92/4/6
10:22 ع
92/4/6
10:15 ع
92/4/6
7:43 ع
ایرانیانی که گفته می شود در این انفجار نقش داشته اند هنوز تحت پیگرد "اینترپل" قرار دارند.
همچنین واشنگتن تایمز به نقل از اینت نیوز در ادعایی غیرمستند نوشت: یک مأمور امنیتی ایرانی که در سال 90 میلادی از ایران گریخته است، گفته این ترور توسط یک کمیته که با شورای امنیت ملی ایران در ارتباط بوده طراحی شده است؛ در آن زمان حسن روحانی به عنوان عضوی از آن کمیته ترور و همچنین منشی شورای امنیت ملی فعال بوده است!
به گفته رئول گرشت- عضو ارشد نهاد دفاع از دمکراسی، «قاعدتاً اجازه حسن روحانی برای عملی شدن طرح ترور لازم نمی بوده! اما شکی نیست که روحانی از این طرح ترور و همه بحث هایی که منجر به این ترور شد اطلاع داشته است!»
مرکز یهویان در "بوینس ایرس"، در سال 1994 بوسیله بمبی پر قدرت منفجر شد که در اثر ان 85 نفر کشته و 300 نفر زخمی شدند.
حسن روحانی که به تازگی به عنوان رییس جمهور جدید ایران انتخاب شده، به عنوان چهرهای میانهرو شناخته می شود اما رئول گرشت می گوید که این عنوان برای حسن روحانی "فریبنده" است!
92/4/3
10:10 ع
از همان روزهای اول و پس از حماسه سیاسی 24 خرداد ملت ایران، بسیاری از افراد و رسانه ها دچار شوک شدند؛ چرا که این میزان حضور وهمچنین انتخاب آقای روحانی اصلا در مخیله آنها نمی گنجید و در کل تمام برنامه های آنها را به هم ریخت. این شوک طی روزهای متمادی در پیامهای تبریک و واکنش های رسانه ای کاملا بروز داشت.
اما در میان تمام این اظهار نظرها، یک نفر عجیب ترین واکنش به انتخابات را داشت. او در اولین اظهارنظر، طی گفتگو با رادیو فرانسه ادعایی را مطرح کرد که هیچ کسی آنرا تحویل نگرفت. اما همچنان او با اعتماد به نفسی بالا بیشتر بر فرضیه خود پافشاری کرد تا آنجا که ما را مجبور کرد آنرا انعکاس دهیم.
علیرضا نوریزاده که در رسانه های ضدانقلاب از او با عنوان "مدیر مرکز پژوهش های ایران و اعراب" نام می برند، یک روز پس از انتخابات حماسی 24 خرداد در گفتگو با رادیو فرانسه می گوید: « تمام آمارگیری هایی که [انجام] می شد، آقای قالیباف را خیلی پیشتاز قرار می داد، چه شد یک دفعه 10 میلیون فاصله تا الآن بین آقای قالیباف و روحانی افتاده است؟»
وی اضافه می کند: « باید گفت این همه فاصله یک مقدار غیرقابل توجیه است و نمی توان به همین سادگی آدم فکر کند که تمام پیش بینی ها و آمارگیری ها، بی ربط بوده است و حتی مثلا در شهری مانند مشهد که شهر ایشان است آرای کتری نسبت به آقای روحانی بیاورد.»
گذشته از تکرار تئوری توهم "داماد لرستان" از سوی نوریزاده، در انتخابات سال 88 نیز او و بسیاری از همفکرانش با همین ادعا به دنبال القای تقلب در جامعه بودند.
92/4/3
9:56 ع
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: سرکرده منافقین هم نگرانی خود از انتخاب دکتر روحانی به ریاست جمهوری را ابراز نمود.
مریم رجوی، که اکنون در رأس گروهک تروریستی منافقین قرار دارد گفته است: "با رئیسجمهور شدن آقای روحانی هیچ تغییری در ایران پدید نخواهد آمد." منافقین، خواستار تحریم انتخابات 24 خرداد شده بودند و در روز انتخابات، تظاهراتی علیه روحانیت در شهرهای اروپا از جمله در لندن برپا کردند.
حضور پرشور و شعور مردم در انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد، سیلی محکمی به صورت عناصر ضدانقلاب و منافقین که خواستار عدم شرکت مردم در انتخابات شده بودند نیز بود.