سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

92/3/26
7:49 ع

خرداد پرحادثه سال 1392، امید به فرداها را در دل ملتی زنده کرد و عصاره آرزوهایش را در سبد آن نهاد. مبارک باد؛ هم بر مردم ایران که پدید آورندگان حقیقی آن هستند، هم شهیدان که صادقترین و ارجمندترین گوهرهای انقلاب بودند و نیز بر امام و پیشوای بزرگ و فقید آن و هم رهبر معظم انقلاب که سلسله جنبان این حماسه تاریخی بودند و تداوم دهنده آن هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اول: بار دیگر، ملت کار را تمام کرد و دوم خردادی حماسی و به مراتب حساس تر آفرید. موج حیرت انگیز حمایت از آیت الله هاشمی، گرچه با ردصلاحیت او به یاس و نومیدی مبدل شد، اما این بار با عقلانیت ، تدبیر و آینده نگری فروننشست، دست به زانو گرفت و برخاست، گردن فراز کرد و سینه ستبر، موج روی موج آفرید تا شد آنچه شد.

بسیاری از ناظران سیاسی از میل سرکش و توفنده مردم برای شکستن حصار هتک و تندخویی، غافل شدند و ناامیدانه تصور کردند این امواج خرد و واقع بینی، آخر شب پنجشنبه، به ته خط رسیده و هر کسی تصمیم قطعی خود را گرفته است! در خوشبینانه ترین حالت، حامیان اعتدال و مخالفان خشم و خشونت و خروش، به دور دوم امید بسته بودند، اما ظاهراً تلاش های حقیقتاً خودجوش ، شگفت انگیز و بخردانه ی مردمی چنان بود که آراء رقیب اصلی روحانی (قالیباف) را هم به سبد خویش آورد، آنچنان که قالیباف را با توهم پیروزی و غرور متورم ، از صدر به ذیل متنازل کرد!

پیروزی شگفت انگیز دکتر حسن روحانی و موج بی سابقه ی حمایت از او که لحظه به لحظه افزون و افزون تر شد و رقبای نسبتاً سرسخت خود را کنار زد، حاصل عقلانیت و تدبیر و دلسوزی همه منتقدین و سران با تدبیر و جسورش ، اطلاع رسانی هماهنگ و صحیح و خودجوش رسانه ها و البته هوشمندی و وقت شناسی ملت بود که حماسه دینی ـ ملی 24 خرداد را جاویدان و تاریخی کرد.

دوم: این پیروزی شیرین، به یک اندازه متعلق به همه ی جریان های منتقد اوضاع و شرایط چند ساله ی اخیر کشور است. هم از آن اصولگرایان است و هم برای اصلاح طلبان. اصولگرایانی که طی 8 سال اخیر، روز به روز تیغ کند انتقادات خود را تیزتر کرده و در غیاب و گوشه گیری اصلاح طلبان، در قامت جدی ترین منتقدان میدان حاضر شدند و الحق با پایمردی های "هاشمی" ها  و شهامت و حق طلبی "مطهری" ها و ...، این پیروزی رقم نمی خورد . از سوی دیگر، اصلاح طلبان نیز با برنامه ریزی ، دلسوزی و حذف خودمحوری ها و گریز از نابخردی ها با جسارت حجت الاسلام سید محمد خاتمی، از خودگذشتگی دکتر عارف و پشتیبانی و فداکاری تمام عیار آیت الله هاشمی و حمایت های حجت الاسلام والمسلمین حاج حسن خمینی و جناب آقای ناطق نوری، موجی ساختند به بلندای حماسه ی سیاسی - تاریخی 24 خرداد.

جبهه ی 24 خرداد - مانند رییس جمهور منتخب جناب آقای روحانی - هم اصلاح طلب است و هم اصولگرا . دقیق تر می توان چنین تعبیر کرد که این جریان نوین سیاسی، باریکه ای راهیست میانه اصلاح طلبی و اصولگرایی و نهریست روان و اعتدال رو که از هر دو جبهه ی مهم انقلاب اسلامی بهره می برد. هر دو  را به یک اندازه در خود دارد. هم "اصول" را اساس انقلاب و چراغ راه می داند و هم "اصلاح" را تنها راه زنده ماندن و گریز از مرداب سکون . این روش و منش اعتدالی و میانه روانه که معطوف به حفظ امنیت و منافع ملی و عمومی و قانون اساسی است، باید در شرایط کنونی، چونان خونی در رگ و پی جناحهای فعال سیاسی بدود.

جبهه 24 خرداد، به لحاظ برخوردار بودن از تکثر نامتجانس، این ظرفیت را یافته تا کسان بسیاری از اصلاح طلبان، منتقدین، معتدلین و اصولگرایان را زیر چتر جبهه خود آورد، این فرصتیست مغتنم که باید عقلای این جریان از هم اینک، به فکرش باشند.

و البته این نکته نیز گفتنیست که این انتخابات بار دیگر نشان داد که تقسیم بندی گرایش های سیاسی کشور به دو جریان «اصولگرا» و «اصلاح‌ طلب» حاوی اشکالات جدیست، چرا که این دو متغیر، توان توصیف سلایق کشور را نداشته و دست کم در جبهه اصولگرایان زیر شاخه های  قابل توجهی وجود دارد.

سوم. نگارنده معتقد است مردم بیش از آنکه «اعتدال» ، «تدبیر» و «حل مشکلات معیشتی» و امثالهم را برگزیده باشند، به ناراحتی های خود رای دادند! عملکرد تنش زا ، جنجال آفرین و خودستای دولت نهم و دهم، قبح بسیاری از بی اخلاقی ها و کج خلقی ها و قانون گریزی ها را در جامعه بشکست و این خصائص و خصائل ناشایست را به شیرین زبانی های رایج - آنهم در مقابل دوربین های تلویزیونی - مبدل کرد . این روش و منش البته چندان که پیش بینی می شد ، مجال تدائم نیافت و چنان شد که مردم کاندیدایی را که بیشترین افتراق را با دولتمردان امروز داشت، به "رییس جمهور منتخب" برگزید.

در واقع می توان گفت که رای به روحانی، گرچه "آری" به "اعتدال" مردم خسته از "افراط" است، اما یک "نه" جانانه و محکم به احمدی نژاد و جریان او نیز است که پایه های اخلاقی در دوران او، بسیار سست تر از پیشین شد.گوآنکه بقیه ی نامزدها هم نماد مخالفت با احمدی نژاد بودند و آرای آنان را نیز باید سبد "نه" ملت به احمدی نژآد دانست. (به جز آرای جناب جلیلی که به نظرن، آرای حقیقی آقای احمدی نژاد به شمار می رود)

چهارم. اکنون در آستانه فاز نوینی از پروسه اعتدال و اصلاحات، عاجلترین اقدام، تهیه برنامهها و تنظیم قوانین کارآمد برای اصلیترین هدف تعیین شده، یعنی مقابله با تهدیدات بین المللی و حل مشکل تحریم ها،  فقردایی ، مقابله با فساد و مبارزه با تبعیض و باز کردن گرههای معیشتی و ناهنجاریهای اخلاقی..، تا بر پایه آنها در ضمن نهادینه کردن کنشهای اصلاحی، آحاد ملت به خواستههای برحق خود رسیده و برای ادامه ترمیمهای اقتصادی و رهایی بخشهای مختلف تولیدی، کشاورزی، تجاری و ... امیدهای واقعی شکل گرفته و مشارکت مردمی با نهادهای سیاسی و مسئولان کشور،  عینیت یابند.

بدون شک امروزه با توجه به تجربیات سالهای گذشته بر تک تک مردم و افراد دلسوز و آگاه گرایشهای سیاسی بیش از پیش روشن شده است که دعواهای سیاسی نه تنها تأمین کننده منافع ملی و ایجاد روحیه باور در مردم برای انجام اصلاحات نیست، بلکه این گونه عملکردها و مطالبات ساختگی سیاسی میتواند بر روند اصلاحات تأثیرات منفی گذاشته و ملت را از همیاری مقامات اجرایی و رسیدن به شاخصهای توسعه یافتگی و ترمیم عرصههای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، ناامید سازد.

ضمن آنکه شایسته است جناب آقای روحانی که دولت خود را ادامه ی دولت آیت الله هاشمی و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی می داند، با بررسی کاستی ها و سستی ها و هم نقاط قوت دولت های مورد اشاره، از نقص و ضعف آنان درس گرفته و قوت ها را تقویت کند. باشد که با تجربه اندوزی از عملکردها و وقایع گذشته، این بار با سلامت و تدبیر و خردمندی پروژه ملی اصلاحات را به سرمنزل مقاصد انسان دوستانه و توسعه طلبانه خود رسانده و شاهد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظام متحول جهانی و رفاه مالی و حفظ کرامت انسانی تمامی شهروندان باشیم.

پنجم.  24 خرداد روزیست که به عنوان نقطه ی عطف و حماسه ای ماندگار در تاریخ انقلاب ثبت خواهد شد. خرداد پرحادثه سال 1392، امید به فرداها را در دل ملتی زنده کرد و عصاره آرزوهایش را در سبد آن نهاد. مبارک باد؛ هم بر مردم ایران که پدید آورندگان حقیقی آن هستند، هم شهیدان که صادقترین و ارجمندترین گوهرهای انقلاب بودند و نیز بر امام و پیشوای بزرگ و فقید آن و هم رهبر معظم انقلاب که سلسله جنبان این حماسه تاریخی بودند و تداوم دهنده آن هستند.

حجسته باد این روز...


92/3/26
7:37 ع

برای بسیاری این پرسش مطرح است که چگونه روحانی که در اوایل هفته گذشته چیزی بین 10 تا 12 درصد آرای نظرسنجی ها را داشت، تنها در عرض 3 روز آرایش در جامعه 5 برابر شد و به برنده انتخابات تبدیل گشت؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

با اعلام نتایج انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، پیروزی حجت الاسلام حسن روحانی روشن شد و بسیاری از تحلیلگران سیاسی و حتی هواداران روحانی را شگفت زده کرد.

به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، برای بسیاری این پرسش مطرح است که چگونه روحانی که در اوایل هفته گذشته چیزی بین 10 تا 12 درصد آرای نظرسنجی ها را داشت، تنها در عرض 3 روز آرایش در جامعه 5 برابر شد و به برنده انتخابات تبدیل گشت؟

واقعیت آن است که چند اتفاق مهم در این زمینه دست به دست هم دادند تا این پیروزی بزرگ را عاید روحانی و تحولگرایان کردند که در صدر آن ماجرای ثبت نام ایثارگرانه آیت الله هاشمی رفسنجانی و همچنین واکنش صبورانه و مدبرانه وی به رد صلاحیت تعجب برانگیزش بود و در کنار آن تدبیر خاتمی و هاشمی برای حمایت از روحانی و کناره گیری عارف بود که باعث شد بسیاری از مردمی که قصد حضور پای صندوق را نداشتند، به عقلانیت بزرگان خود اعتماد کنند و وارد صحنه شوند.

می توان گفت اگر موج دعوت از خاتمی و هاشمی به عنوان گزینه های حداکثری برای حضور در عرصه شکل نمی گرفت و ثبت نام دقیقه نودی آیت الله هاشمی موجی از امیدواری را برای حل مشکلات به کل جامعه تزریق نمی کرد، پایه این اتفاق نظر و امید به آینده شکل نمی گرفت. البته واکنش عاقلانه و همراه با صبر هاشمی با رد صلاحیت خود، بغض هایی را در سینه ها برد، اما با خط دهی پیر عرصه سیاست ایران، این بغض ها به امید تبدیل شد و هاشمی همان گونه که در ثبت نام از آبروی خود مایه گذاشت، برای پیروزی روحانی نیز از آبروی خود خرج کرد تا بدنه بزرگ جامعه سرخورده و نگران از آینده را به سیلی فعال برای تحول در کشور تبدیل نماید.

در این شرایط سید محمد خاتمی نیز با تواضع بسیار، اتخاذ سیاستی آرام و مدبرانه و همچنین استفاده از خرد جمعی، زمینه ساز کناره گیری دکتر عارف شد و از روحانی حمایت کرد. اما قطعا اگر محمدرضا عارف با پذیرش توصیه مشاوران خاتمی کنار نمی رفت، چه بسا نیمی از رای دهندگان به روحانی، از آنجا که به پیروزی امیدوار نبودند، اساسا در انتخابات شرکت نمی کردند.

مجموعه اتفاقات ذکرشده در کنار تلاش پیگیر شمار زیادی از فعالان باعث شد بسیاری از مردمی که پس از اتافاقت سال های اخیر و همچنین رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی قصد قهر با صندوق های رای را داشتند، پا به عرصه گذارند و کار را به نفع تحول و اصلاح و اعتدال تمام کنند.

در این میان نارضایتی مردم از دولت احمدی نژاد و معضلات گسترده به وجود آمده برای آنها نیز نقش جدی داشت، اما مهم آن بود که مردم راهکاری قانونی و مدنی و در راستای اصلاحات در چارچوب نظام را با هدایت نخبگان سیاسی پی گرفتند و با رضایت دادن به گزینه ای که ایده ال کاملشان نبود، به پیروزی رسیدند.

شاید حضور سعید جلیلی در این انتخابات نیز در این انتخابات عاملی برای به صحنه آوردن مردمی بود که 8 سال احمدی نژاد را تحمل کرده بودند و نمی توانستند سایه چهره ای شبیه او را 4 سال دیگر در زندگی خود تحمل نمایند و در واقع "نه به جلیلی"، انگیزه بسیاری برای "آری به روحانی" شد.

در این شرایط، حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی که ذکاوت، هوشمندی و دیگر توانمندی های وی نیز در این پیروزی نقش جدی داشت، باید بداند او به عنوان یک نماد پیروز شده است: نماد اعتدال و اصلاح و تحول.

او اکنون بر آبروی هاشمی و خاتمی بالا رفته و این دو بزرگوار نیز چیزی برای خود نمی خواهند. اما مشکلات و دردسرهای روحانی تازه آغاز شده و آنچه او را همچون انتخابات پیروز کرد، بهره گیری از نخبگان و بزرگان و در راس آنها هاشمی و خاتمی است تا به مدد لطف الهی و یاری آنان، بتوان بخشی از "امید"هایی که مردم بسته اند را با "کلید تدبیر" محقق نمود


92/3/26
7:30 ع

24 خرداد آمد و نتیجه انتخابات معلوم شد . اما از کنار این حادثه بی تفاوت گذشتن و تأمل در معنای آن نکردن ممکن است هشت سال دیگر منجر به زمینه ظهور احمدی نژادی دیگر شود . اما اگر پیام 24 خرداد نیک درک شود دوره های هشت ساله ( دو دوره ریاست جمهوری ) خردورزی همواره تداوم خواهد یافت . بر این اساس تأملی در پیام 24 خرداد بایسته و لازم است:
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


24 خرداد آمد و نتیجه انتخابات معلوم شد . اما از کنار این حادثه بی تفاوت گذشتن و تأمل در معنای آن نکردن ممکن است هشت سال دیگر منجر به زمینه ظهور احمدی نژادی دیگر شود . اما اگر پیام 24 خرداد نیک درک شود دوره های هشت ساله ( دو دوره ریاست جمهوری ) خردورزی همواره تداوم خواهد یافت . بر این اساس تأملی در پیام 24 خرداد بایسته و لازم است:

1-    24 خرداد به معنای رای به جناح نبود بلکه رأی به احساس نیاز به تغییر و تحول بود . بنابر این نباید تنها به آراء آقای دکتر حسن روحانی توجه کرده و فکر کنیم آرایی که برای  آقایان قالیباف ، رضایی وحتی ولایتی به صندوق ها ریخته شد ، خارج از این مدار هست . بخش قابل توجهی از آراء این افراد نیز همان معنا و مفهومی را دارد که رأی آقای روحانی دارد . در واقع باید گفت رأی هرچهار نفر در یک سو بود و رأی آقای جلیلی در سوی دیگر . رأی آقای جلیلی نمایندگی گفتمان افراط و تعصب بود و رأی این چهار نفر رأی گفتمان خرد ورزی و تعقل . البته با تفاوت های معنا داری که در سخن و روش و انگیزه های هرکدام از این آقایان وجود داشت .

2-      24 خرداد به این معنا بود که سوء استفاده از احساسات دینی مردم برای اهداف سیاسی اکنون دیگر جواب نمی دهد . مردم هم از بایسته های دینی آگاهی دارند ، هم مسایل سیاسی را می فهمند و هم افرادی را که دین را برای خود می خواهند می شناسند و هم کسانی را که صادقانه سخن می گویند و صادقانه عمل می کنند می شناسند . گفتمانی که برای دست یابی به اهداف سیاسی از غیب مایه می گذارند ، از اعتقاد مردم  به امام زمان (ع) بهره می گیرند ، خود را حق می دانند و همه مخالفان خویش را باطل می شمارند تاریخ اسلام و تشیع و شخصیت های صدر اسلام را در راه هدف های سیاسی خود بکار می برند و چنان از شخصیت های صدر اسلام نظیر مالک اشتر و عمار یاسر و دیگران نام می برند که گویی با آنان پسر خاله بودند و هستند . 24 خرداد به اینان گفت که بین اعتقاد به قرآن و برسر نیزه زدن آن تفاوت بسیاری است و مردم این تفاوت را  خوب می دانند .

3-    24 خرداد به این معنا است که در سیاست خارجی مردم به کپی برداری از کره شمالی باور ندارند و آن را درست نمی دانند . چنانکه به سرسپردگی به غرب و آمریکا نیز اعتقادی ندارند . در دید مردم نه افراط گرایی کره شمالی برای ایران مناسب است و نه تفریط گرایی اردنی و سعودی . هیچ کدام در شأن ملت ایران نیست . مردم ایران سیاست خارجی می خواهند مبتنی بر خرد ورزی که بتواند بدون ایجاد بلوا و سر و صدای بی نتیجه با تمام قدرت از منافع ملی ایران دفاع کند . چیزی شبیه به هند ، مالزی و دیگر کشورهای مستقل با سیاستی معقول و خردمندانه .

4-    24 خرداد به این معنا است که طرفداران افراط با همه الزام های تکلیفی و بهره گیری از احکام و فرامین شرعی از سوی رأس این جریان و پیاده نظام آن یعنی جبهه موسوم به پایداری چیزی در حدود 11 درصد مردم را با خود دارد که اگر این 11 در صد هم بدانند هیچ پیوندی بین آخرت آنان با رأی دادن به کاندیدای خاص وجود ندارد بسیار کمتر از این خواهد بود .بنابر این برخی مراکز که گاه دیده می شود به حرف این اقلیت گوش می دهند بهتر است در روش خود تجدید نظر کنند و خود را با سیل عظیم مردم همراه سازند .

5-    24 خرداد با این معنا است که جریان پیروز هرگز به فکر افراط و یا تفریط نیفتد و همواره  اعتدال را به عنوان مشی خود در همه عرصه های زندگی در پیش بگیرد . خروج از این خط مشی به معنای از دست دادن مردم است و از دست دادن مردم یعنی خدا حافظی با همه ایده ها و آرزوهایی است که جریان اعتدال برای بهروزی مردم در سر می پروراند .

6-    24 خرداد به این معنا است که مردم نه به فدا شدن زندگی خودشان علاقه دارند و نه به از بین رفتن عزت و استقلال خویش راضی هستند . حفظ عزت در عین دور ساختن سایه سنگین الزامات ایستادگی برای احقاق حق نیازمند هنر دیپلماسی است و مردم از شیخ دیپلمات این انتظار بجا را دارند .

7-    24 خرداد به این معناست که مردم از شعار خسته شده اند و منتظر مرد عمل هستند . مردی که به زندگی خصوصی آنان به بهانه های واهی سرک نکشد ، آزادی آنان را محترم بشمارد ، خودش را عقل کل و دیگران را مشتی نادان فرض نکند ، خودش را محور عالم نبیند و این را بداند که خداوند متعال در تقسیم عقل و خرد،  عدالت خودش را بکار گرفته است .

8-    24 خرداد به این معنا است که مردم از سیاست کمیته امدادی که عزت آنان را زیر پا می گذارد به تنگ آمده اند و می خواهند خود کار کنند و خود خرج نمایند، پس باید دولت مردان به جای صدقه دادن به فکر ایجاد شغل برای مردم باشند تا مرد خانه وقتی که از بیرون می آید به جای عرق شرم که این روزها بر پیشانی دارد و از اینکه مرد خانه است خجالت زده و سر افکنده است ، با دستان پر و سینه ستبر در خانه اش را بزند و به جای غم اندوه و نداری که در چهره زن و بچه اش می بیند لبخند شادی را بر لبان زن و بچه اش تماشا کند .

9-    24 خرداد به این معنا است که بر خلاف شایعه بی مبنا که می گوید مردم از روحانیت خسته شده اند ، هنوز هم به روحانیت اعتماد دارند اما به خوبی بین روحانیتی که در اندیشه آنان است و بین کسانی که از لباس روحانیت سوء استفاده می کنند تفاوت می گذارد .... و این پیامی بسیار مهم به حوزه های علمیه و روحانیت ایران و بلکه جهان تشیع است که خردورزی و صداقت بسیار بهتر از بهره گیری از زبان تهدید و تکلیف پاسخ می دهد . روحانیت باید این تجربه را در همه عرصه های زندگی بکار بگیرد و اصل را بر جذب بگذارد و نه دفع و به یاد داشته باشد که خداوند متعال به پیامبرش هم می گفت آنچه موجب جمع شدن مردم بر گردت شده است زبان و ادبیات پرمهر تو بود .

10-    24 خرداد به این معنا است که رأی های خاکستری همواره سرنوشت ساز ند. بنابر این جریان پیروز انتخابات این رأی ها را جدی بگیرد و به آنان احترام بگذارد. این رأی ها به مانند باران بهاری است که اگر خوب هدایت نشوند تبدیل به سیل می گردند و همه چیز را خراب می کنند و اگر نیک هدایت شوند دشت ها و بیابان ها را سرسبز و پر گل می کنند . نه تنها جریان پیروز باید به قدرت رأی ها خاکستری توجه داشته باشد بلکه همه حاکمیت باید به این  پتانسیل توجه ویژه کند .

11-    و آخرین نکته اینکه 24 خرداد با صدای بلند می گوید : نجات در راستگویی است . راستی بمانند سنگ های استوار رودخانه هستند که اگر هم کسی روی آن ها پا بگذارد مشکلی پیش نمی آید اما دروغ به مانند کف روی آب است کافی است به یک روز از روزهای ماه خرداد اجازه دهند بر آن بوزد همه خواهند دید هشت سال کف ها بر هم انباشته در چند ساعت از بین می رود . پس دولت مردان راستی پیشه کنید . 

مخلص همه خیرخواهان

محمد علی سلطانی .   

 


92/3/25
10:10 ع

پیام رهبر معظم انقلاب:

پیروز حقیقی انتخابات؛ ملت بزرگ ایران/ همه باید به رئیس‌جمهور کمک کنند/ توصیه‌های مهم به رئیس جمهور منتخب "حاج شیخ حسن روحانی"

حضرت آیت الله خامنه ای در این پیام با اشاره به حضور متراکم و خیره کننده ایرانیان مومن و غیور در صحنه حماسی انتخابات، این حضور عظیم را نشان دهنده رشد فزاینده سیاسی و پای فشردن بر مردمسالاری دینی صادقانه و باطل السحر بافته ها و گزافه های دشمنان حسود خواندند و تأکید کردند: پیروزِ حقیقی انتخابات، ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذناپذیر و چهره ی پر نشاط و مصمّم و دل سرشار از امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در پی حماسه با شکوه و تاریخی ملت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب پیام تشکر و قدردانی صادر کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای در این پیام با اشاره به حضور متراکم و خیره کننده ایرانیان مومن و غیور در صحنه حماسی انتخابات، این حضور عظیم را نشان دهنده رشد فزاینده سیاسی و پای فشردن بر مردمسالاری دینی صادقانه و باطل السحر بافته ها و گزافه های دشمنان حسود خواندند و تأکید کردند: پیروزِ حقیقی انتخابات، ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذناپذیر و چهره ی پر نشاط و مصمّم و دل سرشار از امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد.

متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
صحنه حماسی و پرشور انتخابات در روز جمعه ی 24 خرداد، آزمون خیره کننده ی دیگری بود که چهره ی مصمم و پر امید ایران اسلامی را در معرض نگاه دوستان و دشمنان نهاد. رشد فزاینده ی سیاسی و پای فشردن بر مردم سالاری دینی صادقانه، حقیقت تابناکی است که با حضور متراکم شما در پای صندوق های رأی، یک بار دیگر در عمل به اثبات رسید و باطل السحر بافته ها و گزافه های دشمنان و حسودان و طمع ورزان شد.
حماسه ی حضور شما پیوند مستحکم ایران و ایرانی را با نظام اسلامی به رخ همه ی بدخواهانی کشید که با صد ترفند سیاسی و اقتصادی و امنیتی در پی گسستن یا سست کردن این اعتماد و پیوند مقدس اند.
ایرانیِ مومن و غیور در انتخابات دیروز، ظرفیت عظیم خود را در مواجهه ی متین و خردمندانه با جنگ روانی بازیگران سلطه و استکبار، با زیبایی و چیره دستی هر چه تمام تر به تصویر کشید و کشور خود و منافع ملی خود و آینده پر تلاش و امیدوارانه خود را بیمه کرد.
پیروز حقیقی انتخابات دیروز ملت بزرگ ایران است که به حول و قوه الهی توانست گامی استوار بردارد و گوهر نفوذ ناپذیر و چهره ی پر نشاط و مصمم و دل سرشار از  امید و ایمان خود را به نمایش بگذارد.
اینجانب با خشوع و خاکساری در برابر لطف و رحمت خداوند حکیم و علیم، جبهه ی سپاس بر زمین می سایم و خود و شما را به ذکر و شکر و قدرشناسی این نعمت بزرگ فرا میخوانم و با سلام و عرض اخلاص به حضرت ولی اله الاعظم روحی فداه و تبریک به ملت عزیز و به رئیس جمهور منتخب جناب حجت الاسلام آقای حاج شیخ حسن روحانی نکاتی را به ایشان و همه آحاد ملت عرض میکنم:

1-اکنون که حماسه ی سیاسی و نقطه اوج آن در جمعه ی بیست و چهارم خرداد با پیروزی ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی به سرانجام رسیده است، هیجان و التهاب روزها و هفته های رقابت، باید جای خود را به همکاری و رفاقت داده و طرفداران نامزدهای رقیب در آزمون بردباری و متانت و دانایی نیز جایگاه شایسته ی خود را به  دست آورند. هیچ احساسی، چه شادمانی و چه ناشادمانی، نباید کسی را به رفتار و گفتاری دور از شأنِ خردمندی و فرزانگی وادار کند. نگذارید بدخواهان، احساسات مردم را ابزار خواسته‌های پلید خویش کنند. وحدت ملی و رفق و مدارا پشتوانه‌ ی امنیت کشور و خنثی کننده‌ ی ترفندهای دشمنان است.

2- رئیس جمهور منتخب، رئیس‌جمهور همه‌ ی ملت است. همه باید برای دست یافتن به آرمانهای بزرگی که رئیس‌جمهور و همکاران وی در دولت، متعهد و مسئول تحقق آنند، به آنان کمک و با آنان همکاری صمیمانه کنند.

3- اکنون پس از هفته‌ها گفتن و شنودن، نوبت کار و اقدام است. رئیس‌جمهور منتخب، تا روز پذیرش رسمی مسئولیت، دارای فرصت ارزشمندی است که شایسته است بیشترین بهره از آن برده شود و کارهائی که شروع مسئولیت خطیر ریاست جمهوری، بدان نیازمند است، بی درنگ آغاز گردد.

4- تحقق حماسه‌ ی انتخابات، بدون شرکت و رقابت و تلاش دیگر نامزدهای ریاست جمهوری امکان‌پذیر نبود. لازم میدانم از همه شخصیت های محترمی که پای در این میدان نهاده و با تلاش خستگی ناپذیر خود، صحنه ی مسابقه ئی شور انگیز را آفریدند، صمیمانه تشکر کنم و آنان را باز هم به نقش آفرینی در عرصه های گوناگون انقلاب و نظام اسلامی فرا بخوانم.

5- و نیز لازم میدانم از همه ی آحاد ملت که این بار نیز حادثه ای ماندگار خلق کردند، بویژه از حضرات مراجع معظّم و علمای اعلام و نخبگان دانشگاهی و سیاسی و فرهنگی که در ترغیب به مشارکت، نقش های ارزنده ایفا کردند، و نیز از دست اندرکاران برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا بویژه وزارت کشور و شورای محترم نگهبان که زحمات طاقت فرسای این هفته های پرکار را صبورانه تحمل کردند و با امانت کامل، این بار سنگین را به سرمنزل رساندند، و نیز از مأموران پر تلاشی که امنیت این پدیده ی حساس را در کشوری با این وسعت، تا اقصی نقاط آن، تضمین کردند و همچنین از همه ی دستگاههای همکار آنان، صمیمانه تشکر کنم و اجر وافر الهی را برای آنان مسألت نمایم.

6-لازم میدانم به شکل ویژه از رسانه ی ملی و دست اندرکاران محترم آن که شور انتخابات را رهین تلاش هنرمندانه و مبتکرانه ی خود ساختند و راوی صادق و صریح گرایش ها و اندیشه ها و هدفهای نامزدان ریاست جمهوری شدند و چگونگی دست بدست شدن قدرت در نظام جمهوری اسلامی را، به شکل آشکار در برابر چشم جهانیان گذاشتند، تشکری بسزا و بلیغ کرده، اجر و توفیق آنان را از خداوند مسألت نمایم.

در پایان بار دیگر با خشوع و ابتهال، نعمت های بزرگ الهی را سپاس گفته و با تکریم یاد امام بزرگوار و شهیدان و ایثارگران عالی مقام، آینده ئی هر چه بهتر را برای این کشور و این ملت آرزو و مسألت میکنم.
و السّلام علیکم و رحمه الله

سیّدعلی خامنه ای


92/3/25
9:55 ع

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران لقب گرفت.به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب»؛ براساس آخرین نتیجه شمارش آراء، دکتر حسن روحانی رییس جمهور ایران شد. بنابراین گزارش، روجانی موفق شد با کسب بیش از 18 میلیون، اکثریت مطلق آراء را کسب کرده و رییس جمهور ایران شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی هفتمین رییس جمهور ایران لقب گرفت.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب»؛ براساس آخرین نتیجه شمارش آراء، دکتر حسن روحانی رییس جمهور ایران شد.

بنابراین گزارش، روجانی موفق شد با کسب بیش از 18 میلیون، اکثریت مطلق آراء را کسب کرده و رییس جمهور ایران شود.

بیوگرافی :

حسن روحانی متولد 21 آبان 1327 در شهر سرخه (استان سمنان)، دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌باشد.

تحصیلات دانشگاهی و مدارج علمی :

دکتری (Ph.D) حقوق اساسی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایان‌نامه: The Flexibility of Shariah; Islamic Law)

فوق لیسانس (M.Phil) حقوق عمومی از دانشگاه کلدونیان گلاسکو
(عنوان پایان‌نامه: The Islamic Legislative Power)

لیسانس حقوق قضائی از دانشگاه تهران

وکیل پایه یک دادگستری (کانون وکلای دادگستری مرکز)

استاد پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک

تحصیلات حوزوی :

خارج فقه و اصول: با اساتیدی چون آیات عظام سید محمد محقق داماد (ره)، شیخ مرتضی حائری (ره) و سید محمدرضا گلپایگانی (ره) سطح عالی: با اساتیدی چون آیات عظام سلطانی (ره)، فاضل لنکرانی (ره) و شیخ محمد شاه‌آبادی (ره)


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ