سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

92/4/21
8:55 ع

عسگراولادی: منتظر پیام روشنی از موسوی و کروبی?ام/خدمات دولت احمدی نژاد غرور انگیز است

وی گفت: اعتدال و عقلانیت و دیگر کلید واژه‌های آقای روحانی در انتخابات بارها توسط ایشان تعریف شده است. البته نباید آنقدر در وادی تعریف توقف کنیم تا از مفهوم واقعی این واژگان فاصله بگیریم. فکر می‌کنم این واژه‌ها به اندازه کافی روشن و گویا هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حبیب الله عسگراولادی  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری طی مصاحبه ای با "خبرانلاین" گفت: بنده با شناختی که از آقایان موسوی و کروبی و حتی جریان اصلاح‌طلبی دارم گفتم آنها مفتون واقع شده‌اند. تاکنون در انتظارم تا پیام روشنی از آنها دریافت کنم.

به گزارش انتخاب، وی گفت: اعتدال و عقلانیت و دیگر کلید واژه‌های آقای روحانی در انتخابات بارها توسط ایشان تعریف شده است. البته نباید آنقدر در وادی تعریف توقف کنیم تا از مفهوم واقعی این واژگان فاصله بگیریم. فکر می‌کنم این واژه‌ها به اندازه کافی روشن و گویا هستند.

مهمترین بخش های این گفتگو در پی می آید:

* همان‌طور که اصلاح‌طلبان هم نمی‌توانستند بگویند با اصولگرایی مرزبندی دارند و اصول انقلاب و اسلام و امام را قبول ندارند آنچه مهم است جریانی است که زیرپوست این مفاهیم به حیات سیاسی خود ادامه می‌دهد. این جریان‌ها گاهی مورد «اقبال» اکثریت مردم و گاهی مورد «ادبار» کثیری از مردم قرار می‌گیرند و گردش قدرت بین نخبگان را عملیاتی می‌کنند.

*ما وقتی که آقای روحانی رأی آورد احساس این را نکردیم که دشمن ما رأی آورده است، بعد اعلام عزا و تدارک شورش خیابانی باشیم. به راحتی آن را پذیرفتیم ولو آنکه به تعبیر برخی رأی او میلی‌متری بوده است. اما یک جریان در سال 88 وقتی دیدند رقیب رأی آورده عزار گرفتند و اعلام شورش خیابانی کردند و صدور بیانیه‌های تند و افراطی را در دستور کار خود قرار دادند. دشمنان این جریان را در قامت یک اپوزیسیون غیرقانونی ظاهر کردند. به عقیده ما این رویکرد یعنی خروج از ادبیات رقابت آزاد و سالم و خروج از ادب و آداب مردم‌سالاری دینی و رفاقت سفارش شده رهبری بود. این جریان در انتخابات یازدهم نامزد نداشت و نامزدهای او یا نیامدند یا صلاحیت آنها تأیید نشده. البته آنها انتخابات را تحریم نکردند و این یک گام به جلو برای خروج از پوسته اپوزیسیون مانند بود که قابل تقدیر است. می‌شود این‌طور جمع‌بندی کرد که گفتمان اصولگرایی توفیق ظاهری در این انتخابات نداشت. گفتمان اصلاح‌طلبی نامزد نداشت و زیرپوست اعتدال و میانه روی ظاهر شد و به این گفتمان رضایت داد.

*بنده با شناختی که از آقایان موسوی و کروبی و حتی جریان اصلاح‌طلبی دارم گفتم آنها مفتون واقع شده‌اند. فتنه‌گر اصلی آمریکا و اسرائیل و انگلیس هستند. فکر می‌کنم این گزاره نیازی به استدلال نداشته باشد. از آنها درخواستم این بود راه مشروع و سفارش شده در قرآن کریم یعنی راه‌ توبه باز کنند و به دامن پرمهر امامت و ملت و نظام برگردند. اما تاکنون در انتظارم تا پیام روشنی از آنها دریافت کنم. به‌نظر می‌رسد برای آنها دو جرم اساسی قابل پیش‌بینی است، حقوقی و سیاسی!

 

*جرم حقوقی آنها طبیعی است که در دادگاه رسیدگی شود. قابل تردید نیست که آنها فرمان شورش خیابانی صادر کردند با بیانیه‌های تند و افراطی مسبب قتل شده‌اند ده‌ها نفر در اغتشاشات کشته شده‌اند. بنیاد شهید نام بیش از 20 نفر را با کد به نام شهید شناخته است. آنها چاره ندارند پاسخگوی این خون‌ها باشند. آنها میلیاردها تومان به مردم به‌ویژه کسبه خسارت زدند باید جوابگو باشند. این را باید دادگاه و قاضی مجازات آن را تعیین کند. مگر اینکه رهبری نظام مصلحت دیگری داشته باشند. در ابتدای کار در دوران آیت‌الله آقای شاهرودی قضات وارد این کار شدند اما در دوران آیت‌الله آقای لاریجانی این کار فروکش کرد و شبه تعطیل شد. به‌نظر من باید دستگاه قضا در این مورد پاسخگو باشد و دیگری هم جرم سیاسی منتسب به آقایان است. آنها مشارکت 85 درصدی مردم را که یک سرمایه برای امنیت ملی کشور بود برنتافتند و رأی 75 درصدی نامزد پیروز را انکار کردند و اقتدار ملی را در معرض خطر قرار دادند. آنها به دشمن فرصت دادند در مذاکرات 1+5 و دیگر صحنه‌های بین‌المللی با ملت ایران شاخ و شانه بکشند.

 

*اعتدال و عقلانیت و دیگر کلید واژه‌های آقای روحانی در انتخابات بارها توسط ایشان تعریف شده است. البته نباید آنقدر در وادی تعریف توقف کنیم تا از مفهوم واقعی این واژگان فاصله بگیریم. فکر می‌کنم این واژه‌ها به اندازه کافی روشن و گویا هستند. ضمن اینکه خود ایشان باید بار معنایی آنها را بدوش بکشد. آثار و نتایج این تعاریف در تعامل با رهبری و تعامل با قوا به‌ویژه مجلس، با نخبگان و نیز ترکیب کابینه ان‌شاءا... به‌زودی خود را نشان خواهد داد.

*انحراف، طرح مکتب ایرانی و باستان‌گرایی آسیب جدی به حیثیت دولت در میان علما و مراجع و نخبگان زد و در دنیای اسلام هم از تعصب منفی به گذشته حکایت داشت. طرح این مسئله گفتمان دولت دهم را از گفتمان امام و انقلاب دور کرد عده‌ای حساب شده این پوست خربزه را زیر پای حرکت دولت انداختند متدسفانه رئیس دولت متوجه خطر داخلی و خارجی آن نبود و به‌همین دلیل هم آسیب ناخواسته‌ای دید. دولت جدید به‌دلیل اینکه در رأس آن یک روحانی است قاعدتاً نباید با مراجع و علما فاصله داشته باشد رئیس دولت جدید فرزند حوزه است باید از این امر مراقبت کند.

* گزارشاتی که طی چند روز گذشته از خدمات دولت در صدا و سیما ملاحظه می‌کنیم واقعاً غرورانگیز است بنده به ایشان و دولت و همکارانشان تبریک می‌گویم و آرزو دارم پس از پایان عمر دولت‌شان هر کجا هستند منشاء خدمات برای ملت باشند.

* در پایان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان (شهرالله الاعظم) خدمت مقام معظم رهبری، مراجع تقلید، امت متعبد و مقاوم‌مان و همگی به محضر امام زمان عج‌الله تعالی فرجه‌الشریف تبریک ویژه داریم و اینجانب برادران مهندس میرحسین موسوی و حجت‌الاسلام والمسلمین آقای کروبی و عناصر تندرو اصلاح‌طلب و اصولگرا خاضعانه درخواست دارم در این ماه مبارک رمضان و آرامش پسندیده‌ای که تاکنون در انتخابات ایجاد شده این جشن ملی و آرامش را با توفیق رسمی بازگشت به نظام و امامت و امت را کامل کرده و دچار وسوسه شیطان در استنکاف از بازگشت آرام‌بخش به جامعه و امت و امامت اصرار نورزند که خداوند فرموده است در قرآن کریم سوره مبارکه طه آیه 82 «و اِنّیِ لغَفّار لِمَن تابَ و امَنَ و عَمِلَ صالحّا ثُمّ اهتدَی» و بدان امید که خداوند همگی‌مان را در افراط و تفریط و تقصیرها و قصورها مورد عفوو مغفرت و مرحمت قرار داده و رمضان را برهمه امت اسلام مبارک فرماید آمین یا رب‌العالمین.


92/4/21
8:39 ع

تیک نوشت:

نخستین گام حسن روحانی رئیس جمهور منتخب برای بهبود روابط با جهان با سفر دیپلمات های وزرات خارجه ایران به ایتالیا کلید خورد.

به گزارش سرویس بین الملل تیک Tik.ir، در هفته ی اخیر، هیاتی از وزارت خارجه ایران به رهبری میرفخار، مدیر کل امور کنسولی به ایتالیا سفر کرد و با مقامات وزارت خارجه ایتالیا دیدار کرد.

 میکله والنسیزه، قائم مقام وزارت امور خارجه ایتالیا، پس از دیدار با هیات ایرانی به ریاست سید حسین میرفخار، مدیر کل امور کنسولی وزارت امور خارجه ایران گفت : برای ما گفتگو با ایران با هدف تحقق همکاریهای عملی، ضروری است.

وی افزود: دیدار امروز نشان دهنده تحولات تشویق کننده ای است که با انتخاب حسن روحانی ایجاد شده است.

در جریان دیدار هیات ایرانی با هیاتی از وزارت امور خارجه ایتالیا به ریاست کریستینا راوالیا، مدیرکل امور ایتالیایی های مقیم خارج، مسائل مختلف کنسولی منجمله تبادلات فرهنگی، دانشجویی و جهانگردی و همچنین امور مرتبط با صدور روادید مورد بررسی دو طرف قرار گرفت.

بر پایه این گزارش هیات ایرانی همچنین از ستاد بحران وزارت امور خارجه ایتالیا دیدار کرد و با عملکرد آن از نزدیک آشنا شد.


92/4/19
10:2 ع

تلویزیون "المنار" لبنان گزارش داد که پس از گذشت هفت سال از تقدیم شکایت خانم "خنسا" وکیل مدافع لبنانی علیه "سمیر جعجع" رئیس نیروهای لبنانی به اتهام ارتکاب جرائمی همچون توهین به پیامبر اکرم اسلام (ص) و شخصیت های برجسته اسلامی سنی و شیعی و توصیف آنان با القاب زننده و زشت، او باید در مقابل دادگاه حاضر شود.

 

بنا بر این گزارش، خانم "خنسا" وکیل مدافع شاکی در این پرونده اظهار داشت که با وجود تلاش فراوان وکیل مدافع متهم و تقدیم دفاعیه های منتعدد و فرار او از حضور در دادگاه به دلیل اثبات مجرمیت علیه او، امروز جعجع از طریق وکیلش آگاه شده که کلیه دفاعیه ها از سوی دادگاه  رد شده است و طبق رای "شوقی الحجار" قاضی تحقیق دادگاه بیروت و به دلیل آنکه جرائم مرتکب شده شامل عفو در قانون قضایی لبنان نمی شود، او باید در محضر دادگاه حاضر شود و از خود دفاع کند.

 

 

بنا بر گفته خانم "خنسا"، طبق قانون قضایی لبنان در صورت عدم حضور "سمیر جعجع" در وقت معین شده در دادگاه، او فراری محسوب و دادگاه باید اقدام به صدور حکم جلب برای متهم، نماید.

 

او افزود که "مدعی علیه"، جرائم متعددی را مرتکب شده است که قتل، آدم ربایی و همکاری با دشمن صهیونیستی از جمله آن ها است و علاوه بر آن، او باید به دلیل ربودن دیپلمات های ایرانی در بیروت و تسلیم کردن آن ها به دشمن اسرائیلی مورد تعقیب و پیگرد قرار گیرد.

 

"خنسا" اضافه کرد که پیش از این در حق "سمیر جعجع" عفو عمومی صادر شده ولی به دلیل بین المللی و ضد بشری بودن جرائم او، این عفو هم غیر قانونی است و جرائم او نمی تواند شامل عفو و یا گذشت زمان گردد.

511


92/4/19
9:51 ع

 

   سخنرانان این نشست، رژیم صهیونیستی را مسئول ربودن دیپلمات های ایرانی دانستند و بر ضرورت پایان دادن به این بحران تاکید کردند.

هدف از برگزاری این نشست، یادبود ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در یکی از ایست های بازرسی نیروهای لبنانی در «بربارا» واقع در شمال لبنان در سال 1982 بود.

 

"میشل موسی"رئیس کمیته حقوق بشر پارلمان لبنان در این اجلاس، گفت: اکنون زمان آن فرا رسیده که محافل بین المللی برای روشن شدن سرنوشت این دیپلمات ها و بازگرداندن آنها به کشور و خانواده هایشان رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند تا بخش دیگری از توطئه اسرائیل علیه لبنان، جمهوری اسلامی ایران و جنایت های زشت رژیم افشا شود.

 

دیپلماتهای ایرانی پس از ربوده شدن به اسرائیل تحویل داده و زندانی شدند؛ اما این رژیم تا این لحظه به این اقدام اعتراف نکرده است.

 

"غضنفر رکن آبادی" سفیرایران در بیروت درگفت وگوبا شبکه خبری العالم اظهار داشت:هیچ سندی پیدا نشده که دال بر شهادت این دیپلماتهای ایرانی در خاک لبنان یا کشورهای دیگر باشد، بلکه برعکس دلائل وشواهد زیادی مبنی زنده بودن آنها وجود دارد.

 

سفیر ایران افزود: دیپلماتهای ایرانی زمانی که در خاک لبنان ربوده شدند به سرزمین اشغالی فلسطین منتقل شده وهم اکنون در زندانهای رژیم صهیونیستی به سر می برند.

 

محافل بین المللی تاکنون پس از32  سال هیچ اقدام جدی برای پیگیری این مساله نکرده اند، زیرا مصونیت دیپلماسی شامل این چهار دیپلمات ایرانی نشده است.

 

در چهاردهم تیرماه سال 1361 چهار دیپلمات ایران در بیروت، در چهل کیلومتری شمال این شهر در حالی که عازم محل کار خود در سفارت ایران بودند، توسط نیروهای حزب فالانژ لبنان ربوده شدند. در آن زمان، ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرده بود و حزب فالانژ، همکاری نزدیکی با این رژیم اشغالگر داشت. اگرچه ابتدا گفته می‏شد که سیدمحسن موسوی کاردار جمهوری اسلامی ایران در بیروت و همراهانش کشته شده‏اند؛ اما شواهد و مدارک موجود، حاکی از آن است که آنها در اسارت رژیم صهیونیستی می‏باشند.

 

با وجود اقدامات متعدد جمهوری اسلامی، برای آزادسازی دیپلمات‏ها و اتباع خود از چنگال رژیم صهیونیستی، این رژیم هنوز تن به این کار نداده است.

 


92/4/19
9:35 ع

  سایت ضد انقلاب "روز آنلاین" در یادداشتی به بررسی آخرین گمانه زنی ها برای انتخاب شهردار تهران پرداخت.


به نوشته این سایت: «محمد باقر قالیباف تا یک ماه پیش رویای ریاست‌جمهوری در سر داشت و خیلی‌ها شانس زیادی هم برایش قائل بودند، اما اکنون، سرنوشت اتاق اش در طبقه نهم ساختمان شهرداری هم به موضوعی رمزآلود تبدیل شده است. شورای چهارم کلید شهر را به چه کسی می‌سپارد؟ مستاجر جدید ساختمان خیابان بهشت که خواهد بود؟»

 

 

روز آنلاین افزود: «چهارمین دوره شورای شهر تهران از تاریخ 12 شهریور ماه آغاز به کار خواهد کرد اما از همان فردای اعلام رسمی نتایج، مهم‌ترین بحث پیش روی 31 منتخب این شورا، شهردار تهران بود و گمانه‌زنی‌های بسیاری هم در این زمینه منتشر شده است. عصر سه شنبه 11 تیرماه، اولین نشست غیررسمی شورای شهر پایتخت برگزار شد تا منتخبان با شورا، آشناتر شوند؛ شورایی که با بیش از دو برابر شدن اعضایش این دوره چهره بسیار متفاوتی خواهد داشت. این 31 تن را می‌توان به سه پاره اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل تقسیم‌بندی کرد اما این تفکیک هم بسیار ژله‌ای بوده و بخصوص در میان اصولگرایان گرایش‌های متفاوتی نسبت به شهردار فعلی و شهردار آینده وجود دارد. در میان اصلاح‌طلبان هم با اینکه همگی از یک لیست واحد به شورا راه یافته‌اند اما باز امکان اختلاف نظر و رای وجود دارد؛ کما اینکه محمدمهدی تندگویان از این ائتلاف به دیدار قالیباف رفته، هرچند که می‌گوید این دیدار "عادی" بوده است.»

 

 

به نوشته این سایت: «یکی از اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر تهران در گفت‌وگو با "روز آنلاین" تاکید می‌کند که هنوز هیچ تصمیمی برای شهرداری تهران گرفته نشده و همه چیز در حد حرف است. او با قید مطرح نشدن نامش معتقد است رسانه‌ها نباید این قدر موضوع را بزرگنمایی کنند چرا که ممکن است به یک نبرد حیثیتی اصولگراـ-اصلاح‌طلب تبدیل شود و توان اصلاح‌طلبان شورا را از همان ابتدا معطوف به تقابل سیاسی و جناحی کند.

او می‌گوید: "فرصت زیاد است، می‌نشینیم و بحث می‌کنیم و با سبک و سنگین کردن به یک انتخاب واحد می‌رسیم. حالا ممکن است ابقای آقای قالیباف باشد یا یک گزینه دیگر."»

 

 

محسن سرخو، یکی دیگر از اصلاح‌طلبان راه یافته به شورای چهارم تهران است. او هم با اشاره به زمان پیش رو تا شروع به کار شورا به روز آنلاین می‌گوید: «بحث های زیادی در این باره وجود دارد. اما بحث اصلی این است که شهردار فرد اجرایی باشد. قاعدتا باید به جمع بندی برسیم.»

 

 

به نوشته این سایت: «محمد علی نجفی که این روزها نامش در لیست‌های احتمالی کابینه زیاد دیده می‌شود، عضو فعلی شورا است اما در انتخابات دور چهارم اساسا شرکت نکرد. نجفی دیدارهای قالیباف با اعضای شورای چهارم را تایید می‌کند اما می‌گوید که نباید به همه این دیدارها سیاسی نگاه کرد.
او که با روزنامه بهار گفت‌وگو کرده است عنوان می‌کند: "برای ما اصلا مهم نیست که شهردار از چه جناح سیاسی باشد و این گمانه‌زنی‌ها هم درست نیست، باید صبر کنیم، تا دو ماه دیگر وقت هست. با این رفتار هم افراد می‌سوزند هم عده‌ای آن‌ها را تخریب می‌کنند. ما باید افراد مورد نظر را انتخاب کنیم، شاخص‌بندی کنیم تا به مرحله انتخاب شهردار برسیم. باید پس از بررسی کارنامه افراد در این‌باره تصمیم‌گیری شود. اصلاح‌طلبان 14 نفرند و رای آن‌ها تعیین‌کننده است. تاکید می‌کنم اصل مهم برای ما انتخاب شهرداری است که بتواند با دولت کار کند و در ارتباط با دولت مشکلات تهران را حل کند."»

 

 

روز آنلاین در ادامه به نام های مطرح برای تصدی شهرداری تهران اشاره کرده می نویسد: «به جز ائتلاف "در امتداد مهر" یا همان حامیان احمدی‌نژاد و مشایی که علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی کابینه احمدی‌نژاد را به عنوان شهردار مورد نظر خود معرفی کرده بودند و هیچ یک از اعضای فهرستشان به شورا راه نیافت، هیچ گروهی به طور رسمی درباره شهردار مدنظر خود اعلام موضع نکرده است.

چهره‌هایی مانند محسن هاشمی و معصومه ابتکار، شایعاتی مبنی بر انتخاب این دو به عنوان شهردار آینده به گوش می‌رسد که با توجه به ملاحظات عرفی و شرعی در مورد شهردار شدن یک زن، دومی ناممکن به نظر می‌رسد اما از هاشمی همچنان به عنوان یکی از گزینه‌های اصلاح‌طلبان نام برده می‌شود.
حبیب‌الله بیطرف و مرتضی حاجی هم با سابقه وزارت در دولت خاتمی، گزینه‌هایی دیگری هستند که از آنان به عنوان شهردار دلخواه اصلاح‌طلبان نام برده می‌شوند. حاجی هم یکی از ردصلاحیت‌شدگان انتخابات شوراها بود.»

 

 

این سایت در پایان به نقل از خبرگزاری تسنیم مطرح شدن این نام‌ها را این گونه تحلیل کرده است: "مطرح شدن نامهایی همچون محسن هاشمی، معصومه ابتکار، محمد بهشتی، رضا اردکانیان، حبیب‌الله بیطرف، مرتضی حاجی و محمد ستاری‌فرکه از اردوگاه اصلاح‌طلبان هستند بیشتر از آنکه رنگ حقیقت به‌خود بگیرد، در واقع تلاشی است برای اصلاح‌طلبان شورا، و مطرح شدن این نامها، عملاً پیام و سیگنالی به اصول‌گرایان است که به ما امتیاز بدهید تا به شهردار مورد نظرتان رأی بدهیم. اصلاح‌طلبان خودشان خوب می‌دانند شرایط و فضای سیاسی شورا این فرصت را به آنها نخواهد داد که شهردار مورد نظرشان را بر مسند شهرداری بنشانند اما نیک می‌دانند که اصول‌گرایان برای رأی‌آوری پرقدرت شهردار مورد نظرشان، به رأی اصلاح‌طلبان نیاز دارند و به‌همین خاطر است که اصلاح‌طلبان در یک صف‌بندی ظاهری می‌خواهند تا اصول‌گرایان را پای میز مذاکره و معامله سیاسی بکشانند."

 


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ