سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

92/3/30
8:26 ع

شنیده شده است که ساختمانی چهار طبقه در میدان ونک برای این فعالیت در نظر گرفته شده است و به همه امکانات هم مجهز شده است. اما باید منتظر ماند و دید که آیا این موسسه تشکیل خواهد شد اگر تشکیل شد مانند تجربه رئیس جمهور پیشین با محدودیت و فیلتر مواجه می شود؟

به گزارش انتخاب به نقل از تابناک، «بنیاد آزادی رشد و آبادی ایران» یا همان بنیاد باران نام موسسه ای است که رئیس جمهوری پیشین ایران، پس از پایان دوره دوم ریاست جمهوری با همکاری چند تن از وزیران و استانداران راه‌اندازی کرد.

سیدمحمدخاتمی، محمدرضا عارف، حسن حبیبی، محمد ستاری فر، سید صفدر حسینی، جعفر توفیقی و محمد باقریان افرادی بودند که این موسسه توسعه مدار را با هدف تقویت زمینه‌های رشد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و بالابردن سطح دانش و فناوری جامعه، توسعه منابع انسانی و پرورش نخبگان برای برنامه ریزی و مدیریت‌های راهبردی - کاربردی در عرصه‌های مختلف توسعه، بسط و نهادینه کردن آزادیهای نونی، تعمیق فرهنگ ملی، عدالت اجتماعی، رفاه عمومی،پاسداری از حرمت و کرامت انسان با استفاده از همه امکانات ملی و بین‌المللی تاسیس کردند.

این بنیاد که هم اکنون با هیات مدیره ای متشکل از  محمدرضا عارف، هادی خانیکی،احمد مسجد جامعی،جمشید انصاری،حسن رسولی و اسداله رازانی اداره می شود. اما وب سایت این موسسه هم اکنون فیلتر شده است و اطلاعات چندی را نمی توان از فعالیت های این موسسه به دست آورد. اما با شرایطی که برای سید محمد خاتمی پس از دوران ریاست جمهوری وی پیش آمد، این موسسه با رکودی نسبی مواجه شد و به نظر نمی رسد اهداف عالیه موسسان و هیات مدیره را محقق کرده باشد. 

احمدی نژاد و اسفندیار پس از پایان ریاست جمهوری کجا می روند؟

تجربه بنیاد باران گویا، محمود احمدی نژاد و دوستان را به فکر ایجاد، موسسه ای مشابه، اما با نام بنیاد بهار انداخته است. بنیادی که به نظر می رسد بنا است محل گردهمایی رئیس جمهور کنونی و دوستان نزدیک وی در دورانی باشد که آنان قدرت را ترک می کنند. 

اطلاعات چندانی درباره حوزه فعالیت بنیاد احتمالی بهار در دسترس نیست. اما به نظر می رسد این بنیاد به شرط تاسیس، همانند بنیاد باران با محدودیت مواجه نشود، چرا که با مشی اعتدالی رئیس جمهور جدید و رویکرد اصلاح طلبانه‌اش در حوزه های توسعه و فرهنگ، احتمالا احمدی نژاد و دوستانش تحرک بیشتری از بنیاد باران خواهند داشت.

شنیده شده است که برای این بنیاد ساختمانی چهار طبقه در خیابان ولیعصر هم تهیه شده و امکانات لازم هم برای فعالیت بنیاد بهار فراهم شده است. 


92/3/30
8:22 ع

سیدمحمود علیزاده طباطبایی گفت: حکم دادگاه مبنی بر حبس و محرومیت از وکالت، 4 روز قبل به من ابلاغ شد و برای اعتراض و درخواست رسیدگی مجدد هنوز زمان دارم.

سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی وکیل مهدی هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت رسیدگی به این پرونده اظهار داشت: از وقتی پرونده به دادسرا رفته آن را مطالعه نکرده‌ایم و دیگر پیگیری هم نکردیم.

وی درباره زمان آغاز مجدد رسیدگی به پرونده در دادگاه انقلاب گفت: هیچ اطلاعی از زمان برگزاری مجدد جلسات محاکمه نداریم.

علیزاده‌طباطبایی که خود از سوی دادگاه انقلاب به تحمل حبس، شلاق و محرومیت از وکالت محکوم شده است، درباره این پرونده و اینکه قرار بود بعد از انتخابات جزئیاتی از آن را مطرح کند، خاطرنشان کرد: ابتدا تصمیم داشتم درباره این پرونده جزئیاتی مطرح کنم اما به‌طور کلی منتفی شد و دیگر آن را پیگیری نمی‌کنم.

وی ادامه داد: حکم این پرونده 4 روز قبل به من ابلاغ شد و برای اعتراض و درخواست رسیدگی مجدد به پرونده 16 روز دیگر فرصت دارم.

براساس این گزارش، شعبه اول دادگاه انقلاب سیدمحمد علیزاده طباطبایی را به‌دلیل نشر اکاذیب به تحمل 50 ضربه شلاق تعزیری، 4 ماه حبس تعزیری به‌دلیل افترا و نهایتاً بر اساس ماده 19 قانون مجازات اسلامی به 5 سال محرومیت از وکالت محکوم کرده است.

پیش از این عنوان شده بود علت تشکیل این پرونده، برخی اظهارنظرهای علیزاده‌طباطبایی علیه معاون امنیت سابق دادستان تهران بود که از طریق یک فایل صوتی منتشر شده است.


92/3/30
8:16 ع

در جلسه هیأت دولت که صبح روز چهارشنبه به ریاست احمدی‌نژاد برگزار شد، در اتفاقی جالب به دکتر احمدی‌نژاد از سوی دانشگاهی که ادعا شده بود توسط آیت الله سیستانی تاسیس شده، دکترای افتخاری اهداء شد؛ واقعه‌ای که با واکنش سریع دفتر اصلی این مرجع تقلید همراه شد.

به گزارش «تابناک»، «در حاشیه جلسه هیات وزیران از سوی دکتر علیرضا ابوالفضلی مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران، دکترای افتخاری این دانشگاه در رشته مدیریت تحول به پاس خدمات و تلاش‌های دکتر احمدی‌نژاد در عرصه بین الملل و جهان اسلام به وی اعطاء ‌شد. مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران همچنین از درخواست مسئولین ارشد دانشگاه بین‌المللی دارالحکمه برای عضویت دکتر احمدی نژاد در هیأت علمی این دانشگاه در ایران خبر داد. گفتنی است دانشگاه دارالحکمه توسط آیت‌الله سیستانی تأسیس شده و در بیش از 85 کشور جهان نمایندگی دارد.»

این خبری بود که روز چهارشنبه 29 خرداد بر روی خروجی وب سایت رسمی ریاست جمهوری قرار گرفت و با بهت صاحب نظران همراه شد، چرا که اساساً مشخص نبود دانشگاهی که آیت الله سیستانی موسس آن است، با چه انگیزه‌ای اعتبارش را در قالب یک دکترای افتخاری در اختیار رئیس دولت دهم قرار خواهد داد و همین مسئله باعث ایجاد ابهام‌هایی نزد پیگیران افکارعمومی درباره کیفیت وقوع این مسئله شد تا انتشار فیلم این اتفاق، کنجکاوی ها را بیشتر برانگیزد.

بر همین اساس پیگیری‌هایی در این باره از دفتر قم و دفتر نجف آیت الله العظمی سیستانی صورت پذیرفت که در نهایت اصالت دانشگاه منتسب به این مرجع تقلید و طبیعتا اصالت مدرک صادره زیر سوال رفت. دفتر آیت الله سیستانی در نجف اشرف، در پاسخ به این پرسش وارده که «در اخبار آمده است که شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران به بعضی از رجال سیاست دکترای افتخاری در رشته مدیریت تحول! داده است و این دانشگاه به ریاست سیدقوام (زین العابدین) شهرستانی توسط آیت الله سیستانی تاسیس شده و در بیش از 85 کشور نمایندگی دارد. آیا این خبر صحیح است؟ متشکرم.»، مرقومه این مرجع تقلید را ارائه نمود.

در پاسخ مکتوب آیت الله سیستانی که ممهور به مهر ایشان است و دیروز رسماً اعلام شده، چنین آمده: «بسمه تعالی. این دانشگاه - که از قرار اطلاع عنوانی بیش نیست - هیچگونه ارتباطی با آقا ندارد و رئیس آن نیز مورد تایید ایشان نمی‌باشد. 10 شعبان 1434» و با این اوصاف عملاً این دانشگاه ارتباطی با این مرجع تقلید نداشته و همان دکترای اعتباری نیز محل چالش جدی است؛ به خصوص آنکه در گرایش جالب و بدیعی تحت عنوان «دکترای تحول» اهداء شده است.

به نظر می‌رسد ضروری باشد تا نهادهای مسئول پیش از درج اعلام رسمی و چنین اخباری و حتی پذیرش چنین مدارکی، اطلاعات ارائه شده را با دفتر مراجع اعظام چک نمایند تا در نهایت چنین اتفاقی رخ ندهد و به شان دکتر احمدی نژاد از ثلمه‌ای وارد نیاید. 


92/3/30
8:7 ع

 ردصلاحیت هاشمی واقع بینانه بود تا یک دولت معتدل و بدون جنجال روی کار آید! / پیروزی روحانی هم به نفع نظام ایران است هم به سود دنیا، اما به ضرر تندروها در داخل و خارج است

برنارد هورکاد می گوید با انتخاب حسن روحانی توازان قدرت سیاسی در ایران، در میانه قرارمی گیرد و در چنین شرایطی، خواست تعامل، اعتدال و واقع بینی به طور بسیار شفافی در تهران اعلام میگردد. برنارد هورکاد اعتقاد دارد که یک مرحله با دوام از حیات سیاسی ایرانیان و روابط این کشور با جهان در حال شکل گرفتن است. در این مرحله تازه، سرنوشت جمهوری اسلامی و به همراه آن سرنوشت ملت ایران وارد بازی گردیده است.در چنین شرایطی، اولویت سیاسی ایران ایجاب میکند که حسن روحانی در معیت آیت الله خامنه‌ای، در جستجوی راهی باشد که بتواند همزیستی مسالمت‌آمیز بین ایران و آمریکا را تأمین کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


روزنامه های فیگارو و لیبراسیون، امروز مقالات و تحلیل‌هایی را به تغییرات و تحولات احتمالی سیاسی در ایران با روی‌کار آمدن حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری منتخب مردم اختصاص داده اند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ برنارد هورکاد- کارشناس ایران در مرکز تحقیقات علمی فرانسه، می گوید که انتخاب حسن روحانی نشان دهنده نرمش در سیاست جمهوری اسلامی ایران می باشد.

این پژوهشگر فرانسوی، در مقاله خود می نویسد که از 35 سال پیش به رغم آنکه قدرت سیاسی در ایران در یک اسلام سیاسی متمرکز گردیده ، ما با یک جامعه پویا و با شجاعت، جامعه‌ای مبتکر و آفریننده روبرو هستیم که بدون تردید یکی از پیشرفته ترین جوامع خاورمیانه می باشد.

برنارد هورکاد، می نویسد که کشورهای غربی نتوانستند از فرصتی که دولت اصلاحات آقای محمد خاتمی در سال‌های 1997 تا 2005 به آنها ارائه کرد، در جهت حل بحران فیمابین استفاده کنند. توافق بین ایران و قدرت‌های اروپایی در باره پرونده هسته ای ایران و تعلیق غنی سازی در سال 2003 میلادی که مبتکر آن همین آقای حسن روحانی به عنوان مذاکره کننده ارشد ایران بود، نتواست به نتیجه برسد؛ وی دو دلیل عمده را برای این ناکامی بر می شمرد:

نخست، در گیری های سیاسی داخلی و دیگری امتناع آمریکایی ها و پا پیش نگذاشتن آنها برای حل بحران. وی تأکید میکند که در آن زمان، جرج بوش پسر- رئیس جمهوری آمریکا، براندازی رژیم اسلامی حاکم بر ایران را هدف خود قرار داده بود.

برنارد هورکاد، می گوید روشی که پس از محمد خاتمی از سوی دولت محمود احمدی نژاد انتخاب گردید اولویت تقابل با غرب بود، همانطور که میدانیم این سیاست تقابل به بن بست رسید و هم زمان بحران داخلی و بین المللی ایران تشدید گردید و به منتهی درجه خود رسید.

سیاست‌های اعمال شده طی هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، موجب گردید که جامعه جهانی نه برای دولت ایران و نه برای رئیس جمهوری آن ارزشی قائل نشوند و آنها را به هیچ وجه جدی تلقی نکنند.

برنارد هورکاد، می نویسد در چنین شرایطی، سیاست جمهوری اسلامی در رد صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی و قبول یک نامزد میانه رو، گرچه دمکراتیک نبوده اما از نقطه‌نظر سیاسی واقع‌بینانه بوده است.

منظور "هورکارد" این است که با توجه به نزاع و اختلاف جدی بسیاری از چهره های سرشناس و تندرو با آیت الله هاشمی، صرف قدرت گرفتن او بار دیگر اختلافات را به اوج رسانیده و مانع تحقق شعار "اعتدال" می شده است، هر چند خود هاشمی به "اعتدال" شهره باشد اما موضع گیری ها علیه او باعث می شده بار دیگر شرایط سیاسی کشور در وضعیت "بحرانی" قرار گیرد.

برنارد هورکاد، اعتقاد دارد که در این شرایط حساس، اولویت نظام ایران نجات کشور بوده که دوچالش عمده داخلی وخارجی بقای آن را تهدید میکند:

نخستین چالش، خواست‌های شدید جامعه ایرانی برای تغییر وباز گشودن جامعه ایران و دومین چالش، تحریم های اقتصادی شدیدی است که از سوی آمریکا و متحدان غربی اش علیه ایران وضع شده و از کار انداختن چرخ های افتصادی ایران را هدف قرار داده است.

برنارد هورکاد، می گوید که آیت الله خامنه ای بسیار دقیق به این موضوع پی برده بود که یک بحران جدید سیاسی داخلی دیگر، نه تنها نظام را به مشکل می اندازد بلکه ایران را نیز در معرض خطر قرار تجزیه و جنگ قرار خواهد داد؛ بنابراین لزوم اتحاد سیاسی در ایران برای برون رفت ایران از شرایط بحرانی که در آن فرو افتاده است، برای آیت الله خامنه ای غیرقابل اجتناب بود.

برنارد هورکاد، می گوید که انتخاب حسن روحانی، به جهان نشان میدهد که جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران قادر هستند که یک فرد شایسته را به عنوان ریاست جمهوری انتخاب کنند؛ فردی که قادر باشد به خواست‌های مردمی برای ایجاد اصلاحات سیاسی و اقتصادی در ایران پاسخ دهد، امنیت ملی را حفظ کند و در همان حال حافظ منافع ایدئولوژیک نظام و مردم باشد.

ظاهراً، نتیجه، کسب موفقیتی دوگانه هم برای نظام و هم برای مردم ایران بود. آیا موفقیتی موقتی و کوتاه و یا موفقیتی که میتواند تداوم داشته باشد؟ وی میگوید که آینده این موضوع را نشان خواهد داد.

وی می گوید: به هر حال جمهوری اسلامی پس از 35 سال دارد به مرحله بلوغ و پختگی خود نزدیک میشود.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ برنارد هورکاد می گوید با انتخاب حسن روحانی توازان قدرت سیاسی در ایران، در میانه قرارمی گیرد و در چنین شرایطی، خواست تعامل، اعتدال و واقع بینی به طور بسیار شفافی در تهران اعلام میگردد.

برنارد هورکاد، می گوید که حالاً چه فرقی میکند که این انتخاب خواست آنها بوده ویا بر اثر چالش های سیاسی و اقتصادی بر فضای سیاسی ایران تحمیل گردیده است.

برنارد هورکاد اعتقاد دارد که یک مرحله با دوام از حیات سیاسی ایرانیان و روابط این کشور با جهان در حال شکل گرفتن است. در این مرحله تازه، سرنوشت جمهوری اسلامی و به همراه آن سرنوشت ملت ایران وارد بازی گردیده است.

در چنین شرایطی، اولویت سیاسی ایران ایجاب میکند که حسن روحانی در معیت آیت الله خامنه‌ای، در جستجوی راهی باشد که بتواند همزیستی مسالمت‌آمیز بین ایران و آمریکا را تأمین کند.


92/3/29
7:29 ع

در بیانیه پایانی نشست سران گروه هشت که در ایرلند شمالی برگزار شد، آمده است: انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور ایران را گرامی داشته ، از وی می‌خواهیم از این فرصت برای غلبه بر اختلافات با جامعه جهانی استفاده کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سران گروه هشت از رییس‌جمهور منتخب ایران خواستند روابط ایران با جامعه جهانی را بهبود دهد.

در بیانیه پایانی نشست سران گروه هشت که در ایرلند شمالی برگزار شد، آمده است: انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور ایران را گرامی داشته ، از وی می‌خواهیم از این فرصت برای غلبه بر اختلافات با جامعه جهانی استفاده کند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ما اعضای گروه 8شت، بار دیگر از ایران می‌خواهیم به طور کامل و با سرعت عمل تعهدات بین المللی‌اش را آغاز کند. از جامعه بین‌المللی نیز می‌خواهیم اجرای کامل تحریم‌های سازمان ملل را تضمین کند.

بنا بر این گزارش، سران گروه هشت از ایران خواستند به همه سوالات درباره برنامه هسته‌یی‌اش پاسخ دهد و وضعیت حقوق بشر را بهبود بخشد.

آنها به علاوه از دولت ایران خواستند مذاکرات در چارچوب گروه شش را جدی بگیرد. 


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ