سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

92/4/31
9:20 ع

بشار اسد با وجود گذشت بیش از 2 سال از‌ آغاز بحران تحمیلی بر کشور سوریه و جنگ تمام عیار ترویست‌هایی که از سوی حدود 30 کشور عربی و غربی پشتیبانی می‌شوند، همچنان پا‌برجاست و جبهه تروریست‌ها به هیچ یک از اهداف طراحی شده دست نیافته‌ است.
به گزارش بولتن نیوز، بحران داخلی سوریه از 26 ژانویه 2011 شروع شده‌است که این بحران‌ها تحت تاثیر عوامل خارجی جهت ایجاد نا امنی و ساقط کردن حکومت مردمی سوریه به وجود آمده است.

تاکنون اسناد و شواهد بسیاری توسط رسانه‌ها و سازما‌ن‌های اطلاعاتی و امنیتی دال بر اقدامات و عملیات های تروریستی گروه‌های مخالف بشار اسد که از سوی کشورهای خارجی کنترل و حمایت می‌شود، منتشر شده است.

در این رابطه می‌توان به کشورهای عربستان، قطر، ترکیه، امارات( محور عربی-ترکی) و همچنین آمریکا، فرانسه و انگلیس( محور غربی) و رژیم صهیونیستی اشاره کرد که از گروه‌های مخالف و تروریست‌ها در سوریه به شدت حمایت می‌کنند و با تقویت مالی و تسلیحاتی تروریست‌ها نقش مؤثری در ایجاد نا‌امنی و سازماندهی عملیات‌های تروریستی ایفا می‌کنند.

در راستای طرح ضد سوری، اتحادیه عرب در 12 نوامبر 2012 اعلام کرد هیئت سوری حق حضور در نشست‌های اتحادیه عرب را نخواهد داشت همچنین این اتحادیه در 30 مارس 2012 نیز خواستار کناره‌گیری بشار اسد از قدرت شد‌.

کشورهای حامی مخالفان دولت سوریه به سردمداری آمریکا و رژیم صهیونیستی در 17 فوریه 2012 با تصویب قطعنامه‌ای 11 ماده‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل از دولت بشار اسد می‌خواهند که ظرف 15 روز طرح اتحادیه? عرب را اجرایی کند.

اتحادیه? عرب خواستار کناره‌گیری بشار اسد از ریاست جمهوری و انتقال قدرت به معاونش بود؛ 137 کشور که به این قطعنامه رأی مثبت دادند و 12 کشور از جمله ایران، روسیه، چین، کوبا، ونزوئلا و کره شمالی به این قطعنامه رای منفی دادند.

در این راستا، باید به تلاش آمریکا در فرستادن کمک‌های مالی و تسلیحاتی به تروریست‌ها و مخالفان سوری اشاره داشت علی‌الخصوص ارتباط آمریکا با جبهه النصره‌ که از مهم‌ترین و بزرگترین گروه‌های مسلح و تروریست در سوریه بوده و در ژانویه 2012 اعلام موجودیت کرد و تا به امروز با حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا توانسته است فجایع بزرگی را در این کشور رقم بزند.

جبهه النصره، گروه وابسته به القاعده در سوریه است که از زمان آغاز ناآرامی‌ها در این کشور با دولت بشار اسد، رئیس جمهور سوریه وارد جنگ شده است.

در خصوص این نیروهای تندرو تکفیری باید یاد‌آور شد که در سوریه با همکاری کشورهای غربی و برخی دولت های عرب منطقه (عربستان ، قطر ، اردن) و ترکیه فعالیت خود راتحت عنوان "جهاد" آغاز کردند و پس از گذشت چند ماه نام "جبهه نصره اهل الشام" را برای خود انتخاب کردند که هدف از این نامگذاری فعالیتشان در چند کشور شامات (سوریه، لبنان، اردن و فلسطین) برای برپایی خلافت اسلامی است.


این جبهه پس از چند عملیات تروریستی در اواخر سال  2011 سرانجام در تاریخ 24 ژانویه 2012 اولین بیانیه خود را در زمینه "جهاد" علیه نظام سوریه به منظور برپایی خلافت اسلامی صادر کرد و  روند انفجارها ، ترور شخصیت‌های سیاسی و ایجاد رعب و ناامنی را در میان مردم سوریه آغاز کردند.

چندی پیش نشریه انگلیسی «ساندی تایمز» به نقل از منابع نظامی و اطلاعاتی اسرائیلی‌ خود، خبری متشر کرد که نیروهای ویژه اسرائیل با هدف ردگیری تسلیحات شیمیایی و خرابکاری وارد سوریه شده‌اند.

پس از اعلام این خبر منابع مطبوعاتی عربی اعلام کردند که یگان‌های نظامی اسرائیلی به صورت محرمانه در مقاطع زمانی مختلف از اراضی ترکیه برای ورود به سوریه استفاده می‌کنند.

این خبر تایید خبر برخی رسانه‌های سوری بود که در جولای گذشته اعلام کرده بودند که یگان‌های نظامی اسرائیلی از خاک ترکیه و از طریق مسیر حلب وارد سوریه شده و به گروه‌های مسلح اضافه شده‌اند، بود. آنها مأموریت خود را تسلط بر سلاح های شیمیایی سوریه معرفی کرده‌اند.

روزنامه صهیونیستی " معاریو" در این رابطه نوشت: آمریکا و انگلیس طرحی را برای حمله زمینی به سوریه آماده کرده‌اند که در آن نیروهای نظامی اردن و ترکیه و اسرائیل مشارکت خواهند داشت و این موضوعی است که مورد تاکید روزنامه انگلیسی "تایمز" نیز قرار گرفته شده است.

از دیگر تلاش‌های رژیم صهیونیستی می‌توان به اطلاعات ارائه شده توسط روزنامه هاآرتص از حمله رژیم صهیونیستی به سوریه اشاره کرد و مقامات رژیم صهیونیستی که مدعی شدند که هدف، یک کارخانه تولید اسلحه و یک کاروان سلاح بوده که برای نیروهای حزب‌الله در لبنان ارسال می‌شده است.هدف از این حمله منهدم کردن محموله موشک های ضد کشتی "یاخونت" روسی بود که به سوریه ارسال شده بود.

در این میان دولت قطر و عربستان سعودی اجرا کننده برنامه دولت آمریکا در سوریه هستند و قطری‌ها نقش منفی‌ای در بحران سوریه بازی می‌کنند، نقشی که مانع از پایان یافتن بحران در آن کشور شده است.

نیویورک‌تایمز گزارش کرده است که قطر علی‌رغم مخالفت‌های آمریکا تعدادی سلاح دوش پرتاب ضد هوایی در اختیار شورشیان گذاشته است.
عربستان و قطر در نقش فراهم کننده منابع مالی و نیروی تروریستی مورد نیاز برای ارسال به سوریه عمل می‌کردند. به این ترتیب پشتیبانی مالی و نیروی انسانی لازم برای ایفای نقش معارضه سوری را عربستان و قطر بر عهده داشتند.

تجهیز تروریست‌های سوری به موشک‌های "کونکورس" ضد تانک

نماینده سوریه در سازمان اعلام کرد: عربستان و قطر به مخالفان و تروریست‌های مخالف سوریه سلاح می دهند. به گفته وی، بخشی از سلاح ها به وسیله کشتی از لیبی به لبنان و ترکیه ارسال شده و از طریق خاک کشورهای همسایه وارد خاک سوریه می شوند.

یونایتدپرس می افزاید: منابع مخالفان سوریه گفتند که موشک‌های کونکورس که ضد تانک هستند از سوی عربستان به آنان داده شده و این سلاح‌ها عملا در شهر حلب مورد استفاده قرار گرفت و در جلوگیری از عملیات نیروهای ارتش سوریه در این شهر سهم بسزایی داشت.

یونایتدپرس افزود: تعدادی از موشک‌های کونکورس در اختیار شورشیان که در بلندی‌های کفر حمره در ریف حلب شمالی مستقر هستند وجود دارد و آنان در انتظار ورود تانک‌های نظام سوریه هستند.

نقش بندر بن سلطان آل سعود در تجهیز تروریست‌ها

شاهزاده بندر بن سلطان بن عبدالعزیز آل سعود، رئیس دستگاه جاسوسی عربستان در اوایل ماه ژانویه از گروه تروریستی النصره خواست که رهبری تمام گروه‌های شبه نظامی و تکفیری  در کشور سوریه را به دست بگیرد. نقش وی در بحران سوریه انکارناپذیر است.

هدف بندر بن سلطان سرنگونی نظام سوریه بود، تا به این طریق ائتلاف ایران – سوریه و حزب الله  را در هم شکسته حزب الله را در جنوب لبنان منزوی کند تا تاثیر گذاری حزب الله را در منطقه به حداقل برساند.

اما حکومت ترکیه  از دیگر کشورهای مخالف سرسخت نظم سوریه با تمام توان وارد درگیری تمام‌ عیار با دولت سوریه شد. ترکیه تلاش کرد تا نقش رهبری منطقه‌ای سرنگونی دولت سوریه را بر عهده بگیرد و در این کار تلاش کرد تا یک ارتش مجهز برای سرنگونی حکومت سوریه ایجاد کند.

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در آوریل 2012 در سخنانی تهدید کرد که اگر سوریه آتش بس را نادیده بگیرد، آنکارا خود وارد عمل می‌شود. ترکیه صبورانه منتظر می‌ماند تا ببیند که آیا سوریه به آتش بس عمل می‌کند یا نه، اما اگر دمشق آتش بس را نادیده بگیرد ما آماده اقدام هستیم.

درباره ارسال سلاح و نیرو از مرز ترکیه باید گفت منطقه "باب الحوا"  نقطه  مرزی ترکیه  و سوریه  یکی از اصلی ترین راه های ارتباطی برای ورود سلاح و نیرو به سوریه است. این منطقه تحت کنترل کامل شورشیان قرار دارد و شبه نظامیان بطور علنی از این منطقه سلاح وارد سوریه می کنند.

 درباره میزان سلاح هایی که از فرودگاه های منطقه تحت نظارت سازمان سیا که به سوی سوریه سرازیر شده، می‌توان به گفته‌های یکی از اعضای مرکز مطالعات صلح استکهلم در سوئد اشاره کرد که وی در محافظه کارانه ترین حالت اعلام نمود نزدیک به 3500 تن اسلحه از طریق فرودگاه های اردن و ترکیه به دست مخالفان و تروریست‌های مخالف سوریه رسیده است.

در دیگر بررسی‌هایی که در طول یک سال گذشته توسط کالج کینگ لندن انجام شده، نشان می دهد که از سال 2011 و از زمان شروع بحران سوریه تاکنون بیش از 600 تروریست از 14 کشور اروپایی برای شرکت در درگیری و همراهی با تروریست‌های تکفیری علیه دولت سوریه به این کشور اعزام شده‌اند

هیو گریفیث از موسسه تحقیقات در استکهلم سوئد از افزایش پروازها از اردن به ترکیه خبر می‌دهد. این بدان معناست که سعودی‌ها هنوز بخشی از سلاح‌های خود را از راه شمالی می‌فرستند.

روزنامه آتلانتیک نیز نوشت که رژیم صهیونیستی از اردن در دفعات مختلف خواسته تا اجازه بمباران سایت‌های تسلیحات شیمیایی سوریه را بدهد. این مورد از سوی منابع اطلاعاتی هر دو طرف نقل شده است. اردن تمام این درخواست‌ها را رد کرده و گفته که زمان برای این اقدامات مناسب نیست. چرا که برخی از سایت‌های سلاح شیمیایی سوریه در نزدیکی مرز با اردن قرار دارند.
گفته می شود آمریکا هم اکنون درحال آموزش یک تیم از نیروهای عملیات ویژه خود در اردن برای مقابله با خطر تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی سوریه است.

این اطلاعات در حالی منتشر شده که پیشتر نیز روزنامه های آلمان از وجود عناصری از نیروهای نظامی آمریکا و فرانسه خبر داده که به صورت متمرکز در شمال اردن و نزدیکی مرزهای این کشور با سوریه مستقر شده‌اند، بنا بر این اطلاعات، این نیروها آماده ورود به سوریه بعد از سقوط نظام بشار اسد هستند، آنها سعی خواهند کرد تا بلافاصله بعد از سقوط احتمالی اسد وارد سوریه شده و مانع از دستیابی گروه‌های اسلامگرا به تسلیحات شیمیایی این کشور شوند.

وال استریت ژورنال با اعلام این مطلب می نویسد : این سلاح‌ها از انبارهای مخفی و توسط هواپیما به اردن منتقل شده و سپس در اختیار شورشیان حاضر در سوریه قرار می گیرند.

البته مقامات آمریکایی مدعی هستند که این سلاح‌ها در اختیار گروه‌های میانه رو شورشی قرار می گیرد تا موضع آنها در برابر ارتش سوریه و حکومت بشار اسد تقویت شود.

در ماه گذشته میلادی و بدنبال پیروزی‌های ارتش سوریه در برابر شورشیان، دولت آمریکا تصمیم به ارسال تجهیزات نظامی و افزایش حمایت‌های خود از شورشیان سوری گرفت.

وال استریت در ادامه به نقل از دیپلمات‌ها می نویسد: این محموله‌ها که البته بحث آموزش نیرو و انتقال سلاح‌های سبک نیز شامل آن می شود با هدف تسریع انتقال سلاح از کشورهای اروپایی و متحدان عرب به شورشیان سوری و تقویت آنها تا ماه آگوست، به اردن و سپس سوریه ارسال می شوند .
نقشه مناطق درگیری در سوریه به روایت اکونومیست

مناطق آبی‌رنگ در اختیار نیروهای ضد دولتی، مناطق زرد رنگ در اختیار ارتش سوریه و مناطق نارنجی‌رنگ محل درگیری است.
کردها در مناطق خاکستری رنگ و علویون در مناطق با رنگ زرد با نقطه‌های سیاه مستقر هستند.

اما چرا این همه هجمه علیه دولت سوریه وجود دارد؟ یکی از اساسی‌ترین دلایل که می توان به آن اشاره کرد، ازهم گسستن محور مقاومت عنوان کرد.

دولت سوریه در خصوص مقابله با رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر نه تنها از موضع خویش عقب‌نشینی نکرده، بلکه به تقویت مواضع و اهداف ضد رژیم صهیونیستی خویش ادامه داده که می‌توان به تقویت محور مقاومت با جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان اشاره کرد.

رژیم صهیونیستی و متحدان عربی _ غربی پس از به خطر افتادن مواضع رژیم صهیونیستی در منطقه و احساس خطر توسط سوریه، جمهوری اسلامی ایران و حزب‌الله لبنان با توطئه‌ای از پیش ترسیم شده، درصدد تضعیف سوریه و به بحران کشیدن کشور سوریه بودند تا یکی از ارکان مقاومت را تضعیف کنند و دیگر پایه‌‌های ارکان مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان توجه‌شان معطوف تحولات سوریه باشند تا رژیم صهیونیستی بتواند شرایط را برای نفوذ بیشتر خود در منطقه و عملی کردن تهدیدات نظامی علیه محور مقاومت را گسترش دهد.
در این شرایط رژیم صهیونیستی از هیچ عملی فروگذاری نکرده و با کمک متحدان غربی ـ عربی خویش بصورت مستقیم و غیر مستقیم به ارسال سلاح و تجهیزات به سوریه و تجهیز مخالفان بشار اسد اقدام کرده تا به اهداف خویش نزدیک شود.

کشورهای غربی، به سرد‌مداری آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص بحران سوریه سعی در ایجاد فضایی دارند که بگویند آنچه در سوریه اتفاق افتاد همان "بهار عربی" ـ به ادعای حاکمان کشور‌های غربی و "بیداری اسلامی" مورد تاکید جمهوری اسلامی ایران ـ است که در کشورهای تونس، مصر و لیبی اتفاق افتاده، در حالی که آنچه در کشور مصر و لیبی و تونس به وقوع پیوست طغیان مردم علیه حاکمان دیکتاتوری بود که سال‌های متوالی هم پیمان رژیم صهیونیستی و آمریکا بودند.

 حسنی مبارک به مدت سی سال دارای عمیق‌ترین روابط با رژیم صهیونیستی بوده و با انواع حمایت‌ها از این رژیم و حتی در اختیار قرار دادن کمک‌های مالی و تسلیحاتی سعی در استحکام حکومت خویش را داشته که با اعتراضات مردم  مواجه شدند و با همه حمایت‌های رژیم صهیونیستی ،غرب و آمریکا که منافعشان را در حضور حکام دیکتاتور همچون زین‌العابدین بن‌علی در تونس، حسنی مبارک در مصر و معمر قزافی لیبی می‌دیدند از هیچ تلاشی در جهت سرکوب قیام‌های مردمی فرو‌گذاری نکردند و نهایتا تجربه شکست این تلاش‌ها و پیروزی مردمی شد.

 اما آنچه در سوریه اتفاق افتاد نشان می‌دهد که سوریه از زمان حافظ اسد در رأس جبهه مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی و همپیمانان غربی‌اش قرار داشته و این روند در زمان بشار اسد ادامه داشته این برای کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی غیرقابل تحمل بوده و در همچنین شرایط سعی در پیوند زدن اعتراضات مردمی منطقه (بهار عربی) با بحران از پیش ترسیم شده در سوریه را داشتند که مردم سوریه را ناراضی و نا‌خرسند از حکام خویش جلوه دهند تا نوعی توجیه در جهت حمایت از مخالفان و تروریست‌های تکفیری در سوریه داشته باشند.

از سوی دیگر این پرسش مطرح می شود که چرا تاکنون اقلیت مخالف سوری طی 2 سال اخیر موفق به انجام برخی عملیات‌های خرابکارانه و تروریستی و ایجاد ناامنی در سوریه شده‌اند؛ جواب در این است که مخالفان سوریه بشدت مورد حمایت کشورهای مخالف دولت سوریه هستند و از لحاظ تسلیحاتی مسلح هستند و ماهیت این بحران‌ها در خاک سوریه کاملا خارجی و دارای یک طرح پیش نوشته شده برای براندازی حکومت سوریه و شکستن محور مقاومت است.

شاید بتوان پایداری و مقاومت سوریه را در مقابل این تهاجمات با دفاع جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ تحمیلی مقایسه کرد، دفاعی که سیل زیادی از کشورها با حمایت همه جانبه از دشمن ما کشورما را تحت بیشترین فشارها قرار دادند اما جمهوری اسلامی که حکومتی بر خواسته از مردم را دارد با همه توان خود در مقابل دشمنان خود ایستادگی کرد تا سرانجام بعد از هشت سال پایداری و مقاومت دشمنان ما عقب نشینی کرده و به قدرت جمهوری اسلامی که همان حکومت مردمی است ایمان بیاورند.


با توجه به شرایط موجود در سوریه و حمایت همه‌جانبه از مخالفان دولت سوریه و تروریست‌های تکفیری در ایجاد ناامنی توسط رژیم صهیونیستی، آمریکا و دولت‌های غربی، مجموع صحنه معادلات در سوریه حکایت از این واقعیت دارد  که ارتش و مردم سوریه همراه با بشار اسد بوده و حمایت‌های همه‌جانبه خود را از وی اعلام داشتند.

 حدود دو سال از هجمه همه‌جانبه علیه دولت بشار اسد و نظام مردمی این کشور، سوریه همچنان مقاوم در مقابل تروریست‌ها و جبهه صهیونیستی ـ عربی ایستاده و به نوعی اتحاد مردم با ارتش و دولت بشار اسد و تمایل در جهت ابقای نظام وی و نتیجه نگرفتن مخالفان سوریه، نقطه اثبات دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های غربی و عربی برای همجنس دانستن اتفاقات سوریه با انقلاب‌های کشورهایی مانند مصر، لیبی، تونس و ... است.

 این مسئله تا جایی نمایان می‌شود که پس از حدود 2 سال از درگیری‌ها در سوریه میان مخالفان و تروریست‌ها اختلافات بسیاری بروز گردیده و این یک دستاورد بزرگ برای مردم سوریه، ارتش و بشار اسد محسوب می‌شود.

در حال حاضر سوریه خط اول محور مقاومت در مقابل توطئه و حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی_غربی است و در یک شرایط ویژه برای مقابله و حفظ محور مقاومت به سر می‌برد.

گزارش: محمد شهروی


92/4/31
9:13 ع

بررسی اسامی اماکن مقدسی که توسط وهابیون تخریب شده است نشان از اوج انحراف عقیدتی در این فرقه ضاله دارد که در آن حتی اسامی اماکن مقدس سایر ادیان نیز به چشم می خورد.
گروه بین الملل ـ آنچه که مسلم به نظر می رسد از این قرار است که بر هم زدن نظم سیاسی کشور سوریه نه تنها به لحاظ سیاسی و نظامی سایر کشورهای منطقه و به خصوص همسایگان این کشور را تحت الشعاع قرار می دهد، بلکه خطر دیگری نیز این روزها متوجه کشورهای منطقه شده است که عبارت است از یک جنگ تمام عیار مذهبی و دینی .

به گزارش بولتن نیوز، تعرض به ساحت قدسی حرم عقیله اهل بیت حضرت زینب سلام الله علیها، پرده دیگری از اهداف پشت پرده حمله به سوریه و معارضین تروریست را به نمایش گذاشت که خطر آن اگر بیشتر از مشائل نظامی و امنیتی نباشد، کمتر از آن نیز نیست.

تبارشناسی تروریست های سوری حکایت از آن دارد که بنیان های معرفتی وهابی و سلفی در آنها تبلور دارد و همین موضوع است که خطر جنگ مذهبی را تقویت می نماید.

نگاهی به سیر هتک حرمت به قبور مقدس در سوریه نیز نشان می دهد که این افراد تنها مقدسات تشیع را مورد هدف قرار نداده اند بلکه حتی نزدیک ترین صحابه پیامبر اسلام نیز از این خطر مصون نمی باشد.

دقیقا چند ماه قبل بود که قبر «حجر بن عدی» از نزدیک ترین صحابه پیامبر اسلام نیز مورد تخریب و هتک حرمت این افراد قرار گرفت که در آن برهه از زمان نیز سکوت مجامع بین المللی اسلامی سوالاتی فراوانی را برانگیخت.

بررسی اسامی اماکن مقدسی که توسط وهابیون تخریب شده است نشان از اوج انحراف عقیدتی در این فرقه ضاله دارد که در آن حتی اسامی اماکن مقدس سایر ادیان نیز به چشم می خورد و مختصری از آن بدین شرح است:

- تخریب بارگاه ائمه بقیع در قبرستان بقیع
-
تخریب حرم امام حسین(ع)
-
تخریب حرم همسران پیامبر
-
تخریب مسجد سلمان
-
تخریب مسجد البغله
-
تخریب خانه حمزه(ع)
-
تخریب حرم ابوذر و ربذه
-
تخریب مسجد تنیة الوداع
-
تخریب مسجد الرایة (پرچم)؛
-
تخریب خانه امام سجاد(ع)
-
تخریب حرم حضرت حوا(س)
-
تخریب حرم عبدالله پدر پیامبر
-
تخریب حرم دختران رسول خدا
-
تخریب محله و کوچه ی بنی هاشم
-
تخریب حرم حلیمه دایه ی پیامبر (ص)
-
تخریب خانه ی حضرت زهرا(س) در مکه
-
تخریب مصلای رسول خدا (ص) در کنار کعبه
-
تخریب حرم مطهر امامی‌ن عسکر یین در سامرا
-
تخریب مسجد و ضریح علی بن امام صادق(ع)
-
تخریب خانه ام هانی محل شروع معراج پیامبر(ص)
-
تخریب حرم اجداد پیامبر عبدمناف و هاشم و عبدالمطلب
-
تخریب شعب ابی طالب جایگاه نفس الزکیه در مکه مکرمه
-
تخریب حرم بستگان ائمه و رسول خدا تخریب حرم مادر پیامبر
-
تخریب مسجد عتبان بن ملک که مصلای رسول خدا (ص) بود
-
تخریب جاده ای که غار حراء را به مسجد الحرام وصل می‌ کرد
-
تخریب خانه ی تولد حضرت رسول خدا(ص) در پشت کوه صفا
-
تخریب مقبره ی حضرت خدیجه (س) تخریب جایگاه شق القمر
-
تخریب خندقی که در جنگ خندق به دست مسلمی‌ن کنده شده بود
-
تخریب دیوار دور شهر مدینه که توسط عضدالدوله دیلمی‌ بنا شده بود
-
تخریب حرم ام البنین تخریب حرم آمنه بنت وهب و مادر پیامبر اکرم (ص)
-
تخریب مسجد جواثا اولین مسجدی که بعد از مسجد النبی در آن نماز جمعه برگزار شد.
تخریب نشانه ورود و خروج فاطمه بنت اسد مادر امی‌رالمؤمنین پس از تولد آن حضرت از کعبه
-
تخریب خانه امام صادق(ع) که سابقاً منزل حارثة بن نعمان بود و محل ازدواج های پیامبر(ص)
-
تخریب حرم ابراهیم پسر پیامبر که در زمان رسول خدا ساخته و خود رسول خدا با دستان خودشان آن را تعمیر نمودند و عثمان بن مظعون
-
تخریب حرم ابوطالب یار باوفای پیامبر و فاطمه بنت اسد که پیامبر شخصاً آن را ساخته بودو زیارت گاه قرار داد
-
تخریب حرم اصحاب رسول خدا همچون جابر بن عبدالله و مقداد و اسامه و سعد بند معاذ و بیست نفر دیگر از صحابه ایشان
-
تخریب مسجد ردالشمس؛ همان مسجدی است که در آن خورشید به دستور پیامبر(ص) و به اذن خدا به وسط آسمان آمد تا حضرت علی(ع) نماز عصرش را در زمان فضیلتش به جا آورد. مکانی در کوه ذباب بود که پیامبر خدا (ص) از آنجا بر کندن خندق نظارت می‌ کردند
-
تخریب مسجد حضرت عباس بن علی(ع) در روستای مطیرفی در احساء/ مسجد جوانان در احساء، دومین مسجدی که پس از مسجد رسول الله در آن نماز جمعه برگزار شد
-
تخریب حرم مطهر شهدای احد و حمزه سیدالشهدا(ع) عمو و برادر رضاعی پیامبر(ص)؛ پیامبر(ص) در داغ عموی بزرگشان فرمود: از این روز سخت تر در زندگی شان نخواهند داشت.
-
حرم مطهر شهدای فخ که به فرماندهی حسین بن علی(ع)، نسل چهارم امام مجتبی(ع) صورت پذیرفت. این واقعه 108 سال بعد از واقعه ی کربلا علیه بنی عباس اتفاق افتاد که امام جواد(ع) در وصف آن مصیبت عظیم می‌ فرمایند: بعد از واقعه ی کربلا هیچ کشتاری عظیم تر از واقعه ی فخ نبود.
-تخریب حرم شهدای حره که دو سال بعد از واقعه کربلا و حمله ی یزید به مدینه در دفاع از مدینه الرسول به دست سپاه انبوه شام به شهادت رسیدند و بعد از شهادت آنان، به مدینه حمله کردند و موجب شد تا هزاران تن از مردم مدینه در خون خود غلط بزنند.
-
تخریب مقبره حضرت عیسی(ع) از پیامبران الهی در روستای اوجام در فطیف تخریب قبور شهدای بدر که بنای یادبود آن به دست شخص رسول خدا ساخته شده بود.


- تخریب خانه حضرت خدیجه (س) که جایگاه نزول وحی و محل تولد حضرت زهرا(س) و محل ازدواج رسول خدا (ص) و محل رحلت حضرت خدیجه(س) و محل زندگی پیامبر(ص( تا روز هجرت بود. در این خانه اتاقی بود که خزینه ی حضرت خدیجه (س) بود که همه وقف اسلام شد. بعد ها زهرای اطهر در این اتاق می‌ نشست و شخصاً گندم آسیاب می‌ کرد و نان می‌ پخت و سختی ها را متحمل می‌ شد. اتاق دیگر این خانه محل عبادت رسول خدا (ص) و محل نزول وحی بود. اتاقی هم برای رسیدگی به امور مسلمی‌ن در آنجا وجود داشت.
-
تخریب خانه حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در مدینه که محل حضور مکرر حضرت رسول خدا(س) و محل ولادت امام حسن(ع) و امام حسین(ع). همچنین محل نزول آیه ی تطهیر و حدیث کساء
-
تخریب خانه ابوایوب انصاری اولین اقامتگاه پیامبر(ص) در مدینه که حدود هفت الی دوازده ماه محل نزول وحی بود تا مسجد قبا و اتاقهایش ساخته شود
-
تخریب خانه ارقم (دارالخیزران) در دامنه کوه صفا؛ پناهگاه رسول خدا(ص) و نقطه آغاز نشر و گسترش احکام اسلام و اولین عبادتگاه مسلمی‌ن در مکه
-
تخریب بیت الاحزان و گنبد بالای آن؛ بیت الاحزان خانه ای است که حضرت زهرا(س) در آنجا به سوگ پدرش می‌ گریست.
-
تخریب بارگاه های متعدد در قبرستان بقیع خانه ام المؤمنین حضرت خدیجه بنت خویلد در مکه مکرمه
-
تخریب جایگاه عهد نامه مشهور رسول خدا (ص) با مشرکان که آن عهدنامه توسط موریانه خورده شد به جز بسم الله
-
تخریب قبرستان المعلی در مکه مکرمه که بارگاه و مقبره برخی از اهل بیت علهیم السلام و یاران پیامبر در آن قرار دارد.
-
تخریب قبور بسیاری از علمای و عرفای شافعی مذهب در کردستان ایران و...
-
به آتش کشیدن مقام جعفر بن ابیطالب معروف به جعفر طیار در جنوب اردن
حال سوال اصلی این جاست که در صورت تفوق این گروه بر سوریه و کل منطقه، پیروان سایر ادیان و مقدسات آنها در چه درجه ای از امنیت خواهند بود و آیا اصلا امکان ادامه حیات برای آنها وجود خواهد داشت؟!
قدر مسلم آن است که این فرقه مذهبی هیچ حد و حدودی در تخریب آثار و افکار سایر ادیان و مذاهب برای خود قائل نیست و آتشی که آنها امروز در سوریه برمی افروزند به زودی دامان کل منطقه و ادیان ساکن در آن را خواهد گرفت.


92/4/30
7:3 ع

بشار اسد بشار اسد:

پاسخ سوریه به حملات اسرائیل بسیار شدیدتر از تصور آنها خواهد بود

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌جمهور سوریه در واکنش به خبر حمله اسرائیل به انبار موشک‌های این کشور در لاذقیه تأکید‌کرد: سوریه دشمنان خود را در زمان لازم و با وسائل مناسب غافلگیر خواهد‌کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه اینترنتی المنار، خبرگزاری لبنانی الخبر پرس گزارش داد اخیراً بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در واکنش به خبر حمله اسرائیل به انبار موشک‌های روسی یاخونت این کشور در لاذقیه در جمع فرماندهان این کشور سخنرانی کرد.

بشار اسد در این جمع اظهار‌داشته: «پاسخ سوریه به حملات اسرائیل بسیار شدیدتر از تصور اسرائیلی‌ها خواهد بود. پاسخ به تجاوزات اسرائیل به دولت سوریه مربوط می‌شود و دیگران نباید دراین‌باره تصمیم بگیرند. ما دشمنان خود را در زمان لازم و با وسائل مناسب غافلگیر خواهیم کرد. اما ارتش سوریه باید آماده پاسخ و مقابله با رژیم اسرائیل باشد».

رئیس جمهور سوریه تأکید کرد: «پاسخ ما به اسرائیل به چند صورت خواهد بود: امنیتی، نظامی، سیاسی و نیز مجهز‌ شدن به تعداد زیادی موشک یاخونت، که به‌سمت دشمنانمان هدف‌گیری و آماده شلیک است».

وی افزود: «ارتش سوریه اطلاعات کاملی نسبت به اهداف و مناطق حساس در اسرائیل در اختیار دارد. این اطلاعات در دستگاه‌های اطلاعاتی سوریه در حال تجزیه و تحلیل است».

به گزارش این خبرگزاری لبنانی، بشار اسد این سخنان را در گفت‌وگو با مشاوران و فرماندهان ارتش سوریه از جمله ماهر اسد، برادر رئیس جمهور و رئیس گارد ریاست جمهوری سوریه بیان کرده است.


92/4/30
6:56 ع

پورابراهیمی پورابراهیمی در گفت‌وگو با تسنیم:

ظاهراً روحانی شعارش درباره برنامه 100 روزه‌ برای اقتصاد را عوض کرده است

خبرگزاری تسنیم: نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما در حوزه سیاست‌گذاری‌های ارزی قطعا نیازمند تصمیم کوتاه‌مدت هستیم و و دولت باید سیاست‌های کلی خود را در این زمینه اعلام کند.

محمدرضا پورابراهیمی نایب رئیس کیمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وعده انتخاباتی رییس جمهور منتخب مبنی بر اینکه برنامه 100روزه برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی دارد، اظهار داشت: بنده تغییری را در سخنان آقای روحانی استنباط کردم. چرا که در ابتدا مطرح شده بود در 100 روز اول کاری، دولت برای همه حوزه‌ها برنامه دارد و انتظار ما این بود که در این 100 روز یک برنامه مشخص در حوزه‌های مختلف اجرا شود.

وی افزود: ما حتی پیشنهاداتی را برای برنامه‌های 100 روزه دولت منتخب مطرح کردیم، اما آقای روحانی اخیرا اعلام کرد که در 100 روز اول گزارشی از وضعیت کشور به مردم ارائه خواهد داد و استنباط بنده این است که یک جابجایی صورت گرفته است و یا حداقل یک شفافیت در بیان موضوعات از ابتدا تاکنون انجام نشده است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: اگر شفافیتی توسط آقای روحانی صورت بگیرد، مشخص خواهد شد که آیا نظرشان تدوین برنامه 100 روزه در ابتدای دولت بوده و یا گزارشی از وضعیت 100 روز نخست تصدی دولت بوده است.

پورابراهیمی ادامه داد: ارائه گزارش در 100 روز اول دولت کاری ندارد و لازم نبود که برای آن شعار داده شود، لذا اینکه بگوییم بعد از 100 روز گزارش می‌دهیم نیاز نبود و می‌توان گزارش را ظرف یک ماه هم تهیه کرد.

وی خاطر نشان کرد: آقای روحانی باید در روزهای ابتدایی دولت اقدامات کوتاه‌مدتی را در حوزه سیاستگذاری ها و فعالیت های اقتصادی انجام دهد، چرا که ما در حوزه سیاست‌گذاری‌های ارزی قطعا نیازمند تصمیم کوتاه‌مدت هستیم و دولت باید سیاست‌های کلی خود را در این زمینه اعلام کند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه پیشنهاد ما به دولت مطرح کردن شفاف برنامه‌هایش در زمینه صادرات و واردات، قیمت‌گذاری ارز مرجع و دیگر تصمیمات اقتصادی است، گفت: دولت آقای روحانی باید اعلام کند که تصمیمش درباره ارز مرجع چیست؟ آیا می‌خواهد ارز مرجع را متوقف کند؟

پورابراهیمی افزود: قطعا یکی از برگ برنده‌های دولت روحانی در مقابل باج‌خواهی‌های آمریکا اقتدار اقتصادی است، چرا که اگر در درون با نابسامانی اقتصادی مواجه باشیم در چانه‌زنی بین‌المللی ما تاثیر می‌گذارد.

وی تاکید کرد: پیشنهاد من به روحانی در حوزه تحریم‌ها و بحث هسته‌ای در ابتدای دولت عدم ورود است و باید در ابتدای دولت یک اصلاح ساختار و ساماندهی اقتصادی صورت گیرد تا از یک اقتدار نسبی در کشور برخوردار شویم و با این اقتدار پای میز مذاکرات برویم.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین تصریح کرد: گاهی اوقات حرف‌هایی احساسی مطرح می‌شود، اما قطعا بعد از آغاز دوره ریاست‌جمهوری آقای روحانی، وی زیر ذره‌بین مردم،‌ رسانه‌ها و مجلس است و قاعدتا باید از تصمیم‌هایی‌که نمی‌تواند آن را تحقق ببخشد، اجتناب بورزد.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: اگر آقای روحانی نیز در گذشته بحث برنامه 100 روزه را مطرح کرده، ظاهرا الان بحث خود را اصلاح کرده و فکر نمی‌کنم قصد داشته شعاری بدهد و آن را عمل نکند.

وی گفت: پیشنهاد ما به دولت آینده این است که از بیان موضوعاتی که دولت را دچار چالش می‌کند خودداری کند.


92/4/28
9:2 ع

اردوغان

انتقاد شدید اردوغان از کشورهای عربی و غربی درباره تحولات مصر

خبرگزاری تسنیم: نخست وزیر ترکیه طی اظهاراتی با انتقاد شدید از موضع کشورهای غربی و عربی درباره تحولات مصر، آنان را به اعمال سیاست‌های دوگانه درقبال سرنگونی دولت "محمد مرسی" متهم کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه طی اظهاراتی با انتقاد شدید از موضع کشورهای غربی و عربی درباره تحولات مصر، آنان را به اعمال سیاست‌های دوگانه درقبال سرنگونی دولت "محمد مرسی" متهم کرد.

اردوغان شب گذشته (پنجشنبه) در دیدار با سفرای کشورهای غربی و عربی گفت: کشورهایی که به دموکراسی اهمیت می‌دهند و آن را می‌پذیرند، نباید در واکنش به این گونه مسائل بر اساس معیارهای دوگانه رفتار کنند و هنگامی که چیزی غلط است باید آن را به زبان بیاورند.

دولت ترکیه به عنوان یکی از سرسخت ترین منتقدان کودتایی که اوایل ماه جاری میلادی در مصر رخ داد، بارها سکوت  کشورهای عربی و غربی نسبت به عزل مرسی را محکوم کرده است.

تحلیلگران سیاسی بر این عقیده هستند که سقوط دولت اخوان المسلمین ضربه‌ای سنگین به مدل حکومت‌مداری ترکیه به رهبری حزب حاکم عدالت و توسعه است که از کشورهای منطقه خواسته بود تا از مدل این کشور پیروی کنند و مصر اولین کشوری بود که به رهبری اخوان المسلمین سعی کرد از آن پیروی کند.


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ