانی دوم در اقیانوس آرام ناوبان بود و به خاطر شجاعت در نجات جان سربازانش مدال گرفت. کندی هنگام آغاز ریاست جمهوری 43 سال داشت و از این رو جوان‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست.

اوباما

از اتفاقات مهمی که در دوران ریاست جمهوری او افتاد می‌توان به تهاجم ناموفق به خلیج خوک‌ها، بحران موشکی کوبا، ساخته شدن دیوار برلین، آغاز مسابقه فضایی، اولین اتفاقات جنگ ویتنام و جنبش حقوق مدنی آمریکا اشاره کرد.
کندی رکوردهای دیگری نیز دارد. او تنها کاتولیک رومی است که به ریاست جمهوری رسیده، اولین رئیس جمهور آمریکا که متولد قرن بیستم بود، آخرین رئیس جمهوری که در طول دوره‌اش به قتل رسید، آخرین کاندید حزب دموکرات از شمال آمریکا که به ریاست جمهوری رسید و آخرین کسی که هنگام انتخاب شدن عضومجلس سنا بود.
کندی در 22 نوامبر 1963 در سن 46 سالگی به قتل رسید. این جوان‌ترین سن مرگ برای یک رئیس جمهور آمریکاست. قتل او یکی از اتفاقات مهم تاریخ آمریکا است، زیرا این قتل باعث مطرح شدن و به نوعی محبوبیت بیشتر او در آمریکا شد و باعث شد او الهام بخش نسل‌های متعددی باشد.
در این تصویر که در صفحه رسمی باراک اوباما، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا منتشر شده است، اوباما به تصویر جان اف کندی خیره شده است و در زیر این عکس نوشته شده است: «امروز و در دهه های پیش رو، بیایید میراث او را به پیش ببریم» این جمله ای بود که اوباما در روز یادبود جان اف کندی گفت.


92/9/7
12:2 ع

 

 واکنش‎ها به آنچه در ژنو گذشت

جشن جهانی هسته‎ای ایران

مذاکرات سخت و طولانی درباره موضوع هسته ای ایران به پایان رسید و به توافقی رسیدیم که نتیجه تماس‌های برقرار شده طی سال‌های اخیر بود.
جشن جهانی هسته‎ای ایران
گروه جهان، بهاره محبی- تنها یک روز پیش 100 روزگی آغاز به کار دولت «تدبیر و امید»، کلید حسن روحانی و تیم مذاکرات هسته‎ای ایران به ریاست جواد ظریف، قفل 10 ساله مذاکرات هسته‏ای ایران را باز کرد. این رویداد نه تنها مورد توجه ایرانی‏ها از هر قشر و طیفی قرار گرفت که اغلب رهبران جهان را نیز به موضع‎گیری واداشت. استقبال از این توافق به حدی بود که مقام‎های ناخشنود اسرائیلی را مجبور کرد تا با اعتراف به پیروزی ایران، چنین استقبال بی‏سابقه‏ای در عرصه جهانی را جشن بین‏المللی هسته‏ای ایران بخوانند.
 دفاع تمام عیار اوباما از توافق
رئیس‌جمهور آمریکا با استقبال از توافق هسته‎ای صورت گرفته در ژنو میان ایران و 6 قدرت جهانی گفت، ثبات و پیگیری در این توافق باید در طول ماه‌های آینده مورد آزمون قرار گیرد. به گزارش خبرگزاری آلمان، اوباما تأکید کرد که ساختار تحریم‌ها در وسعت و کلیت آن به قوت خود باقی خواهد ماند و در صورتی که ایران در این مرحله‌ 6ماهه به تعهدات خود عمل نکند، آنگاه ما تسهیلات قائل‌شده را پس خواهیم گرفت و بر فشارها خواهیم افزود. البته این سخنان اوباما نتوانست تمامی طیف‎های سیاسی در آمریکا را راضی کند. به گزارش شبکه ان‏بی‏سی نیوز، اد رویس، رئیس جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان، با هشدار نسبت به این‎که توافق با ایران استانداردهای لازم برای حمایت از آمریکا و متحدانش را ندارد، گفت: «بر اساس این توافق، برنامه هسته‏ای ایران نه تنها عقبگرد نخواهد کرد بلکه پیشرفت نیز خواهد کرد. در عوض این ما هستیم تحریم‏هایی را که سال‎ها برای وضع آن تلاش کردیم، از میان برمی‎داریم.» سناتور جمهوریخواه اریک کانتور، رهبر اکثریت مجلس نمایندگان، نیز در بیانیه جداگانه‎ای با تکرار نگرانی‎های رویس، اعلام کرد: «فاجعه بار است که این توافق به ایران اجازه می‏دهد تا به غنی‏سازی (اورانیوم) ادامه بدهد.» مارک کرک، لیندسی گراهام و مارکو روبیو نیز از جمله سناتورهای جمهوریخواهی هستند که به این توافق انتقاد کردند.
 خشم اعراب از توافق ایران و 1+5
اگرچه تا لحظه تنظیم این گزارش تقریبا هیچ یک از کشورهای عربی نسبت به این توافق تاریخی واکنش رسمی نشان نداده‌اند اما اغلب رسانه‎های عربی به نقل از دولتمردان این کشورها از این رویداد ابراز نارضایتی کرده یا تلاش کرده‌اند آن را کم اهمیت جلوه دهند. از جمله روزنامه مصری الاهرام به تهدیدهای عربستان اشاره کرده و می‌نویسد که ریاض تهدید کرده با امضای این توافق‌نامه دست بسته نظاره‌گر نخواهد نشست. شبکه خبری العربیه اما همه تلاش خود را به کار برد تا از اهمیت این توافق بکاهد. به گزارش دیپلماسی ایرانی، این شبکه در گفت وگوی خبری خود با ادموند غریب، کارشناس مسائل خاورمیانه، گزارش داد که ایران در این توافق چیزی خاصی به دست نیاورده و این کشورهای غربی و قدرت‎های بزرگ بودند که توانستند در آخر اراده خود را بر تهران تحمیل کنند! اسکای نیوز عربی نیز این توافق را اتفاقی بزرگ دانست که کشورهای عربی از آن ناخرسندند. این شبکه خبری همچنین به ناخرسندی عربستان و امارات متحده عربی به امضای این توافق نامه خبر داد.
لاوروف: اساس توافق، طرح پوتین بود
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در خصوص توافق با ایران گفته است که هیچ کس نباخت، همه در نهایت بردند. وی همچنین گفته است که اساس این توافق به طرح ارائه شده توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تکیه دارد. لاوروف تاکید کرده این طرح اساس سیاست خارجی روسیه نیز هست. وی در این باره گفته است: «مذاکرات سخت و طولانی درباره موضوع هسته ای ایران به پایان رسید و به توافقی رسیدیم که نتیجه تماس‌های برقرار شده طی سال‌های اخیر بود. ما با روی کار آمدن رئیس جمهور جدید ایران احساس کردیم که ابراز تمایل برای حل این معضل دارای پایه و اساس جدی است.» لاوروف تاکید کرد: «این مسئله دو هفته پیش در مواضع همکاران ایرانی و همزمان با نخستین مذاکرات در ژنو دیده شد و در دور اخیر و مرحله نهایی هم که وزیران خارجه وارد مذاکرات شدند مشاهده می شد.»
 تل‎آویو: ایران پیروز شد!
مقام‌های اسرائیلی توافق میان ایران و قدرت‌های جهانی برای حل مناقشه‌ هسته‌ای را مورد انتقاد شدید قرار دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز، یک همکار دفتر نخست‌وزیر اسرائیل در نخستین واکنش به این توافق یکشنبه گفت، توافق اتمی ژنو معامله بدی بود. یووال اشتاینتز، وزیر امور اطلاعات راهبردی اسرائیل، معتقد است، آخرین تغییراتی که در توافق‌نامه صورت گرفته به هیچ وجه رضایت‌بخش نیست و نمی‌تواند به تغییر مواضع کنونی اسرائیل منجر شود. اشتاینیز افزود: «این توافق هنوز نامطلوب است و برای رسیدن به راه‌حلی مناسب در آینده، مسئله را دشوارتر از پیش کرده است.» وزیر امور اطلاعات راهبردی که از جمله وظایفش نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران است، می‌گوید: «اسرائیل نمی‌تواند در این جشن بین‌المللی شرکت کند؛ جشنی که مبتنی است بر فریب ایرانی و خودفریبی (بین‌المللی).» آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه رژیم‎صهیونیستی، نیز توافق ژنو را بزرگترین پیروزی دیپلماسی ایران ارزیابی کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، لیبرمن گفته است: «این توافق بزرگترین پیروزی برای ایران بوده؛ توافقی که حق غنی‌سازی اورانیوم را برای این کشور به رسمیت شناخته است.» نفتالی بنت، وزیر اقتصاد و عضو کابینه امنیتی اسرائیل، تأکید کرده اسرائیل تعهدی نسبت به این توافق ندارد. وی می‌گوید که این توافقی بد و بسیار بد بوده است.وی گفته است: «الان شرایط آن کودکی را داریم که به پادشاه لخت در حالی که همه از لباس او تعریف می کردند گفت لباسی تنش نیست، این کاری است که ما باید انجام دهیم!»
 اوباما متحد خوبی نیست
اسرائیلی‌ها پیش از توافق نیز بارها از اوباما انتقاد کرده و نسبت به وقوع این فاجعه برای تل‌آویو هشدار داده بودند از جمله نوآ بِک، نویسنده کتاب «آخرین اسرائیلی» پیش از این در یادداشتی در روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارنوت با انتقاد از سیاست‎های اوباما در قبال متحدان خود به ویژه در قبال تل‎آویو و ریاض نوشته بود: «تصورم از اوباما، تصویر یک رئیس‌جمهور منفعل و ضعیف بود که واکنش‌اش به ایران، تنها گذاشتن اسرائیل کوچک در مواجهه با این تهدید بود. اما چیزی به مراتب بد‌تر اتفاق افتاد... چرا که به گزارش نیویورک تایمز، تبادل‎نظر محرمانه آمریکا و ایران که تقریبا با شروع دوره ریاست‌جمهوری اوباما آغاز شد، منجر به مذاکرات رو در رو بر سر برنامه هسته‌ای ایران شد... اشتیاق ناامیدانه اوباما نسبت به رهبران خندان ایران، هرگونه مذاکره را محکوم به شکست می‌کند .تا زمانی که ایرانی‌ها مذاکره را ادامه دهند، افکارعمومی جهان نیز مخالف حمله اسرائیل خواهد بود... تنها یک بی‌عرضگی حماسی یا احساسات ضد اسرائیلی از سوی کسی که نگرانی حضور مجدد را در انتخابات به عنوان کاندیدا ندارد، می‌تواند اقدامات اوباما در قبال ایران را توضیح دهد. وی در ادامه با اشاره به نگرانی مشترک تل‏آویو و ریاض ادامه می‏دهد: «عربستان که نگران گسترش برنامه هسته‎ای ایران است در حال حاضر در انتظار خریدن سلاح‌ هسته‌ای از پاکستان است، اوباما از سال 2009 از این مسئله آگاهی دارد و ظاهرا نسبت به نتیجه آن بی‌تفاوت است؛ به‌‌ همان اندازه که برای امنیت اسرائیل، اهمیتی قائل نیست... رفتار اوباما نسبت به متحدان کلیدی‌اش در خاورمیانه کاملا دوگانه بوده است. »

  •  

 


  

92/9/7
11:11 ص

 تشدید تنش‎‎ها میان ریاض و قطر

کاسه صبر عربستان لبریز شده است

تلاش‌های قطر برای نزدیکی به اخوانی‌ها، رقابت بین عربستان سعودی و قطر را افزایش خواهد داد و پایان این رقابت به رویارویی سنی‌-‎ سنی در منطقه منجر خواهد شد.
کاسه صبر عربستان لبریز شده است
گروه جهان- گزارش‎های جسته و گریخته از بالا گرفتن اختلافات عربستان و قطر حکایت دارد و ریاض که از رفتارهای قطر در کشورهای مصر و یمن به ستوه آمده، از شورای همکاری خلیج فارس خواسته تا دوحه را محکوم کند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داده، نشست سه‌گانه عربستان، کویت و قطر که اوایل هفته جاری در ریاض برگزار شده پس از درخواست ریاض از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برگزار شده است. تنش‎ها چنان است که صباح احمد الصباح، امیر کویت، لازم دانسته میان این دو کشور میانجیگری کند تا این نشست بی‌نتیجه پایان نیابد.
  اختلاف با برادر بزرگ‌تر!
قطر که تا نیمه اولین دهه هزاره سوم همچنان در سایه رشد قارچی امارات قرار داشت حرکت به سوی توسعه را با احتیاط آغاز کرد. این کشور با تنها دو میلیون جمعیت، بلندپروازی‌های زیادی دارد و اینک نه تنها یک قدرت تعیین‎کننده منطقه‌ای که در ردیف تاثیرگذار‌ترین کشور‌ها در روند مناسبات جهانی به شمار می‌‏رود و حتی همپای عربستان داعیه رهبری جهان عرب را دارد و با ریاض بر سر این مسئله به شدت رقابت می‎کند.
در این میان سیاست‎های دوحه در مصر است که کاسه صبر عربستان را لبریز کرده است. هم اکنون عربستان از اقدام ارتش مصر در برکناری مرسی استقبال و کمک پنج میلیارد دلاری به دولت جدید این کشور ارائه کرده اما قطر که حامی اصلی مرسی است، از سرنگونی وی ابراز ناخرسندی کرده است. علاوه بر آن در کشورهایی مانند عراق، سوریه و لبنان که این روز‌ها دچار بحران هستند، قطر به شدت با عربستان رقابت دارد.
به‌این معنا که برخی ازگروه‌ها را عربستان حمایت مالی و تسلیحاتی کرده و برخی دیگر را قطر. در نتیجه عربستان به شدت از سیاست‌های قطر ناخشنود  است. شاید به همین دلیل است که عربستان در نخستین پیامی که به امیر جدید قطر فرستاد، اظهار امیدواری کرد از این پس قطر در چارچوب سیاست‌های شورای همکاری خلیج فارس عمل کند. این به‌آن معناست که از این پس قطر حد و اندازه خود را بشناسد و با عربستان سعودی به عنوان برادر بزرگ‌تر خود همکاری کند و تصمیمات شورای همکاری خلیج فارس را بپذیرد و فرا‌تر از حد خود بلندپروازی نکند.
 رقابت برای کسب حوزه‌های جدید نفوذ
نکته مهم در این میان اختلاف شدید دوحه با عربستان سعودی در شورای همکاری خلیج فارس است. در اجلاس شانزدهم سران شورای همکاری خلیج فارس، اختلاف عربستان و قطر بر سر انتخاب دبیرکل شورای همکاری شدت گرفت. هر یک از دو کشور قطر و عربستان دو نفر را داوطلب این سمت کرده بودند که نماینده عربستان «ابراهیم حجیلان» با پنج رأی موافق در مقابل رأی مخالف قطر به عنوان دبیرکل شورا برگزیده شد. امیر قطر در اعتراض به انتخاب نماینده عربستان به عنوان دبیرکل شورا اجلاس پایانی را تحریم و اعلام کرد، هر اجلاسی که حجیلان  سعودی در آن حضور داشته باشد، توسط کشور قطر تحریم خواهد شد که این موضوع به منزله خروج موقت قطر از شورای همکاری تلقی شد.
این مسائل باعث شده تا کار‌شناسان و سیاستمداران عرب نسبت به سرنوشت شورای همکاری خلیج فارس ابراز نگرانی کنند. به‎طوری که پس از آخرین نشست اخیر سه‎جانبه عربستان، کویت و قطر در ریاض، منابع آگاه کویتی اعلام کردند، اختلاف عربستان و قطر از جمله درباره تحولات مصر انسجام شورای همکاری خلیج فارس را تهدید می‌کند. این منابع با ابراز نگرانی درباره تأثیر سوء اختلاف‌های ریاض و دوحه بر انسجام شورای همکاری خلیج فارس گفته‎اند که صف‏بندی‎ها در این شورا در حال شدت گرفتن است و درباره تحولات مصر، دیدگاه امارات به عربستان و دیدگاه عمان نیز به قطر نزدیک‌ می‎شود.
  اخوانی‎ها، مرکز ثقل رقابت
پایگاه خبری میدل ایست آنلاین چندی پیش در تحلیلی به قلم «انس محمود شیخ مظهر»، تحلیلگر عراقی، نوشت: «قطر با وجود وسعت کوچک و امکانات محدود از جمله کشورهایی است که تلاش می‌کند، نقشی اساسی در تحولات منطقه‌ای بازی کند و این استراتژی یا سیاستی نیست که پس از بروز انقلاب‌های عربی در سر مقام‎های قطری افتاده باشد، بلکه چنین اندیشه‌ای سال‌هاست که در سیاست‌های قطر دیده می‌شود. در این میان، بهار عربی فرصت مناسبی بود چرا که با روی کار آمدن جریان‌های اسلامگرا در کشورهای عربی و تقسیم قدرت بین اخوان المسلمین و سلفی‌ها، قطر سیاست نزدیکی به اخوانی‌ها را در پیش گرفت، زیرا این جماعت در جهان عرب جایگاهی بالا‌تر و موقعیتی بهتر از سلفی‌ها داشتند با تلاش قطر برای نزدیک شدن به اخوانی‌ها و حضور عربستان سعودی راکه حامی مطلق سلفی‌ها در منطقه به شمار می‌آید به شدت عصبانی کرده است.»  شاید به دلیل همین صف‏بندی عربستان و قطر است که کار‌شناسان بر این باروند که روابط سلفی‌ها و اخوانی‌ها در آینده‏ای نه چندان دور تحت تاثیر این تنش قرار گرفته و منطقه را ناآرام خواهد کرد. چرا که تلاش‌های قطر برای نزدیکی به اخوانی‌ها، رقابت بین عربستان سعودی و قطر را افزایش خواهد داد و پایان این رقابت به رویارویی سنی‌-‎ سنی در منطقه منجر خواهد شد.

 


92/9/2
5:58 ع

وزیر خارجه فرانسه: به دنبال توافق با ایران هستیم

فابیوس صبح روز شنبه پس از ورود به محل اقامت و مذاکرات هیات‌های ایران و 1+5 در جمع خبرنگاران گفت: ما به دنبال توافق هستیم اما هرگونه توافقی باید محکم باشد.
وزیر خارجه فرانسه: به دنبال توافق با ایران هستیم

 وزیر خارجه فرانسه گفت که " ما به دنبال توافق هستیم، اما این توافق باید محکم باشد و این چیزی است که من به خاطر آن اینجا هستم."

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اعزامی به ژنو، لوران فابیوس صبح روز شنبه پس از ورود به محل اقامت و مذاکرات هیات‌های ایران و 1+5 در جمع خبرنگاران گفت: ما به دنبال توافق هستیم اما هرگونه توافقی باید محکم باشد.

وزیر خارجه فرانسه صبح روز شنبه با همتای آمریکایی اش دیدار و گفت‌وگو کرد


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ