صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< 1 2 3 >

92/8/14
1:52 ع

نماینده‌ مردم تهران گفت: زمزمه‌هایی از استیضاح و سؤالات فزاینده مجلس از وزیر امور خارجه و سؤالاتی نسبت به آمارهایی که آقای زنگنه می‌دهد و واقعیت‌ها را انکار می‌کند و آمار غیر واقعی ارائه می‌دهد تا ناکارآمدی خود را توجیه کند، وجود دارد، بنابراین این مسائل مطرح است که برخی از وزرا یا استیضاح شوند یا مورد سؤال قرار بگیرند.
 روح‌الله حسینیان عضو ارشد جبهه پایداری با اشاره به تردید و دودلی بر دوستان انقلاب اسلامی در خارج از ایران اظهار داشت: من منهای صحبت‌های رهبری این را تفسیر می‌کنم، آن چیزی که موجب نفوذ جمهوری اسلامی در بین جهان اسلام شده است، استکبارستیزی و ایستادگی و مقاومت ملی مردم ایران در مقابل آمریکا است.

*اصلاح‌طلبان خود را پدرخوانده‌ روحانی می‌دانند

حسینیان با بیان اینکه در حال حاضر اصلاح‌طلبان خود را یکی از پدرخوانده‌های آقای روحانی می‌دانند، ادامه داد: آنها مدعی هستند روحانی وامدار حمایت آنهاست و بدون شک به دنبال این احساس پدرخواندگی، فعالیت، جنبش و تحرک هم خواهد آمد.

نماینده‌ مردم تهران در مجلس با اشاره به رابطه مجلس و دولت و کاهش تنش‌ها بین قوا تصریح کرد: آقای احمدی‌نژاد مراعات نمی‌کرد و نمونه آن را در واقعه مجلس دیدیم؛ اتفاقی که باعث شد رهبری از هر دو قوه گله‌مند شوند.

وی در عین حال به رابطه مجلس با دولت جدید پرداخت و ادامه داد: اگر به نطق‌های نمایندگان مجلس توجه کنید می‌بینید که خبر از یک چرخشی در مجلس می‌دهد و انتقادات روز به روز شدید‌اللحن‌تر می‌شود.

*شدیداللحن شدن مجلس در قبال دولت روحانی/ زمزمه استیضاح برخی وزرا

حسینیان خاطرنشان کرد: انتظاراتی که در ابتدای حاکمیت این دولت شکل گرفته،‌با توجه به قول‌هایی که رئیس‌جمهور داده بود، فزاینده می‌شود و سرعت می‌گیرد و مطالبات به نقطه‌ای می‌رسد که انتظار این است که عملی شود لذا این لحن به شدت در حال تغییر است و نشانگر این است که تنش‌ها در آینده نه چندان دوری شروع خواهد شد.

نماینده‌ مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سوال که آیا زمزمه‌های استیضاح برخی وزرا را نیز در همین زمینه می‌‌دانید؟ گفت: بله زمزمه‌هایی از استیضاح و سؤالات فزاینده مجلس از وزیر امور خارجه و سؤالاتی نسبت به آمارهایی که آقای زنگنه می‌دهد و واقعیت‌ها را انکار می‌کند و آمار غیر واقعی ارائه می‌دهد تا ناکارآمدی خود را توجیه کند، وجود دارد، بنابراین این مسائل مطرح است که برخی از وزرا یا استیضاح شوند یا مورد سؤال قرار بگیرند.

* جبهه پایداری به دولت روحانی وقت داده است

وی در باره اینکه با توجه به این اظهارات شما اصلاح‌طلبان تندرو مطرح مدعی می‌شوند که افراد منتسب به جبهه پایداری افراطی‌گری می‌کنند، تصریح کرد: نمونه جبهه پایداری در مجلس بنده، دکتر زارعی، آقای نبویان و اینها هستیم که تاکنون هیچگاه اظهارنظری نکرده‌ایم، بلکه حتی سیاست خارجی دولت را بارها مورد حمایت قرار داده‌ایم چراکه  اعتقاد ما این است که باید به دولت وقت داد که بتواند در سیاست داخلی و خارجی برنامه‌ریزی کند.

«همانطور که خود آقای روحانی گفته است کارها باید طوری پیش رود که هم سانتریفیوژها بچرخد و هم زندگی مردم؛ اعضای جبهه پایداری در مجلس گرچه خیلی انتقاد دارند اما همانطور که آقای روحانی گفته که 100 روزه تغییراتی را ایجاد می‌کند، ما سکوت کرده‌ایم و منتظر هستیم نتیجه عملکرد 100 روزه رئیس جمهور را ببینم.»

حسینیان در ادامه با انتقاد از معرفی وزرای مسئله‌دار به مجلس افزود: برخی از این وزرایی که معرفی شدند یا سرپرستی برخی وزارتخانه‌ها را برعهده داشتند کسانی هستند که با انگشتی یا دستی و یا تنی به خمره فتنه خود را آلوده کرده‌اند، آیا واقعا این به معنای اعتدال است؟ یعنی کسی که روی پشت بامی رفته، شعاری داده در جریان فتنه این افراد معتدل هستند یا کسی که در جریان فتنه در دانشگاه سخنرانی کرده و خواستار تحصن و ادامه فتنه شده معتدل است؟

* روحانی برخلاف قولی که داده بود اعتدال را لحاظ نکرد

عضو جبهه پایداری بر همین اساس اظهار داشت: ما بسیاری از این‌ها را اصلاً معتدل نمی‌دانیم و اشکال اساسی به دولت یازدهم داریم که چرا آقای روحانی برخلاف قولی که داده بود اعتدال را لحاظ نکرد.

*اصلاح‌طلبان دیگر چه سهمی از دولت می‌خواهند؟

وی در ادامه با اشاره به اظهارات افرادی همچون حجاریان که گفته بود دولت گرایشات راستی دارد و حق اصلاح طلبان نیز در این دولت داده نشده است، گفت: آنها خودشان می‌دانند اما این حرف چانه‌زنی در بالاست که دولت را وادار کنند که امتیازات بیشتری به آنها بدهد اگرنه آنها دیگر چه سهمی می‌خواهند. اکثر وزرا از اصلاح‌طلبان یا افراد نزدیک به اصلاح‌طلبان هستند، تک وزیری هم که از این طرف گذاشته‌اند می‌بینید که استاندارانی که منصوب می‌کند مشخص است منتخب خود وزیر نیست، کدام یک از این استانداران از جناح راست هستند؟

*مردم از اصلاح‌طلبان سرخورده شده‌اند

حسینیان افزود: ما اگر به یک دوره قبلی برگردیم یعنی 8 سالی که اصلاح‌طلبان منزوی شدند، مشخص می‌شود این حرکات و جنبش‌های جدید اصلاح‌طلبان کاملا طبیعی است؛ چراکه مردم با یک رأی قاطع اصلاح‌طلبان را کنار گذاشتند و آقای معین به عنوان نماد اصلاح‌طلبی در دوره نهم ریاست جمهوری 3 میلیون رأی آورد، لذا این نشان داد مردم از اصلاح‌طلبان سرخورده شده‌اند.

عضو جبهه پایداری با بیان اینکه اصلاح‌طلبان می‌خواهند به زور غیبت 8 ساله خود را جبران کنند، متذکر شد: آنها دیکتاتوری اقلیتی به وجود آوردند و حرفشان نیز این بود که ما اگر رأی نیاورده‌ایم اما باید حاکم شویم؛ به قول یکی از نیروهای فتنه در دادگاه «تقلب»، رمز آشوب بود.

*باید انتظار درگیری‌های جدی بین اصلاح‌طلبان و دولت روحانی را داشت

وی با اشاره به اینکه بسیاری از اصلاح‌طلبان از آقای روحانی حمایت کردند در عین حال افزود:‌ باید انتظار درگیری‌های جدی بین اصلاح‌طلبان و دولت روحانی را داشت چراکه به هر حال آنها تلاش می‌کنند حضور خود را به هر شکل ممکن ثابت و تحمیل کنند.

حسینیان یادآور شد: اصلاح‌طلبان قطعاً از این فرصت برای پایه‌ریزی جهت انتخابات آینده مجلس استفاده می‌کنند تا بتوانند نیروهای خود را به مجلس بفرستند. اصلاح‌طلبان دولت روحانی را یک دولت گذار تفسیر می‌کنند تا بتوانند بعداً خودشان به قدرت برسند.

*جبهه پایداری به دنبال بازسازی جریان اصولگرایی است

عضو ارشد جبهه پایداری در ادامه در خصوص تفاوت جبهه پایداری با جریان اصولگرایی اظهار داشت: ما جبهه اصولگرا را یک مقدار محافظه‌کار تفسیر می‌کنیم که به یک بازخوانی، بازسازی و تجدید نظر هم در تفکر و اندیشه و هم در افراد نیاز دارد.

وی به علت دیگری درباره تاسیس این جبهه پرداخت و اضافه کرد: یکی از علت‌هایی که جبهه پایداری تأسیس شد و حتی در اولین گردهمایی اعلام موجودیت خود نیز اعلام کرد، انحرافی بود که در رفتار و منش آقای احمدی‌نژاد پیش آمد، ما آنجا رسماً اعلام کردیم که تفکر سوم تیری که استکبارستیز، ساده‌زیست و ولایی بود و حول شعارهای آقای احمدی‌نژاد شکل گرفته بود، بعد از جریان آقای مشایی و خانه‌نشینی آقای احمدی‌نژاد دچار نوعی سرخوردگی شد، لذا جرقه اولیه این تشکیلات از اینجا به ذهن زده شد که ما به این نتیجه رسیدیم که نمی‌شود بچه‌هایی که به امیدی وارد این صحنه شده‌اند رها کنیم و تشکیلات دیگری هم قادر به تحت پوشش قرار دادن آنها نیست یا بعضی به علت کهولت سن یا اینکه اصالت را به مصلحت‌اندیشی‌ها می‌دهند، نمی‌توانند این جریان را زیر پرچم خود قرار دهند.

*‌جبهه پایداری برای از هم نگسیختن نیروهای سوم تیر ایجاد شد

حسینیان ادامه داد: قرار شد تحت مدیریت آیت‌الله مصباح به عنوان شخصیتی که این نیروها ایشان را قبول داشته و تفکرش را می‌پسندند، تشکیلاتی تشکیل شود از این رو عده‌ای جبهه پایداری را برای از هم نگسیختن این نیروها ایجاد کردند.

عضو ارشد جبهه پایداری به برنامه‌های جبهه متبوعش در دوران انتخابات اشاره کرد و یادآور شد: گزینه اول در جبهه پایداری آقای لنکرانی بود و ما افراد را سنجیدیم و به 3 نفر رسیدیم که یکی از آنها لنکرانی و دیگری جلیلی بود.

*لنکرانی مجبور شد از انتخابات کناره‌گیری کند

وی در خصوص اینکه لنکرانی کاندیداتوری خود را مشروط به عدم کاندیداتوری جلیلی کرده بود، گفت: خیر، اصلا چنین چیزی نبود، اما حوادثی پیش آمد که وی مجبور شد از انتخابات کناره‌گیری کند.

حسینیان در ادامه این گفت‌و‌گو درباره خاطره‌سازی هاشمی و برخی نزدیکان امام اظهار داشت: مؤسسه امام برای افرادی که به جناح سیاسی خودش نزدیک است مصونیت خاصی قائل می‌شود.

*امام فرمود با زهرا اشراقی هم برخورد کنید

رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی بر همین اساس به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: سال 59 یا اوایل سال 60 بنده مسئول امور شهرستانی دادستانی کل انقلاب، آقای قدوسی بودم؛ آیت‌الله قدوسی وقتی که می‌خواستند خدمت امام برسند، می‌‌گفتند اگر مطلبی دارید بگویید که من منتقل کنم، ایشان وقتی از نزد امام برگشتند خدمت‌شان رسیدم و پرسیدم، امام چه فرمودند؛ آیت‌الله قدوسی گفت که امام فرمودند «از قم چه خبر؟» من هم گفتم که «اگر زهرا خانم شما بگذارند وضع قم خوب است»، من به آیت‌الله قدوسی گفتم منظورتان چه بوده است؟ ایشان گفت «دختر آقای اشراقی تمام تلاشش بر این است که دبیرستان‌های قم را به آشوب، تحصن و اعتصاب بکشاند»، امام هم فرموده بودند «همانطور که با دیگران برخورد می‌کنید با ایشان هم برخورد کنید.»

وی در ادامه با انتقاد از خاطره‌سازی‌های رفسنجانی اظهار داشت: متأسفانه آقای هاشمی اجتهاد در مقابل نص می‌کند و می‌گوید که باید شعار «مرگ بر آمریکا» را حذف کنید؛ در حالی که صحبت‌های حضرت امام(ره) موجود است، حتی قسمت وصیت‌نامه حضرت امام به وزیر امور خارجه که چگونه با ابرقدرت‌ها باید برخورد کرد را نگاه کنید، خواهید دید که امام چه زیبا فرموده‌اند و انگار می‌دیدند که برای این روزها مخصوص وزیر امور خارجه پیام گذاشتند بنابراین ماهیت امام یک ماهیت ضداستعماری و ضداستکباری بود.

*هاشمی فکر می‌کند مردم از مقاومت خسته شده‌اند

حسینیان در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر آقای هاشمی تغییر کرده است؟ گفت: بله، آقای هاشمی تغییر کرده است؛ تحلیل آقای هاشمی از جامعه، تحلیل اشتباهی است چرا که خیال می‌کنند کسانی که به آقای روحانی رأی داده‌اند مردمی هستند که از انقلاب زده شده‌اند و از ایستادگی در برابر ابرقدرت‌ها خسته‌اند لذا مطلبی را مانند همان نامه به امام مطرح می‌کند و زمانی که بازخورد آنها را در جامعه می‌بیند، ناچار می‌شود که کار خود را توجیه کند.

«در واقع اگر شما عبارت تکذیبیه آقای هاشمی را دقت کرده باشید، نمی‌گوید من این حرف را نزده‌ام بلکه دیگران را متهم به سوء‌استفاده کرده و می‌گوید این کار درست نبوده است.»

نماینده مردم تهران با اشاره به هدف این جریانات از قائله امام‌زدایی تصریح کرد:‌ همه تلاش جریان فتنه و بیگانگان در راستای تضعیف ولایت بود چراکه امام در این کشور مبدأ ولایت و بنیانگذار ولایت است، از این رو امام را مورد خدشه و سؤال قرار می‌دهند تا از ساحت ایشان تقدس‌زدایی ‌کنند.

خبرگزاری فارس


  

92/8/13
1:9 ع

پلاکارد‌های صداقت آمریکایی در دست راهپیمایان تهرانی/ اعتراض به حذف شعار مرگ بر آمریکا

در حالی که برخی جریان‌ها و گروه‌ها در هفته‌های اخیر تلاش داشتند که بیلبوردهای صداقت آمریکایی را از معابر عمومی شهر جمع‌آوری کنند امروز و همزمان با یوم‌الله 13 آبان پلاکاردهای صداقت آمریکایی در دست مردم قرار دارد.

گروه‌های دانش‌آموزی، دانشجویی و مردم با حمل پلاکاردهای صداقت آمریکایی اعتراض خود را به تلاش‌ها برای حذف شعار مرگ بر آمریکا ابراز کردند.

راهپیمایان یوم الله 13 آبان خطاب به تیم مذاکره کننده: «به آمریکایی‌ها بدبینیم»

جمعی از دانشجویان حاضر در این مراسم دست نوشته‌هایی با این مضمون که ما به تیم مذاکره کننده ایرانی خوش بینیم اما به آمریکا بدبینیم» در دست دارند.

دانشجویان حمل کننده این دست نوشته در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، با تاکید بر اینکه ما به تیم مذاکره کننده ایران و دستگاه دیپلماسی کشور خوش‌بینیم تاکید کردند و ملت ایران به دلیل جنایات آمریکا و خوی استکباری این کشور به دولت مردان آمریکایی بدبین هستند.

برگزاری مراسم نمادین رمی جمرات با عکس اوباما در راهپیمایی 13 آبان

در راهپیمایی بزرگ دانشجویی 13 آبان تابلوهای بزرگی که بر روی آن عکس اوباما و نام آمریکا و پرچم آمریکا بر روی آن نقش بسته بود، وجود دارد که دانشجویان به صورت نمادین مراسم رمی جمرات را اجرا کرده و به سمت این تابلوها سنگ و تیر پرتاب کردند.

براساس این گزارش در این راهپیمایی دانشجویان شعارهایی مبنی بر اینکه با وجود تحریم از مقاومت کوتاه نمی‌آییم، سردادند.

همچنین در این مراسم جمعی از طلبه‌های کشور نیز حضور دارند

حمل سیاهه جنایات آمریکا علیه ملت ایران

راهپیمایان تهرانی بنرهای مختلفی از جنایات آمریکا را از جمله حمله موشکی به هواپیمای مسافربری ایران،کودتای نوژه،‌ حمله به تاسیسات نفتی، ترور دانشمندان ایرانی، غائله کردستان، طرح داماتو، غارت اموال ایران، حج خونین سال 63، جنگ تحمیلی، پروژه ایران‌هراسی، اهانت به دولت و ملت ایران و توهین به مقدسات اسلامی حمل می‌کردند و بعضی از آنها را نیز در خیابان منتهی به خیابان طالقانی نصب کرده‌اند.

خیابان‌های اطراف لانه جاسوسی گنجایش پذیرش شرکت کنندگان در راهپیمایی را ندارد

راهپیمایی دانشجویی 13 آبان که از صبح امروز آغاز شده است با شور و حالی در حال برگزاری است که تردد در خیابان طالقانی ممکن نیست و خیابان‌های اطراف نیز گنجایشی برای شرکت کنندگان در راهپیمایی ندارد.

دانش آموزان، سالمندان، طلبه‌ها، مسئولان کشور و جانبازان دفاع مقدس در این مراسم حضور دارند.

شایان ذکر است مردم تهران با حضور در راهپیمایی 13 آبان فریاد انزجار از دولت آمریکا سرمی‌دهند.

نقدی: 13 آبان امسال نشان‌دهنده جدیت ملت ایران در مقابله با آمریکاست

سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه مراسم 13 آبان در مقابل لانه جاسوسی آمریکا و در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به حضور گسترده اقشار مختلف مردم در این مراسم گفت: خوشبختانه امسال استقبال باشکوهی از مراسم روز 13 آبان شد و تاکنون طبق برخی برآوردها، 5 برابر جمعیت سالهای گذشته در این مراسم حضور یافته‌اند.

وی افزود: حضور گسترده مردم در این مراسم نشان دهنده جدیت ملت ایران درمقابله با استکبار جهانی است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت سخنان دیروز مقام معظم رهبری گفت: به نظر من بیانات دیروز مقام عظمای ولایت منشور کامل نرمش قهرمانانه بود.

نقدی ادامه داد: این سخنان تشویق مردم را در برابر استکبار جهانی و آمریکا و رژیم صهیونیستی مشخص کرد و همچنین موجب تقویت هیئت مذاکره کننده ایران در مذاکرات با کشورهای 1+5 شد.

وی افزود: باید این سخنان را در عرصه عمومی و در سراسر کشور به درستی تدوین کرد.

حدادعادل: راهپیمایی13 آبان موجب تقویت موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای می‌شود

غلامعلی حداد عادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به حضور پرشور و بی‌سابقه مردم در راهپیمایی 13 آبان، گفت: این حضور پرشکوه و بی‌سابقه به خوبی نشان می‌دهد که مردم ایران همچنان به آرمان‌های انقلاب پایبندند.

وی افزود: به نظر من مراسم امسال 13 آبان بسیار باشکوه‌تر از مراسم سالهای گذشته برگزار شده است و مردم حضوری پررنگ در این مراسم دارند.

همچنین حداد عادل در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه حضور گسترده مردم در 13 آبان به طور حتم سبب تقویت موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای خواهد شد، گفت: به طور حتم دیپلمات‌های ما با این قدرت‌نمایی ملت ایران می‌توانند در حوزه دیپلماتیک به خوبی کار خود را انجام دهند.

حضور وزرای علوم، بهداشت و آموزش وپرورش در راهپیمایی 13 آبان

مراسم 13 آبان امسال با حضور پرشور مردم و مسئولان در حال برگزاری است که مقاماتی از قوه مجریه نیز در این مراسم حضور دارند.

در این مراسم محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس‌جمهور، علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و فرجی‌دانا وزیر علوم تحقیقات و فناور حضور دارند.

همچنین حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات در این مراسم حضور دارد.

ما به دولت آمریکا اعتماد نداریم

شرکت‌کنندگان در مراسم یوم‌الله 13 آبان با پلاکارد‌هایی با عنوان «ما تا آخر ایستاده‌ایم» استقامت و پافشاری خود بر آرمان‌ها را به نمایش گذاشتند.

شرکت‌کنندگان همچنین با در دست داشتن پلاکاردهای «ما به دولت آمریکا اعتماد نداریم» غیر قابل اعتماد بودن دولت آمریکا را به تیم مذاکره کننده ایرانی یادآور شدند.

اجرای سرود اسفندیار قره‌باغی و ترانه حامد زمانی در مراسم 13 آبان

سرود «مرگ بر امریکا» توسط حامد زمانی در مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا به مناسبت یوم‌الله 13آبان آغاز شد.

این آهنگ روزگذشته طی مراسمی در لانه جاسوسی آمریکا رونمایی شده بود.

سخنرانی سعید جلیلی در لانه جاسوسی آمریکا آغاز شد

سخنرانی سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت یوم‌الله 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی از دقایقی قبل در محل لانه جاسوسی سابق آمریکا آغاز شد.

حضور اقلیت‌های مذهبی در مراسم یوم الله 13 آبان

دراین مراسم اقلیت مذهبی از جمله کلیمیان و آشوری‌ها همراه با سایر اقشار مردم حضور دارند.

نمایندگان این اقلیت‌ها اظهار داشتند که ما همچون دوران جنگ تحمیلی در تمامی صحنه‌ها مدافع کشور بوده و بر حقوق مسلم ایران تاکید داریم.

قرائت قطعنامه تظاهرات سراسری یوم‌الله 13 آبان در بین راهپیمایان

قطعنامه تظاهرات سراسری یوم‌الله 13 آبان ماه؛ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در بین تجمع‌کنندگان قرائت شد.

در ابتدای این قطعنامه آمده است: سیزدهم آبان ماه به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط عطف انقلاب اسلامی یادآور سه واقعه عبرت‌آموز در حافظه تاریخی ملت ایران است که دست پلید استکبار جهانی – بویژه آمریکای غارتگر و جنایتکار – در متن آن هویدا و تبلور بخش مقاومت، پایداری و اراده مستحکم ایرانیان حق طلب و آزاده در عرصه‌های رویارویی با جبهه استکبار و سلطه می‌باشد .

این قطعنامه تبعید حضرت امام‌خمینی(ره) به ترکیه بدلیل اعتراض شجاعانه به معاهده ننگین کاپیتولاسیون و مصونیت مستشاران آمریکایی در سال 1343، کشتار وحشیانه دانش‌آموزان انقلابی توسط رژیم سفاک پهلوی در سال 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در سال 1358، را رخداد‌های برجسته‌ای می‌داند که 13 آبان ماه را در زمره‌ی"یوم الله" قرار داده و نمایشگاه عبرت‌آموزی از مبارزه مستمر و بی‌امان‌ ملت ایران علیه ام الفساد جهانی، شیطان بزرگ، آمریکای سلطه‌گر را به جامعه بشری عرضه‌ کرده‌اند.

تظاهرات کنندگان در این قطعنامه یادآور شدند: اینک در شرایطی که نظام سلطه و در رأس آن دولت آمریکا در مصاف با انقلاب اسلامی و روند بیداری و مقاومت اسلامی، شکست‌های سخت و مفتضحانه‌ای را متحمل و چشم‌انداز ناامیدکننده‌ای از آینده خود در منطقه راهبردی غرب آسیا فراروی خود یافته است و به رغم اجماع ملی ایرانیان در فراهم کردن فرصت جبران برای سردمداران کاخ سفید، آنها ناتوان از اجماع سازی درونی، همچنان تشدید تحریم‌ها و فشار‌ها و تبدیل عرصه‌ی مذاکرات هسته‌ای به میدانی برای القاء ضعف نظام و ملت عزیز را دنبال کرده و به زعم خود در پی تسلیم ایران مقتدر هستند، ما شرکت‌کنندگان در تظاهرات سراسری یوم‌الله 13 آبان ماه، با گرامیداشت حلول ماه محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر، تقارن "روز ملی مبارزه با استکبارجهانی" با سرآغاز ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را الهام بخش صحنه‌ی امروز نبرد ملت عاشورایی ایران با جبهه استکبار و سلطه قلمداد می‌کنیم.

شرکت‌کنندگان در تظاهرات سراسری یوم‌الله 13 آبان ماه، وحدت، اتحاد، وفاق و یکپارچگی ملی حول محور"ولایت فقیه" و منویات و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را ضامن تداوم انقلاب اسلامی و پیگیری آرمان‌های بلند نظام و پیشرفت کشور و عامل شکست و ناکامی راهبردها و سناریو‌های شیطانی دشمنان انقلاب اسلامی دانسته و بر ضرورت تعمیق و تقویت همه‌جانبه آن بین آحاد جامعه و مورد توجه قرار گرفتن به عنوان اصول راهبردی توسط مسئولین و خواص کشور تاکید نمودند.

در ادامه این قطعنامه آمده است: ملت انقلابی و استکبارستیز ایران اسلامی، ضمن دفاع از آرمان قدس شریف و ستایش مقاومت و پایداری مردم فلسطین در برابر جنایات رژیم نامشروع، حرام‌زاده و فاسد صهیونیستی، حمایت و همراهی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی از غده سرطانی اسرائیل را تهدید علیه صلح، آرامش و امنیت منطقه و مشارکت در ظلم و جنایت علیه ملت مظلوم و بی‌دفاع فلسطین دانسته و با محکوم کردن تشدید شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی و تاکید بر ضرورت اخراج کامل اشغالگران، تنها راه حل عملی و مشروع مسئله فلسطین را همچنان بازگشت فلسطینیان به سرزمین آباء و اجدادیشان و برگزاری انتخابات آزاد می داند.

این قطعنامه می‌افزاید: ملت انقلابی ایرانِ اسلامی، با درک این تجربه که هر ملت و دولتی که به آمریکا اعتماد کند، ضربه خواهد خورد، حتی اگر از دوستان آمریکا باشد، بر ضرورت بازخوانی جنایت‌ها و خباثت‌های ایالات متحده علیه ملت ایران و افشای مصادیق سوءاستفاده‌های دولت آمریکا از اعتماد دولت‌ها به کاخ سفید تاکید نموده و فضاحت بزرگ جاسوسی آمریکا از متحدین اروپایی خود و شنود مکالمات و سلب حقوق شهروندی مردم کشورهای مختلف را مصداق سیاست‌های سلطه گرایانه، استکباری و ضد بشری این نظام مستکبر و متجاوز دانسته و آن را محکوم می‌نماید.

در این قطعنامه به حق قانونی ملت ایران در بهره‌مندی از دانش هسته‌ای اشاره شده و آمده است: ملت شجاع ، بصیر و ولایت مدار ایران اسلامی، بهره‌مندی از دانش و فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را حق قانونی و مسلم خود دانسته و ضمن پشتیبانی و حمایت از رویکرد جدید سیاست خارجی دولت در روند مذاکرات هسته‌ای با گروه 1+5 در چارچوب تاکتیک"نرمش قهرمانانه" و بر پایه اصل" عزت، حکمت و مصلحت"، حقوق و منافع ملی خود را در هیچ مذاکره‌ای قابل معامله نمی‌داند.

شرکت‌کنندگان در تظاهرات بزرگ 13 آبان ماه در شرایط حساس مذاکرات هسته‌ای با آمریکا و دیگر اعضای گروه 1+5 فتوای ولی امر مسلمین و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) را مهمترین اقدام"اعتماد ساز"کشور دانسته و ضمن مطالبه عذرخواهی بی‌درنگ دولت ایالات متحده از اشتباهات تاریخی خود، لغو جامع و کامل همه تحریم‌های ظالمانه را گام‌های حداقلی برای جلب اعتماد ملت ایران دانستند.

این قطعنامه در ادامه افزود: مردم غیور و غیرتمند ایران اسلامی، ضمن افتخار به عملکرد انقلابی خود در مبارزه با نظام سلطه، آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن شماره یک ملت ایران دانسته و شعار"مرگ بر آمریکا" را انعکاس دکترین استکبار ستیزی انقلاب اسلامی و فراگیر شدن آن در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی را از مظاهر اصلی قدرت ملی و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی می‌داند و تا هنگام استیفای حقوق حقه ملت ایران و پایان یافتن سیاست‌های ظالمانه دولت مستکبر، غیرقابل‌اعتماد و عهدشکن ایالات متحده در قبال جامعه بشری، همچنان شعار راهبردی "مرگ بر آمریکا" عامل وحدت ملی و نشانه بارز انزجار جبهه مقاومت ضد آمریکایی در میهن اسلامی خواهد بود.

در این قطعنامه بر حمایت ملت از دولت و مردم سوریه نیز تاکید شده و آمده است: ملت مجاهد و پایدار ایران اسلامی، ضمن حمایت از دولت و مردم مقاوم سوریه، با محکوم نمودن هرگونه تلاش برای ادامه جنگ افروزی‌ها و جنایات تروریستی تکفیری‌های تحت حمایت قدرت‌های سلطه‌گر، از پیوستن دولت قانونی این کشور به کنوانسیون منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی ابراز خرسندی کرده و راه حل نظامی و توسل به ابزار تهدید و زور را گامی در راستای دامن زدن به بحران در منطقه تلقی و تنها راه حل پایان بخشیدن به فاجعه انسانی و حل مسئله معارضین سوری را مذاکره و خروج سریع تروریست‌ها و فراهم کردن امنیت و آرامش برای تعیین حق سرنوشت کشور توسط حق مردم سوریه میداند.

حمایت ملت ایران از امواج بیداری اسلامی نکته‌ای دیگری بود که در این قطعنامه بر آن تاکید شده  و بر همین اساس تظاهرکنندگان در اینق طعنامه آورده‌اند: ملت مسلمان و ظلم‌ستیز ایران، با حمایت از امواج بیداری اسلامی و آرزوی پیروزی ملت‌های مسلمان یمن و بحرین و دیگر ملت‌های حق‌طلب و آزادی‌خواه، از آحاد امت اسلامی بویژه مردم مصر و تونس می‌خواهد تا مراقب نقشه‌ها، ترفند‌ها و سناریوهای خطرناک انحراف و تداوم نفوذ استکبار در کشور‌های خود بوده و از هرگونه زورگویی، مداخله جویی و تحمیل قدرت‌های استعمارگر و سلطه‌طلب در امور کشورشان جلوگیری نمایند.

این قطعنامه می افزاید: ملت شجاع و دلاور ایران اسلامی ضمن محکوم کردن اظهارات متناقض و همراه با توهم برخی از مقامات و دولت‌مردان آمریکا مبنی بر روی میز بودن گزینه نظامی با تاکید بر سپری شدن دوران تهدید و ارعاب به تأسی از مواضع مقتدرانه مقام معظم رهبری مدظله‌العالی و فرماندهی کل قوا و به پشتوانه هوشیاری و آمادگی‌های همه‌جانبه دفاعی نیروهای مسلح کشور، ارتکاب هرگونه اشتباه و غلطی از سوی دشمنان را با پاسخی قاطع، سخت و کوبنده مواجه و ایران را به گورستان متجاوزین تبدیل خواهند کرد.

در پایان قطعنامه تظاهرات سراسری یوم‌الله 13 آبانه آمده است: ما شرکت‌کنندگان در این تظاهرات ملی، همراه با سایر آحاد و مردم رشید، انقلابی و ولایت مدار ایران ضمن میثاق مجدد با آرمان‌های بلند حضرت امام (ره ) و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی و تجدید بیعت از هم ناگسستنی خود با ولی‌امر‌مسلمین‌ حضرت‌ امام‌خامنه‌ای‌عزیز(مدظله‌العالی)، منویات و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در عرصه‌های گوناگون – به ویژه در عرصه‌ی هسته‌ای و تاکتیک نرمش قهرمانانه و هوشمندی برابر جبهه معاندین ملت ایران – را "فصل الخطاب" دانسته و بر لزوم تلاش قوای سه‌گانه و تمامی جریان‌ها و جناح‌های سیاسی معتقد به انقلاب و نظام برای به‌کارگیری ظرفیت‌ها و فرصت‌های ملی در جهت تحقق منویات معظم له تاکید می‌نماییم.


وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان هم به خیل عظیم راهپیمایان تهرانی پیوست

نصرالله سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان در جایگاه ویژه برگزاری مراسم 13 آبان حضور یافت.

سجادی دیروز از سوی حسن روحانی به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

مصلحی: تیم مذاکره کننده با پشتوانه راهپیمایی 13 آبان دشمن را مدیریت کند

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات دولت نهم در حاشیه راهپیمایی 13 آبان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اهمیت این راهپیمایی به این دلیل است که وقتی ما در داخل کشور اقتدار نشان دهیم و مردم نشان دهند که در مقابل دشمنان کوتاه نمی‌آیند، آنهایی که بحث مذاکرات را مطرح می‌کنند که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری یک مأموریت است می‌توانند با اقتدار و محکم بایستند.

وی اضافه کرد: در واقع اجازه نمی‌دهند که حق و حقوق ملت ایران با مشکل مواجه شود و نکته مهم این است که کسانی که مذاکره می‌کنند می‌توانند با این پشتوانه دشمن را مدیریت کنند نه اینکه دشمن آنها را مدیریت کند.

وی در پاسخ به این سؤال که 30 سال پیش دانشجویان ما نام این سفارت را لانه جاسوسی نهادند و اکنون تازه کشورهای دیگر آن را لانه جاسوسی می‌نامند، نظر شما در این باره چیست؟ اظهار داشت: بصیرت دانشجویان به تبعیت آنها از ولایت بازمی‌گردد. دقیقا آن زمان در تبعیت از امام آن حرکت شکل گرفت و امروز هم همین طور؛ هر جا این تبعیت پررنگ باشد بصیرت بالا می‌رود.

پوشش مراسم 13 آبان توسط 600 خبرنگار، عکاس و تصویربردار

هم اکنون حدود 600 خبرنگار، عکاس و تصویربردار در حال مخابره اخبار مربوط به این مراسم هستند.

راهپیمایان تهرانی به یاری مستضعفان شتافتند

در این مراسم صندوق‌هایی از سوی کمیته امداد برای کمک به محرومان و مستضعفان در نظر گرفته شد که حاضرین در این مراسم کمک‌های نقدی خود را به مستضعفان اهدا می‌کردند.

مترو امروز در ایستگاه طالقانی توقف نکرد

مترو امروز در حالی در ایستگاه طالقانی توقف نکرد که بسیاری از مشتاقان حضور در راهپیمایی با شکوه 13 آبان قصد داشتند در این ایستگاه برای پیوستن به راهپیمای شکوهمند یوم الله 13 آبان پیاده شوند.


  

92/8/13
1:8 ع

مراسم روز ملی استکبارستیزی در سراسر کشور؛
امروز در سراسر ایران اسلامی حماسه‌ای دیگر از حضور بصیرت‌مدار ملت در دفاع از آرمان‌های بلند امام خمینی(ره) رقم خورد و مستکبران دانستند که این ملت اهل سازش و تسامح نبوده و تا آخرین لحظه حسینی‌وار در برابر شیطان بزرگ خواهد ایستاد. حاضرین در این مراسم نماد سانتریفیوژهای ایرانی را در دست دارند و بر حقوق مسلم هسته‌ای کشورمان تأکید می‌کنند.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، امروز 13 آبان روز ملی استکبار ستیزی، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ، روز دانش آموز و تبعید امام راحل به ترکیه به خاطر اعتراض به مصوبه کاپیتولاسیون آمریکایی است.

از صبح امروز و در حالی که چند ساعت به آغاز مراسم 13 آبان مانده، خیابان‌ طالقانی و خیابانهای اطراف لانه جاسوسی به دلیل سهولت در تردد و انجام بهتر مراسم مسدود شده است.

بنر و پارچه نوشته هایی در محکومیت سیاست های خصمانه آمریکا و عکس هایی از نحوه ورود دانشجویان به لانه جاسوسی در خیابان طالقانی و دیوارهای این لانه نصب شده است.

مراسم 13 آبان تا دقایقی دیگر با شعار «مرگ بر آمریکا» آغاز خواهد شد و هم اکنون برخی از مردم با حضور در اطراف لانه جاسوسی برای سر دادن این شعار لحظه شماری می کنند.

13 آبان 58 دانشجویان پیرو خط امام و مردم ایران با ورود به سفارت آمریکا در خیابان طالقانی، این لانه جاسوسی را تسخیر کرده و جاسوسان حاضر در آن را به گروگان گرفتند.

همچنین پیش از این اتفاق و در در 13 آبان 1357 دانش‌آموزان تهرانی که در اعتراض به حکومت و جنایات پهلوی در دانشگاه تهران تجمع کرده بودند، به خاک و خون کشیده شدند.

امام راحل نیز در 13 آبان سال 1343 به علت اعتراض به حکومت پهلوی و مصوبه کاپیتولاسیون آمریکایی به کشور ترکیه تبعید شد.


 

نصب بیلبوردهای صداقت در مسیرهای منتهی به لانه جاسوسی آمریکا

در مسیرهای منتهی به این مراسم بیلبوردهای صداقت آمریکایی نصب شده است.

راهپیمایان تهرانی همچنین ضمن سرداد شعار مرگ بر آمریکا پرچم‌های سه رنگ کشورمان را حمل می‌کنند.

بر اساس مشاهدات خبرنگار فارس لحظه به لحظه بر تعداد حاضرین در این مراسم افزوده می‌شود.

امروز 13 آبان روز ملی استکبار ستیزی، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ، روز دانش آموز و تبعید امام راحل به ترکیه خاطر اعتراض به مصوبه کاپیتولاسیون آمریکایی است.

آغاز رسمی مراسم

مراسم یوم الله 13 حدود ساعت 10 با حضور گسترده دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم مقابل لانه جاسوسی آمریکا واقع در خیابان طالقانی آغاز شد.

راهپیمایان تهرانی تصاویر مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) را در دست داشته و همچنین پرچم‌های سه رنگ کشورمان را حمل می‌کنند.

سعید جلیلی سخنران راهپیمایی

سعید جلیلی نماینده ولی‌فقیه در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنران ویژه یوم‌الله 13 آبان خواهد بود.

نمایندگان ملت از مقابل مجلس عازم لانه جاسوسی آمریکا شدند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز برای حضور در یوم الله 13 آبان از مقابل مجلس شورای اسلامی به سمت لانه جاسوسی حرکت کردند.

بر پایه این گزارش، نمایندگانی چون غلامعلی حدادعادل، زاهدی، قاسم جعفری و قاضی‌زاده در بین نمایندگان که عازم راهپیمایی13 آبان شدند به چشم می‌خورد.

از حمل آدمک پینوکیویی آمریکا تا نصب بیلبوردهای صداقت آمریکایی در مقابل لانه جاسوسی

گروهی از دانش‌آموزان با حمل تابوت آمریکا و سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» اعتراض خود را نسبت به تلاش برخی جریان‌ها برای حذف شعار مرگ بر آمریکا اعلام کردند.

نصب بیلبوردها و بنر‌های صداقت آمریکایی در خیابان‌های منتهی به لانه جاسوسی آمریکا در حالی که برخی گروه‌ها سعی در حذف این بیلبوردها از معابر عمومی داشته‌اند، از نکات جالب مراسم 13 آبان امسال است.

عده‌ای از جوانان با بر تن کردن کفن‌هایی که بر روی آن نوشته شده بود ما تا آخر ایستاده‌ایم و بر مبارزه با استکبار جهانی تاکید داشتند و برخی از آنها نیز پلاکاردهایی با مضمون 13 آبان سیلی جوانان ایرانی به آمریکا را در دست داشتند.

حمل آدمک برک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا توسط دانش‌آموزان و در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمون «آمریکا پینوکیویی است که آدم نخواهد شد» برائت خود را از دولت آمریکا اعلام کردند.

حضور خبرنگاران خارجی از کشورهای آسیای شرقی و اروپای غربی که برای مصاحبه با مردم در مراسم 13‌آبان حاضر شدند از دیگر نکات مراسم امروز است.


پرچم آمریکا زیر پای راهپیمایان/ نمایش جنایت در سی و پنج سال

در این مراسم که دانش‌آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم حضور دارند، شعارهایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»، «ایرانی می‌میرد سازش نمی‌پذیرد»، «دانشجو می‌میرد سازش نمی‌پذیرد» و ... سرمی‌دهند.

در حاشیه این مراسم نمایشگاهی با هدف به تصویر کشیدن جنایات آمریکا علیه ملت ایران در تقاطع خیابان‌های ایرانشهر و طالقانی برپا شده است.

در این نمایشگاه جنایات آمریکایی‌ها در برهه‌های مختلف تاریخی از جمله حمایت از صدام در جنگ تحمیلی علیه کشورمان، تجهیز گروه‌های تروریستی، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران و ... به دید عموم گذاشته شده است و نوشته‌هایی نیز در بیان جزئیات آن قرار دارد.

تعدادی از راهپیمایان، آدمک‌های اوباما و نتانیاهو را در دست داشته و آن را به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکا حمل می‌کنند.

این افراد هدف خود را از این اقدام پوشالی بودن چهره سران صهیونیستی عنوان می‌کنند و بر این نکته تأکید دارند که ملت ایران هیچگاه مقابل ابرقدرت‌ها کوتاه نخواهند آمد.

تصاویر امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و شهدای هسته‌ای نیز توسط راهپیمایان به سمت لانه جاسوسی سابق آمریکا حمل شده و شعارهایی در محکومیت جنایات آمریکا و رژیم اشغالگر قدس سر داده می‌شود.

همچنین در این مراسم پرچم‌های آمریکا در مسیرهای منتهی به لانه جاسوسی سابق آمریکا زیر پای راهپیمایان قرار دارد و آنها شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند.

دانشجویان کشور فریاد بی‌اعتمادی نسبت به آمریکا سردادند

دانشجویان کشور که در راهپیمایی بزرگ دانشجویی 13 آبان از دانشگاه صنعتی امیر‌کبیر به سمت لانه جاسوسی در حرکت هستند با سر دادن شعارهایی نشان دادند که نسبت به کشور آمریکا و برقراری ارتباط با این کشور بی‌اعتماد هستند.

بر اساس این گزارش در این راهپیمایی دانشجویان با سر دادن شعارهایی مانند «به آمریکای شیاد نمی‌کنیم اعتماد»، «برگ برنده ما دشمنی با آمریکاست» و شعارهایی مبنی بر ضرورت بی‌اعتمادی مسئولان نسبت به برقراری ارتباط با آمریکا سردادند.

نماد سانتریفیوژهای ایرانی در دست دانش‌آموزان و دانشجویان تهرانی

حاضرین در این مراسم نماد سانتریفیوژهای ایرانی را در دست دارند و بر حقوق مسلم هسته‌ای کشورمان تأکید می‌کنند.

بر روی سانتریفیوژ‌ها نوشته شده است «ثمره مقاومت در برابر تحریم، 18 هزار سانتریفیوژ فعال در ایران» البته شرکت‌کننده در مراسم یوم‌الله 13 آبان تصاویر شهدای هسته‌ای را نیز در دست دارند.

پرچم و آدمک‌های سران اسرائیل و آمریکا توسط دانش‌آموزان ایرانی به آتش کشیده شد

در مقابل جایگاه ویژه برگزاری مراسم 13 آبان آدمک‌های سران رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به آتش کشیده شد.

بنابر این گزارش دانش‌آموزان تهرانی با این اقدام نمادین خود انزجار خود را از سیاست‌های خصمانه آمریکا و اسرائیل علیه ایران اعلام کردند. قرار است تا دقایقی دیگر بیانیه تشکل‌های دانش‌آموزی در پوشش گرامیداشت روز 13 آبان قرائت شود.

فریاد «مرگ بر آمریکا» لانه جاسوسی سابق آمریکا را به لرزه انداخت

در این مراسم پرچم‌های یا حسین، یا زهرا، لبیک یا حسین، السلام علیک یا اباعبدالله و پرچم‌های سه رنگ کشورمان در دست دانش‌آموزان و دانشجویان قرار دارد.

هم اکنون حاضرین در این مراسم شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند.

تجمع‌کنندگان مقابل لانه جاسوسی سابق آمریکا همچنین دست‌نوشته‌هایی با مضمون «ایرانی‌ها هیچگاه جنایات آمریکا را فراموش نمی‌کنند» در دست دارند.

حرکت دسته‌های عزاداری دانشجویی در راهپیمایی 13 آبان/سرداد شعارهایی با طعم حفظ حرمت محرم

با توجه به همزمانی برگزاری مراسم گرامیداشت روز 13 آبان و آغاز ماه محرم، دانشجویان کشور در مراسم راهپیمایی بزرگ دانشجویی 13 آبان با سردادن شعارهایی حرمت عزاداری اباعبدالله را پاس داشتند.

براساس این گزارش دانشجویان کشور شعارهایی با عنوان «حسین حسین شعار ما، شهادت افتخار ماست»، «یا فاطمه الزهرا» و «هیهات منا الذله» سر دادند.

شایان ذکر است در این مراسم تابلوهای و پرچم‌هایی در رابطه با محرم نیز در دستان دانشجویان است. آهنگ‌هایی به صورت مداحی پخش می‌شود.

برداشتن تحریم‌ها وعده‌ای دروغ است

بیانیه جنبش دانش‌آموزی به مناسبت یوم‌الله 13 آبان توسط نماینده دانش‌آموزان قرائت شد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر بخواهیم برای جنایات آمریکا فهرستی درست کنیم یک کتاب می‌شود، از این رو 13 آبان هر سال کتاب جنایات آمریکا قطور‌تر شده و ملت‌های آزادیخواه بر روحیه استکبار‌ی و منفعت‌طلبانه دولت آمریکا بیشتر پی می‌برند.

در این بیانیه تاکید شده است ما جنبش‌های دانش‌آموزی همیشه و همه جا همراه با حسین زمان فریاد هیهات من‌ الذله سر می‌دهیم و می‌گوییم که زیر بار ستم و ظلم نخواهیم رفت.

در بخش دیگری از بیانیه جنبش دانش‌آموزی آمده است مذاکره در عرف آمریکا به معنای گفت‌وگو برای قبول خواسته‌های آنهاست و در واقع هدفشان از مذاکره یک کار تبلیغاتی است و برداشتن تحریم‌ها وعده‌ای دروغ است.

در بخشی دیگر از بیانیه جنبش دانش‌آموزی آمده است ملت ایران شکوفایی اقتصادی خود را با اتکاء درونی و نه راه ذلت به دست خواهد آورد و ما دانش‌آموزان و افسران مبارزه با جنگ نرم ضمن گرامیداشت این روز تاریخی در راستای تداوم استکبار‌ستیزی ملت ایران در یوم‌الله 13 آبان شرکت می‌کنیم و این روز را سنبل مبارزه با استکبار جهانی می‌دانیم؛ ما تا نابودی کامل استکبار دست از مقاومت و مبارزه برنخواهیم داشت.

وزیر سابق علوم: حضور پرشور در راهپیمایی13 آبان نشانه حمایت از مذاکره‌کنندگان است

کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم در راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان اظهار داشت: راهپیمایی امسال با شکوه‌تر از سال‌های گذشته است.

وی اضافه کرد:‌مردم با این حضور پرشور خود پیامی را اضافه‌تر نسبت به سال‌های قبل می‌دهند به ویژه از زمانی که تیم مذاکره کننده ما در حال مذاکره است، این یک پیام است که انشاءالله بتوانند به صورت محکم از حق و حقوق ملت ایران دفاع کنند.

مذاکره با عرف آمریکایی قبول حرف آنهاست

بیانیه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به مناسبت فرا رسیدن روز 13 آبان به شرح زیر است:

13 آبان یادآور حوادث مهمی است که در شکل‌گیری انقلاب اسلامی و شکست توطئه‌های آمریکا به عنوان نماد واقعی استکبار جهانی نقش اساسی داشت. تبعید حضرت امام (ره) در 13 آبان سال 1343 از یک سو و اعتراض گسترده دانش‌آموزان به دخالت‌های آمریکا در امور داخلی ایران در 13 آبان 1357 از دیگر سو شرایط را برای اوج‌گیری انقلاب و نیز تسریع سرنگونی رژیم شاهنشاهی فراهم نمود. همزمان با این تحولات تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در 13 آبان 1358 ابعاد جدیدی از مبارزه مردم ایران و آمریکا را رقم زد.

13 آبان نقطه پیوند برگ‌های زرینی از تاریخ آزادگی ملت بزرگ ایران است. دستگیری و تبعید سلسله‌جنبان نهضت اسلامی ملت ایران در طی اعتراض ایشان به تصویب لایحه کاپیتولاسیون از سوی رژیم طاغوت به منزله آتشی بود که در خرمن حاکمیت اهریمنی افتاد تا انقلاب اسلامی را در مسیر تازه‌ای انداخت.

در ادامه این بیانیه امده است: ما اعضای جنبش دانش‌آموزی با ایمان به فرمایشات خمینی کبیر و تأصی از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب همیشه و در همه جا با ندای حسین زمان شعار هیهات من‌الذله را سر داده و هرگونه سازش با استکبار جهانی را محکوم می‌کنیم و اعلام می‌داریم جمهوری اسلامی اقتدار و عزت خود را از افکار عمومی و ابرقدرت‌های جهان به دست نیاورده و در مرکب ما عزت از آن کسی است که به خدا توکل نموده باشد.

در این بیانیه آمده است همانگونه که رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی پیش‌بینی نمود مذاکره در عرف آمریکایی گفت‌وگو برای قبول حرف آنهاست هدف دولتمردان غیرمنطقی آمریکا از مذاکره یک کار تبلیغاتی بوده و وعده دروغ می داده است که می‌خواستند تحریم‌ها را بردارند ما دانش‌‌آموزان و افسران جوان مبارزه با جنگ نرم ضمن گرامیداشت این روز مهم تاریخی در عرصه تداوم استکبارستیزی انقلاب اسلامی 13 آبان را سنبل مبارزه و مقاومت ملت شریف ایران در مقابل استکبار جهانی می‌دانیم و اعلام می‌کنیم تا نابودی آنها دست از مبارزه و مقاومت برنخواهیم داشت.


رضایی: مراسم بزرگداشت 13 آبان روز اعلام عزت ایران در مذاکرات هسته‌ای است

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه مراسم بزرگداشت روز 13 آبان و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره جایگاه روز 13 آبان گفت: روز 13 آبان روز استقلال ملت ایران است چرا که ما بعد از 20 سال در این روز توانستیم به استقلال خود دست پیدا کنیم.

وی افزود: امسال روز 13 آبان یک تفاوت عمده با سال‌های قبل دارد و آن این است که امسال در روز 13 آبان ملت ایران با شکوه هرچه بیشتری حضور پیدا خواهد کرد تا بگوید که در مذاکرات هسته‌ای از موضع قدرت مذاکره می‌کند و ذلت موضع ایران نیست.


  

92/8/12
6:59 ع


92/8/8
8:6 ع

محمـدعلی جوانفکر:

طنـز گفتـه جوانفکـر دربــاره کابیـنه روحانـی

درباره دولت فعلی می‌توان گفت که میانگین سنی اعضای دولت آقای روحانی بیش از حد متعارف است و بعضا به طنز از آن به‌عنوان خانه سالمندان یاد می‌کنند. البته برخی اعضای دولت از ابتدای مسوولیت خود، بنای بهانه‌جویی را گذاشته‌اند و این امر می‌تواند اقتضای سن بالا باشد.

سرویس سیاسی خرداد: خودش تکذیب می‌کند اما در میان نیمچه سکوت احمدی‌نژاد و دستورش به سکوت یاران، به نظر می‌رسد این جوانفکر مشاور رسانه‌ای پیشین است که فعلا وظیفه سخنگویی دولت پیشین را برعهده گرفته است. گفت‌وگو آرام آغاز می‌شود اما در انتها به جدل می‌کشد. می‌گوید شما نمی‌گذارید من حرفم را بزنم. مدعی است، بی‌طرفی را در گفت‌وگو رعایت نمی‌کنم. 

 

مصاحبه را که برای بازبینی می‌فرستیم برخی پاسخ‌ها کامل‌تر شده یا تغییر یافته‌اند؛ پاسخ‌هایی که اگر همان وقت حضوری می‌داد قطعا در پی‌اش سوال‌ها و پاسخ‌های دیگری مطرح می‌کردم. یاران احمدی‌نژاد کمابیش در منش و روش شبیه اویند. از پاسخگویی صریح و شفاف شانه خالی می‌کنند و سوال را با سوال یا فرافکنی به دیگری حواله می‌دهند. مثل وقتی که درباره ستاره‌دارشدن دانشجویان یا اخراج استادان در دولت احمدی‌نژاد سوال می‌کنم پاسخ می‌دهد که «علتش را بروید از دولت فعلی و وزارت اطلاعاتش بپرسید که اجازه داده‌اند آنها بازگردند!»

 

 علت سکوت آقای احمدی‌نژاد چیست؟ گفته است فعلا شش‌ماه سکوت می‌کنیم.

کجا چنین صحبتی را گفته‌اند.

 

 همه جا منتشر شده است.

درواقع این مطلب را به ایشان نسبت داده‌اند.

 

 به‌هرحال نزدیکان ایشان هم این گفته را مبنی بر اینکه استراتژی ایشان و نزدیکانشان فعلا سکوت است تایید کرده‌اند.

ایشان عملا ترجیح داده‌اند که در برابر هوچی‌گری‌ها و ادعاهایی که از سوی برخی افراد در دولت فعلی مطرح شده است سکوت کنند. اما رسما چنین چیزی را نگفته‌اند و برای سکوتشان هم محدوده زمانی مشخص نکرده‌اند.

 

  رسمی و غیررسمی‌اش خیلی مهم نیست. مهم این است که ما در عمل هم می‌بینیم که چنین روندی را در پیش گرفته‌اند.

به‌هرحال باید به دولت آقای روحانی هم فرصت داد تا آنچه در چنته فکری و برنامه‌ریزی‌هایشان دارند عرضه کنند. پس از آن می‌توان درباره نتیجه کارها و اقدامات صحبت کرد.

 

  این مگر منافاتی دارد با اینکه ایشان صحبت کنند؟ آقای احمدی‌نژاد چرا در برابر عملکرد گذشته و برخی سوال‌هایی که وجود دارد سکوت کرده‌اند؟

عملکرد گذشته قابل رصدکردن است و شما می‌توانید این کار را انجام دهید و البته همه کارهای دولت آقای احمدی‌نژاد قابل دفاع است و عملکرد هشت‌ساله دولت ایشان نیز افتخار‌آمیز بوده است.

 

  ولی یکسری بحث و ابهاماتی وجود دارد یا به وجود آمده است. مثلا ایشان قرار بود و قول داده بود که یکسری مسایل را بگوید که هیچ‌وقت نگفت. بعدا بحث دانشگاه ایرانیان و حواشی آن، برداشت و برگرداندن 16میلیاردتومان پیش آمد که همه اینها پرسش ایجاد می‌کند.

اگر سوال مشخصی باشد و بتوانم پاسخ بدهم در خدمتتان هستم. ولی آقای احمدی‌نژاد فعلا بنا بر صحبت ندارند. بحث شش‌ماه و اینها هم نیست.

 

  ولی ایشان چند روز قبل با خبرگزاری «تسنیم» صحبت کردند.

بله درخصوص صحبت‌های آقای (علی) لاریجانی بود.

 

  ولی این سکوت به‌نوعی باعث می‌شود که آنچه شما شبهه‌آفرینی و جو‌سازی می‌نامید تایید شود. یعنی در عمل به ضرر ایشان است.

البته از نظر شما تایید است.

 

 می‌گویند سکوت علامت رضاست.

نه این سکوت بلندترین فریاد اعتراض است و خیلی‌ها این را درک می‌کنند. البته در ذات این کار یک رفتار جوانمردانه نیز وجود دارد زیرا به طرف فرصت داده‌اند تا کار کند و مردم نتیجه‌اش را ببینند.

 

  به نظر شما بعد از شش‌ماه نقد دولت آقای روحانی از سوی ایشان و همراهان سابقشان آغاز می‌شود؟ البته به‌جز شما که الان هم صحبت می‌کنید.

فرجه زمانی شش‌ماهه‌ای که می‌گویید اصالت ندارد. من هم ماموریتی برای صحبت‌کردن ندارم و اگر صحبتی می‌کنم یک تصمیم شخصی است. دولت آقای روحانی را هم همیشه می‌توان نقد کرد. اما فکر می‌کنم باید به دولت جدید فرصت داد و البته این برخلاف انتظاری بود که ما در دولت نهم داشتیم زیرا در آن زمان حتی قبل از تشکیل دولت نهم یک آتش سنگین تهیه شد به‌ویژه از سوی مدعیان اصلاح‌طلبی روی دولت ریخته شد که در طول هشت‌سال بعد هم ادامه پیدا کرد.

 

  شاید همان‌طور که شما می‌گویید واقعا حق با آقای احمدی‌نژاد باشد، ولی با سکوت معلوم نمی‌شود که حق با ایشان بوده است.

ما باید ضعف موجود در حوزه رسانه‌ای کشور را که مشکل‌آفرین شده است، بپذیریم. آقای لاریجانی اظهاراتی علیه آقای احمدی‌نژاد درخصوص ممنوع‌الخروج‌شدن آقای خاتمی کرده است. رسانه‌ها می‌توانند این اظهارات را ریشه‌یابی کرده و از ایشان سوال کنند که استناد و دلایل چنین اتهامی از سوی ایشان چیست؟ زیرا ممنوع‌الخروج‌کردن افراد طبق قانون برعهده دستگاه قضایی است. به‌هرحال آقای احمدی‌نژاد گفته‌اند که آقای خاتمی رییس‌جمهور کشور بوده‌اند و جایگاه ریاست‌جمهوری ایجاب می‌کند که اصلا چنین اتفاقی درمورد ایشان نیفتد و اصولا ممنوع‌الخروج‌کردن افراد در حیطه اختیارات قانونی ایشان نبوده است. ضمنا در باور ایشان نیز چنین رفتاری درخصوص آقای خاتمی قابل ‌پذیرش نیست.

 

  درباره «حصر» چطور؟ دولت آقای احمدی‌نژاد هیچ‌گاه وارد قضیه نشدند؟

اینها هم برای رسانه قابل رصدکردن است.

 

 اتفاقا مشکل آنجاست که اصلا قابل رصدکردن نیست.

اگر قابل رصدکردن نیست چرا می‌خواهید پای آقای احمدی‌نژاد را به میان بکشید. اگر ادعایی درخصوص شورایعالی امنیت ملی وجود دارد، بروید از آقای جلیلی که دبیر شورایعالی امنیت ملی بوده است بپرسید.

 

  ایشان دبیر شورا و عضو دولت بوده‌اند؟ رییس‌جمهور وقت هم رییس شورا بوده است. اگر آقای جلیلی بداند، پس آقای احمدی‌نژاد هم حتما می‌داند.

اما آقای احمدی‌نژاد این مساله را رد کرده است. باید سوالتان را از دبیر شورا بپرسید. ضمنا آقای جلیلی عضو دولت نبوده است.

 

  یعنی دبیر شورا تصمیمی گرفته که رییس شورا از آن خبر ندارد؟

به‌هرحال اگر ادعایی در این خصوص وجود دارد، باید بروید از ایشان بپرسید که آیا شورا در این زمینه تصمیمی گرفته است یا خیر. اینکه الان شما می‌گویید یک فرضیه است. فرضیه‌ای ‌است که رییس‌جمهور وقت نیز از آن تبری جسته است. درخصوص ممنوع‌الخروج‌کردن افراد از جمله آقای خاتمی، ماده 133 آیین دادرسی مسوولیت این کار را متوجه دستگاه قضایی دانسته است که البته تصمیم به ممنوع‌الخروج‌کردن افراد هم طبق همین ماده قانونی در یک محدوده زمانی شش‌ماهه اعتبار دارد.

 

  از این بحث که بگذریم من می‌خواستم شما یک مقایسه‌ای هم بین روند مذاکرات هسته‌ای در دولت آقای احمدی‌نژاد و روحانی انجام دهید و دیگر اینکه آقای احمدی‌نژاد بارها اعلام کرده بود که آماده مذاکره با آمریکاست. نامه هم نوشت اما پاسخی نگرفت درحالی که ما می‌بینیم که الان این اوباماست که به روحانی تلفن می‌کند و ملاقاتی در آمریکا بین وزرای خارجه دو کشور صورت می‌گیرد. به اعتقاد شما این به‌معنای ناکامی سیاست تهاجمی آقای احمدی‌نژاد به‌ویژه در زمینه هسته‌ای نیست؟

نامه روشنگرانه آقای احمدی‌نژاد هم هیچ نسبتی با مذاکره نداشت و ایشان با هدف مذاکره این نامه را برای اوباما نفرستاده بود. مذاکره با آمریکا را نظام جمهوری اسلامی هیچ‌وقت رد نکرده اما شروطی برای انجام آن قایل بوده است. تاکید آقای احمدی‌نژاد همواره به انجام مذاکره بر مبنای احترام متقابل بوده است. جمهوری اسلامی فرصت‌های بهتری برای مذاکره داشت که از دست رفت.

  چه زمانی؟

فرصت‌هایی که ما در موضع قوی‌تری بودیم. مثل زمانی که آقای احمدی‌نژاد به نیویورک سفر می‌کرد و از ظرفیت رسانه‌های آمریکایی به خوبی استفاده می‌جست و از این رهگذر دولت آمریکا را در افکار عمومی این کشور به چالش کشیده بود. بنده معتقدم اتفاقاتی که بعدا در آمریکا رخ داد و اعتراضات مردمی در «وال‌استریت» را برانگیخت نتیجه روشنگری‌های آقای احمدی‌نژاد بود. به‌طوری‌که این مساله به یک معضل اساسی برای دولت آمریکا تبدیل شده بود.

 

  خب اگر معتقدید که آن زمان فرصت‌های بهتری داشتیم چرا رخ نداد؟ این به‌معنای عدم اعتماد به دولت ایشان نبود؟

تصمیم به گفت‌وگو باید در سطح بالاتری اتخاذ می‌شد. اما صرفا موضع برتر ملاک نیست، بلکه طرف مقابل ما باید به این نتیجه برسد که از موضع برابر و احترام متقابل مذاکره انجام شود نه اینکه آقای روحانی برود مذاکره کند و بعد اوباما بگوید که ایران بر اثر استیصال ناشی از تحریم‌ها به مذاکره روی آورده است که البته بهانه آن را هم خود دولتمردان فعلی به دست آمریکا داده‌اند. وقتی برخلاف واقع مدعی خالی‌بودن خزانه دولت می‌شوند، دقیقا در جهت اثبات سخنان آقای اوباما یعنی مذاکره بر اثر استیصال موضع گرفته‌اند. بیان چنین سخنان نسنجیده و خلاف واقع‌ای، طرف مقابل را کاملا جری می‌کند و من از کسی مانند آقای روحانی که یک دیپلمات باسابقه است، تکرار چنین اشتباه فاحشی را تعجب‌برانگیز می‌دانم.

 

  یعنی می‌گویید خزانه پر است؟

بله 13 مرداد 91 وقتی از خزانه گزارش‌گیری می‌شود صدهامیلیاردتومان در خزانه پول بوده است. 13 مرداد 92 هم باز گزارش‌گیری شده بیش از دوبرابر سال 91 موجودی داشته است. درآمدهای نفتی کشور هم طی سال‌جاری نسبت به سال قبل بسیار خوب بوده است و ذخایر ارزی نیز بسیار قابل‌توجه است. بنابراین گزارش‌های خلاف‌واقع هیچ دستاوردی جز اثبات ادعای آمریکا به‌دنبال ندارد.

 

  شما گفتید که اراده برای مذاکره باید در سطوح بالاتر حاکمیت به‌وجود آید. پس چرا اگر به گفته شما در دوره آقای احمدی‌نژاد ما فرصت بهتر یا موقعیت بهتری برای مذاکره داشتیم، این تصمیم گرفته نشد؟

پیشتر توضیح دادم که این یک مساله دوطرفه است. طرف مقابل هم باید بپذیرد که از موضع احترام و برابر با ایران مذاکره کند. بدیهی است تا چنین شرایطی پذیرفته نشود یا نشانه‌هایی از آن بروز داده نشود، اتخاذ چنین تصمیمی در سطوح بالای نظام دور از ذهن خواهد بود.

 

   من برگردم به سوالی که ابتدای همین بحث مطرح کردم. چطور است که بی‌پاسخ‌ماندن نامه رییس‌جمهور ما را شما ناشی از قدرت ما ارزیابی می‌کنید اما تماس تلفنی‌ای که آنها برقرار می‌کنند را ناشی از ضعف ما می‌دانید؟ بالاخره اگر قرار به برقراری ارتباط باشد باید یکی شروع کند و دیگری پاسخ بدهد. در غیر این صورت که ارتباطی برقرار نمی‌شود و قضیه بیشتر شکل یک ژست سیاسی یا تبلیغاتی می‌گیرد.

بنده هیچ‌وقت نگفتم که بی‌پاسخ‌ماندن نامه رییس‌جمهور وقت به آقای اوباما ناشی از قدرت ما بوده است. گفتم نامه آقای احمدی‌نژاد به اوباما روشنگرانه بوده و هدف از آن مذاکره نبوده است. تماس تلفنی آقای اوباما با آقای روحانی هم بدون بستر و زمینه‌های لازم برقرار نشده است. گراهایی داده شد که او تماس گرفت. اوباما اگر مطمئن نبود که در آن طرف خط هم کسی منتظر تماس اوست حتما به آقای روحانی تلفن نمی‌کرد. او می‌دانست که اگر تماس بگیرد، آقای روحانی پاسخگو خواهد بود.


  فکر می‌کنم آقای احمدی‌نژاد هم وقتی نامه می‌نوشته حتما گوشه چشمی به دریافت پاسخ نامه داشته است!

 آقای احمدی‌نژاد هم اگر نامه‌ای به آقای اوباما نوشته است، در چارچوب سیاست‌های نظام بوده و هدف از آن هم، مذاکره بر مبنای دیدگاه طرف مقابل نبوده است. نامه آقای احمدی‌نژاد به اوباما یک محتوای روشنگرانه و هدایتگرانه داشته است.

 

  یعنی الان نیست؟ اگر قایل به این باشیم که سیاست‌ها و تصمیمات در این خصوص از سطوح بالاتر هماهنگ شده است.

اگر اینطور بود که مورد نقد رهبری قرار نمی‌گرفتند.

 

  البته ایشان در کلیات نقد نکردند برخی رفتارها را نقد کردند و قبل از سفر هم بحث نرمش قهرمانانه مطرح شده بود.

یعنی به نظر شما ما در عمل نرمشمان قهرمانانه بود؟ باید صبر کرد و دید. امیدوارم وقتی کف دستمان چیزی می‌گذارند رویمان بشود بگوییم که در ازای از دست دادن چه چیزی بوده است!

 

  اما برگردیم به همان بحث سکوت آقای احمدی‌نژاد درباره دانشگاه ایرانیان و برداشت 16میلیاردتومان که کلی شبهه ایجاد شد که اصلا چرا این پول برداشته شد. اگر هم قانونی بود چرا بازگردانده شد؟ از سویی ایشان آذرماه باید بروند دادگاه. در ارتباط با آقای رحیمی هم سخنگوی قوه قضاییه تایید کرده‌اند که پرونده ایشان در ارتباط با بیمه ایران تشکیل و بازجویی هم شده‌اند. همه اینها سوال‌هایی است که انتظار می‌رفت ایشان به آنها پاسخ دهند.

بخشی از اینهایی که گفتید خیلی روشن است و باید از دستگاه قضایی سوال کنید. آنها باید نسبت به اتهاماتی که مطرح کرده‌اند پاسخگو باشند. من سخنگوی آقای رحیمی هم نیستم. درباره آقای احمدی‌نژاد هم ایشان طبق قانون عمل می‌کنند. برای خود من هم پیوسته احضاریه می‌آمد و بنده هم طبق قانون عمل می‌کردم و در دادگاه حضور می‌یافتم.


  درباره 16‌میلیاردتومان چطور؟ اگر قانونی برداشته شده بود چرا پس داده یا پس گرفته شد؟

در هفته‌های آخر دولت دهم بود که تصمیم به تاسیس دانشگاه ایرانیان در شورایعالی انقلاب فرهنگی گرفته شد.

 

  چرا اینقدر سریع؟ این شبهه تقویت شد که اعضای دولت برای آینده خود دنبال یک شغل و منبع درآمد و پایگاهی می‌گردند.

عجله نکنید. بنده دارم به سوال شما جواب می‌دهم وقتی دارم به زمان تصمیم‌گیری درباره تاسیس دانشگاه اشاره می‌کنم در واقع دارم به سوال شما جواب می‌دهم. ضمنا توجه داشته باشید که دانشگاه یک کانون درآمدی نیست و کسی که قصد فعالیت درآمدزا داشته باشد به سمت تاسیس دانشگاه نمی‌رود و من این ادعا را بی‌اساس می‌دانم. کمک مالی دولت به موسسات غیرانتفاعی هم یک وظیفه قانونی است که برای ده‌ها موسسه و نهاد غیرانتفاعی انجام می‌شود. کمک مالی به دانشگاه ایرانیان بر اساس قانون اختصاص یافت و این مبلغ هم به حساب دانشگاه واریز شده بود. وقتی دکتر احمدی‌نژاد با جوسازی غیرمنصفانه از سوی برخی افراد در دولت فعلی مواجه شدند، دستور دادند تا کمک دریافتی از دولت به خزانه بازگردانده شود.

 

  اما اینجا دولت داشت به آینده اعضای خودش با توسل به یک حربه قانونی کمک می‌کرد. اگر کاری که کردند قانونی بوده است جو‌سازی که نمی‌توانسته آن را بلااثر کند.

این حرف بی‌اساسی است که گفته شود دانشگاه ایرانیان برای تامین آینده اعضای دولت دهم ایجاد شده است. کمک‌های مالی به این دانشگاه نیز در چارچوب اختیارات قانونی دولت انجام شده است. آیا بازگرداندن این کمک به خزانه دولت محل اشکال است؟ در این زمینه اتهامات غیرمنطقی و نادرستی مطرح شده است.

 

  خب اگر اتهام بود چرا پول را برگرداندند؟ می‌توانستند از طریق مراجع قضایی ثابت کنند که همه اینها جو‌سازی است و کارشان قانونی بوده است.

کسانی که اتهامی را مطرح می‌کنند باید آن را ثابت کنند و برای اثبات ادعای خودشان می‌توانند به مراجع ذی‌ربط مراجعه کنند. آقای احمدی‌نژاد بنا نداشت بر سر این موضوع با دولت آقای روحانی دعوا کند بنابراین دستور داد که این مبلغ به خزانه عودت داده شود و به این ترتیب بهانه از برخی عناصر دولت فعلی که با جوسازی می‌خواستند مقاصد سیاسی خود را دنبال کنند، گرفته شد.

 

  ولی سازمان بازرسی هم وارد شد و غیرقانونی‌بودن این برداشت را تایید کرد. یعنی همه باهم دارند جو‌سازی می‌کنند؟

استناد شما برای این ادعا چیست؟ کجا این بررسی را انجام داده است؟ برای انجام بررسی به چه کسی مراجعه کرده است؟ استناداتش کجاست؟

 

  الان دانشگاه با چه بودجه‌ای قرار است اداره شود؟

در این زمینه نامه‌ای از طرف آقای بقایی به دولت فعلی نوشته شده و ضرورت اختصاص کمک‌های مالی به دانشگاه ایرانیان مورد تاکید قرار گرفته است.

 

 مورد دیگری که می‌خواستم از شما سوال کنم بحث دانشجویان ستاره‌دار و اخراج استادان دانشگاه بود. آقای احمدی‌نژاد به کل منکر این مساله می‌شد. در حالی که ما الان می‌بینیم از این دانشجویان و استادان اعاده حیثیت شده و طبق برخی آمار 400دانشجوی محروم از تحصیل به دانشگاه بازگشته‌اند.

در دولت آقای روحانی کسانی به کار گرفته شده‌اند که از متحصنان دولت آقای خاتمی یا جریان فتنه حمایت کرده‌اند اما الان برگشته‌اند سرکار.

 

 سوال من چیز دیگری‌است. می‌گویم آقای احمدی‌نژاد به کل منکر چیزی شده بودند که الان معلوم شده است واقعیت دارد

موضع رسمی دولت آقای احمدی‌نژاد همان است که قبلا هم اعلام شده بود. در دانشگاه کسی را به دلایل سیاسی ستاره‌دار نمی‌کنند. اگر دانشجویی در بیرون از محیط دانشگاه مرتکب بزه یا جرمی شده باشد که بر اثر آن بازداشت و زندانی شده و در نتیجه از تحصیل محروم مانده باشد این مساله نباید به حساب دانشجو بودن وی نوشته شود زیرا این جرم هیچ ارتباطی با دوران تحصیل او ندارد. بنابراین‌چنین فرضیه‌ای ممکن است وجود داشته باشد که برخی افراد به دلایل امنیتی بازداشت و از تحصیل محروم شده باشند که اکنون با پایان یافتن دوران محکومیت به دانشگاه بازگشته‌اند.

 

   البته خیلی‌ها هم بازداشت نشده بودند.

 بسیار خب، در حد یک فرضیه که اشکالی ندارد اما موضع دولت آقای احمدی‌نژاد همانی بود که اعلام شد و ستاره‌دارکردن دانشجویان به دلایل سیاسی را قبول نداشتند.

 

  پس چرا شدند؟

 شما می‌توانید از وزارت اطلاعات دولت آقای روحانی بخواهید تا دلایل محرومیت افرادی را که شما مدعی آن هستید، اعلام کند.

 

  زیادند. می‌توانید فهرستشان را از وزارت علوم یا دانشگاه آزاد بگیرید.

شما ادعایی را مطرح کرده‌اید و این شما هستید که باید فهرست ادعایی خودتان را منتشر کنید. سیاست دولت این نبوده که به  دلیل مسایل سیاسی کسی را ستاره‌دار کنند. الان مدعی هستید که یک عده‌ای را برگردانده‌اند به دانشگاه که اینها ستاره‌دار بوده‌اند. بسیار خب، بروید در این زمینه تحقیق کنید و از مسوولان دولت فعلی نیز بپرسید چرا این افراد مورد ادعای شما از تحصیل محروم شده بودند. شما به زور می‌خواهید بگویید که اینها به دلایل سیاسی ستاره‌دار شده بودند و بنده آن را نمی‌پذیرم.

 

  برای اینکه واقعا بوده است. علت محرومیت از تحصیل یک چیز است اما مساله اساسی تقبیح خود عمل محروم‌کردن از تحصیل است که برخلاف مفاد صریح قانون اساسی است.

محرومیت از تحصیل موضوعی نیست که در قانون اساسی به آن اشاره شده باشد. همه آحاد جامعه در برابر قانون یکسان هستند و دانشجوبودن برای هیچ‌کس مصونیت ایجاد نمی‌کند. ممکن است فردی دانشجو باشد اما در خارج از محیط دانشگاه مرتکب عمل مجرمانه‌ای شود و مجازات ناشی از این عمل مجرمانه می‌تواند به مانعی در ادامه تحصیل او منجر شود که این مسایل هرکدام باید در فایل مخصوص به خودش بررسی شود اما به نظر می‌رسد که شما قایل به تفکیک موارد نیستید.

 

  در شرایطی که دولتمردان سابق زمانی برای نقد دولت فعلی نگه داشته‌اند و فعلا صلاح را در سکوت می‌بینند من می‌خواهم از شما سوال کنم که نقدتان به این دولت چیست؟

نقد باید متوجه موضوعات مشخصی باشد. اما در یک نگاه کلی به دولت فعلی می‌توان گفت که میانگین سنی اعضای دولت آقای روحانی بیش از حد متعارف است و بعضا به طنز از آن به‌عنوان خانه سالمندان یاد می‌کنند. البته برخی اعضای دولت از ابتدای مسوولیت خود، بنای بهانه‌جویی را گذاشته‌اند و این امر می‌تواند اقتضای سن بالا باشد.

 

  علت این نیست که ما تجربه ناخوشایندی از جوانگرایی داشتیم؟

پس شما در موضع پاسخگویی هستید نه سوال. یعنی از حالت بی‌طرفی خارج شده‌اید و روزنامه‌نگار مستقل نیستید.

 

منبع: روزنامه شرق



مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ