سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< 1 2

92/7/22
6:49 ع

سلطان قابوس پادشاه عمان عصر امروز دوشنبه در تماس تلفنی با دکترحسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران گفتگو کرد.

در تماس تلفنی سلطان عمان با دکتر روحانی مورد تاکید قرار گرفت؛

ضرورت همکاری‌های منطقه‌ای برای حفظ امنیت و ثبات خلیج فارس

 

سلطان قابوس پادشاه عمان عصر امروز دوشنبه در تماس تلفنی با دکترحسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران گفتگو کرد.

شناسه خبر: 72260 - 

دوشنبه 22 مهر 1392 - 18:46

  -  فرجاد غلام‌نیا

در این گفتگوی تلفنی که از سوی پادشاه عمان صورت پذیرفت ، ضمن تبریک عید سعید قربان و آرزوی سعادت و سلامت برای ملت دو کشور دوست و مسلمان ایران و عمان، مسائل مهم منطقه‌ای و روابط دوجانبه مورد تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر روحانی با اشاره به سفر اخیر سلطان قابوس به تهران و اثرات آن در تحکیم روابط دو کشور تاکید کرد: سیاست خارجی دولت تدبیر و امید بر اساس گفتمان صلح و عدالت و تعادل استوار بوده و تلاش ایران در این دوران بر اساس گسترش صلح و دوستی با همه کشورهای جهان به ویژه همسایگان خود خواهد بود.
رییس جمهور با ضروری دانستن بررسی زمینه‌های موجود در حفظ و ارتقاء روابط دو کشور، در خصوص مسائل منطقه‌ای و به خصوص امنیت و آرامش خلیج فارس بر ضرورت تلاش همه کشورهای حاشیه خلیج فارس برای ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد و افزود: ما خوشحالیم که دو کشور دوست و برادر ایران و عمان در دو سوی این آبراه مهم و تنگه حیاتی هرمز قرار داشته و تمامی سعی خود را به کار می‌گیرند تا با همکاری یکدیگر با سایر کشورهای منطقه شرایطی به وجود آورند که خلیج فارس به حالت عادی خود بازگشته و جهان شاهد ثبات و امنیت بیشتر این آبراه به عنوان منطقه‌ نمونه در جهان باشد.
سلطان قابوس پادشاه عمان نیز با تاکید بر این امر اظهار امیدواری کرد که این تلاش‌های مهم به سرانجامی مطلوب برسد.


92/7/22
6:37 ع

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای در پنجاه و سومین نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد قربان و غدیر، گفت: آرامش در هر جامعه‌ای از ارزش بالایی برخوردار است، در هر مجموعه کوچک یا بزرگ اگر آرامش نباشد کارها به درستی انجام نمی‌شود؛
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  سخنگوی قوه قضاییه بر جلوگیری از شایعه‌پراکنی در جامعه تاکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی‌اژه‌ای در پنجاه و سومین نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد قربان و غدیر، گفت: آرامش در هر جامعه‌ای از ارزش بالایی برخوردار است، در هر مجموعه کوچک یا بزرگ اگر آرامش نباشد کارها به درستی انجام نمی‌شود؛ لذا دستگاه‌های نظارتی و مطبوعاتی باید در جهت تعالی و رشد مردم قدم بردارند و اگر نقاط ضعفی از دستگاه‌های مشاهده شد، رسانه‌ها باید به نحوی آن را انعکاس دهند که در جهت رفع آن انجام شود.

اهم سخنان محسنی اژه ای را در ادامه می خوانید:

  • تقاضا دارم رسانه‌ها مطالب را به گونه‌ای منتشر کنند که در جامعه شایعه‌پراکنی نشود.
  • در روزهای اخیر چندین شایعه مشاهده شد و در مورد برخی از این شایعات تحقیق به عمل آمد و دیدیدم از پایه بی‌اساس و خلاف هستند. اولین شایعه‌ای که در جامعه منتشر شد این بود که تعدادی از افراد دولت یازدهم در فیس بوک صفحه دارند و مطالبی از ناحیه آنها منتشر می‌شود که این افراد یکی پس از دیگری این موضوع را تکذیب کردند و گفتند که صفحه‌ای در فیس بوک نداریم. توسط سیستم اطلاعاتی پیگیری به عمل آمد و فردی که این کار متقلبانه و مجعول را انجام می‌داد دستگیر و بازداشت شد و اکنون در زندان است و این موضوع یکی دو هفته فضای کشور را تحت تاثیر قرار داد، با اینکه اصل موضوع خلاف بود.
  • شایعه دیگر این بود که اس ام اسی به افراد مختلف در سطح جامعه داده می‌شد که این قرص با این مشخصات خطرناک است و حتی در اس ام اس آمده بود که چند نفر کشته شده‌اند، در مورد این موضوع هم پیگیری‌هایی به عمل آمد و فردی که این کار را انجام می‌داد شناسایی شد و اکنون این موضوع در مرحله تحقیقات است.
  • دستگاه قضایی در مقاطع مختلف و با اهتمام بیشتری می‌خواهد با متخلفان برخورد کند، هم با افرادی که در داخل دستگاه‌ قضایی هستند و مرتکب خلاف می‌شوند و هم با کسانی که به نام دستگاه قضایی مرتکب کلاهبرداری می‌شوند و به نام وکیل، قاضی و ... کارهای خلافی را انجام می‌دهند. موظف هستیم با کمک دستگاه انتظامی این افراد را شناسایی کنیم و اگر آنها را پیدا کردیم با آنها برخورد داشته باشیم، این عیب دستگاه قضایی نیست بلکه حسن این دستگاه است.
  • برخی از وکلا هم مرتکب کارهای متقلبانه می‌شوند، متاسفانه برخی از وکلا متخلف هستند؛ چرا نباید با این وکلای متخلف برخورد کرد؟ اگر فردی مرتکب جرمی شود باید با آن برخورد کرد. کانون وکلا و خود وکلا مراقب باشند از نام آنها و شماره تماس آن‌ها سوءاستفاده نشود و مردم هم مراقبت لازم را به عمل آورند چرا که برخی از این افراد، وکیل نیستند و به نام وکلا دست به اقدامات متخلفانه‌ای می‌زنند.
  • خبرنگاری پرسید آیا گمانه‌زنی‌ها درباره آزادی موسوی و کروبی در اعیاد پیش رو صحیح است؟، اژه ای گفت: این گمانه‌زنی‌ها درست نیست و هیچ اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده است.
  • ما در مورد زندانیان به مناسبت‌های مختلف عفو داریم و چون متهمان امنیتی و فتنه عفو گرفته‌اند، در عید قربان و غدیر هیچ عفوی در این خصوص نداریم. البته راجع به سایر زندانیان در این ایام عفو خواهیم داشت، ولی عفو امنیتی نداریم.
  • محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تمام صفحات فیسبوک منتسب به مسئولان جعلی هستند و آیا استفاده از فیلترشکن می‌تواند جرم باشد یا خیر؟ گفت: از فردی که در این رابطه دستگیر شده تحقیق به عمل آمده و مشخص شده که ساختن صفحه برای پنج وزیر و یک غیر وزیر کار او بوده است، اما اینکه بقیه صفحات غیرواقعی هستند یا خیر مشخص نیست و اینکه بعضی افراد از قبل صفحه داشته‌اند یا نه مساله دیگری است.
  • باید توجه داشت که نمی‌توان با مطرح شدن هر مطلب و شایعه‌ای بلافاصله آن را عنوان کرد. همیشه گفته‌ام که باید خودمان را جای مردم قرار بدهیم. همچنین طبق قانون تا حکمی قطعی نشود نباید چیزی اعلام شود. مثلا در پرونده 3 هزار میلیاردی افرادی در حد معاون وزیر متهم شدند، اما اتهام آنها اثبات نشد. البته افرادی هم متهم و بازداشت بودند و در نهایت محکوم شدند و در حال حاضر در زندان هستند، اما اثبات بعضی از مسائل ممکن نیست.
  • به عنوان مثال در فیلم جومونگ آن آقایی که تشنه قدرت است و می‌خواهد به ولیعهدی برسد حاضر می‌شود سر سردار بزرگ پرافتخارشان را جدا کند و تحویل دشمن بدهد و نمی‌خواهد که دیگران بفهمند؛ بنابراین بعضی کارها ممکن است اما اینکه اثبات می‌شود یا نه و اگر اثبات شد مجازات اجرا می‌شود یا خیر مساله دیگری است.
  • با قاطعیت می‌گویم که اگر چیزی مطرح شود حتما تعقیب می‌شود و اگر اثبات شد حتما مجازات اجرا می‌شود؛ بنابراین یقه سفید و غیر یقه سفید نداریم و اگر اتهامی اثبات شود حتما برخورد می‌شود.
  • فشار آوردن غیرقابل انتظار نیست، ولی مهم این است که ما زیر بار فشار نرویم.
  • سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه به پرونده فساد در فوتبال ورود کرده است یا خیر گفت: من این موضوع را پیگیری کرده‌ام و اگر کسی به طور موردی شکایت کرده باشد اطلاع ندارم. همه ورزشکاران را نمی‌شناسم ولی در یکی دو مورد که روشن بود از دادستان تهران سوال پرسیدم. البته دستگاه‌های نظارتی و مجلس به این موضوع ورود کردند ولی دستگاه قضایی به طور کلی به این پرونده ورود نکرده است.
  • خبرنگاری با اشاره به صحبت‌های پورمحمدی مبنی بر اینکه تصمیم‌گیری درباره موسوی و کروبی به عهده شورای عالی امنیت است، از محسنی‌اژه‌ای پرسید که آیا از این به بعد ما از قوه قضاییه در این رابطه سوال نکنیم؟ محسنی‌اژه‌ای گفت: من در خدمت شما هستم و هر وقت سوالی داشتید بپرسید. در جریان 88 ظلم بزرگی به مردم و کشور وارد شد. افرادی در ورود این ظلم نقش داشتند که برخی به خارج از کشور رفتند و اگر بیایند حتما تحت تعقیب قرار می‌گیرند و اگر کسانی که اینجا هستند توبه و جبران خسارت نکنند طبعا هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد. تا جایی که اطلاع دارم اتفاق جدیدی در این رابطه نیفتاده و پرونده به جایی احاله نشده است.

 


92/7/22
5:45 ع

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فؤاد صادقی: رئیس جمهور پس از سفری پنج روزه به نیویورک و شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل به تهران بازگشت، سفری که بدون اغراق از مجموع 9 سفر محمود احمدی نژاد به نیویورک دستاوردهای بیشتری برای کشور داشت، اما همین دستاوردهای نیز در صورت عدم توجه دولت وحامیان ومنتقدین آن می‌تواند دچار آسیبهای جدی گردد، در این نوشتار مروری بر دستاوردها وآسیبهای این سفر خواهیم داشت.

دستاوردها:

دستاورد نخست: تغییر در آرایش سیاسی و رو به بهبود راندن تنشهای موجود در سطح بین‌المللی بود، مساله سوریه که تا پیش از این بزرگترین بحران بین‌المللی بود اکنون با وارد شدن رسمی جمهوری اسلامی به گفتگوهای دیپلماتیک در حال یافتن راه حلی مسالمت آمیز است و تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل با اجماع اعضا ودعوت ایران به اجلاس ژنو دو نشان از ایجاد راه میانه در این موضوع دارد.
دستاورد دوم: اذعان چندباره دولت ایالات متحده بر حق ایران در دسترسی به انرژی صلح آمیز هسته‌ای بدون مستثنی کردن حق غنی سازی، همان هدفی است که در طول یکدهه گذشته از سوی جمهوری اسلامی دنبال می‌شد وامروز با بدست آمدن آن راه چندانی تا آغاز فرایند اجرایی توافق هسته‌ای در دوره زمانی کوتاه مدت مدنظر رئیس جمهور وجود ندارد.

دستاورد سوم:منفعل شدن لابی صهیونیستی، گروهای برانداز از قبیل سلطنت طلبها، مجاهدین خلق وسایر جریانات اپوزیسیون برانداز در زمان ومکانی که طی سالهای اخیر جشنواره سالانه آنان علیه جمهوری اسلامی برگزار می‌شد موفقیت بزرگی است که کمتر به آن توجه می‌شود، تاکید رئیس جمهور بربازگشت ایرانیان به داخل کشور این انفعال را دوچندان کرده است.

دستاورد چهارم: تزریق امید، نشاط و اطمینان به جامعه که یکی از نشانه‌های آن را می‌توان در رشد ارزش پول ملی به رغم اظهارات شتابزده برخی مسئولان اقتصادی دید، واکنش جامعه به حرکت مثبت دولت تدبیر وامید است که باید حفظ وتقویت شود.

دستاورد پنجم:انجام رایزنی‌های گسترده و موثر با مقامات سایر کشورها درعین پایبندی به اصول و چارچوبهای رسمی نظام وانقلاب وعدم عدول از پروتکل‌ها و شئون دیپلماتیک. بخاطر داریم که رئیس جمهور قبلی در شورای روابط خارجی آمریکاست حضور یافت اما دکتر روحانی دعوت رئیس جمهور ایالات متحده را برای دیدار نپذیرفت.

و به این دستاوردها می‌توان موارد متعدد دیگری نظیر پرهیز از اسراف و اردوکشی فامیلی در سفربه نیویورک، استفاده مناسب از دیپلماسی عمومی، تقویت نهادهای مدنی حامی ایران، طرح خواسته‌های عینی نه شعاری و... را افزود.

اما این دستاوردها همانند هردستاورد دیگری می‌تواند دچار آسیبهایی شود که مواردی از آن را نیز در همان ساعات نخست ورود رئیس جمهور شاهد بودیم از جمله این آسیبها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

آسیب نخست: تلاش برای مخالف قلمداد کردن عملکرد رئیس جمهور با اصول انقلاب ومنویات رهبری از سوی گروهی از افراطیون مخالف دولت در حالی صورت می‌گیرد که این دکترروحانی بود که تا این اندازه مورد اعتماد نظام ورهبری قرار داشت که اختیاراتی تا این اندازه تام به وی داده شده است وقطعا بخش بزرگی از موفقیتهای دیپلماتیک کشور مدیون ومرهون این حمایت رهبری خواهد بود، تلاش افراطیون برای ایجاد این تقابل است که ممکن از سوی بخشی از حامیان ساده اندیش دولت نیز ترویج شود در درجه نخست ظلم به رهبری، انقلاب ودولت است. چرا که اکثریت قریب به اتفاق مردم، اکنون از مشکلات اقتصادی که بخش عمده آن ناشی از تحریمهاست به ستوه آمده‌اند و از هرتلاشی برای حل این مشکلات استقبال می‌کنند. حال که اعتماد وحمایت رهبری عامل بازشدن این مسیر شده است، چرا از این موضوع برای تقویت جایگاه رهبری در جامعه استفاده نشود واغزاض سیاسی موجب شود که تخریب دولت و رهبری وسیله تامین منافع سیاسی برخی جریانات سیاسی گردد.

آسیب دوم: عدم انتقال درست دستاوردهای نظام ودولت در این سفر به دلیل برخی رقابتهای سیاسی.

هنوز به یاد داریم موج تملق وستایشی که پس از سفر محمود احمدی نژاد به سازمان ملل وسخنرانی جنجالی وی در دانشگاه کلمبیا انجام شد و موجب توهین به ایران گردید، در چه حدی بود. حضور روسای قوه مقننه وقضاییه بهمراه دبیرشورای نگهبان در باند فرودگاه و بسیج شدن صداوسیما ورسانه‌های رسمی برای تملق وچاپلوسی از عملکرد احمدی نژاد برای چندهفته، که به فتح الفتوح ومهمتر از فتح خرمشهرخوانده شدن آن سفر انجامید.

قطعا کسی انتظار ندارد در مورد دولت یازدهم، چاپلوسی وتمجید صورت گیرد اما آیا این هم رواست که دستاوردهای نظام ودولت به بهانه هم قبیله نبودن رئیس دولت با برخی جریانات قدرت نادیده گرفته شود؟

آسیب سوم: ساده انگاری وکوچک نمایی مشکلات کشور و امید به حل یک شبه آن. یکی از انتقاداتی که به برخی از اعضای تیم دولت در این سفر وارد بود، بالا بردن مطالبات وانتظارات از این سفر بود که باید بشدت از این آسیب مراقبت شود، واقعیت آن است که مشکلات کشور با نظام بین الملل، یک شبه وبا یک سخنرانی وسفر بوجود نیامده‌اند که یک شبه وبا یک سفر از بین بروند.

گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران وآمریکا تنها یک گام ساده در مسیری طولانی است که باید منتظر آثار آن در مذاکرات آتی، که نخستین دوره آن در ژنو در پایان این ماه برگزار می‌شود، بود. مخالفان دولت قصد دارند همانند دامن زدن به موضوع "حل مشکلات در صد روز"، حل یکشبه مسایل از طریق مذاکره با اوباما را نیز در دهان دولتمردان گذاشته وبعد از عدم حل شدن آن برای تخریب دولت سوءاستفاده کنند که در این مورد نیز باید مراقبت کامل بعمل آید ومطلبات وانتظارات افکارعمومی با واقعیات تعدیل گردد.
 
منبع: جمهوری اسلامی


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
روحانی ، هاشمی ، انتخابات ، حسن روحانی ، سوریه ، انتخابات92 ، انتخابات ریاست جمهوری ، احمدی نژاد ، خاتمی ، تصاویر ، مجلس ، جلیلی ، دیدار ، امریکا ، هسته ای ، عارف ، عراق ، مصر ، ولایتی ، انتخابات ریاست جمهوری 11 ، داعش ، تسنیم ، رای دادن ، گاردین ، هاشمی رفسنجانی ، کابینه ، ایران ، بشار اسد ، بیانیه ، انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ، پیروزی روحانی ، تحلیف ، انتخابات ایران ، انتخاب روحانی ، المانیتور ، اعتدال ، 24 خرداد ، اردوغان ، دولت روحانی ، روسیه ، کیهان ، نظرسنجی ، نظرسنجی انتخاباتی ، نوبخت ، کابینه دکتر روحانی ، کابینه روحانی ، ظریف ، مشهد ، مذاکرات هسته ای ، مرسی ، مقام معظم رهبری ، ناطق نوری ، مناظره ، قالیباف ، لبنان ، مشایی ، 13 ابان ، عربستان ، عسکر اولادی ، شیمیایی ، علی مطهری ، ریاست جمهوری ، سخنرانی ، سرمقاله ، سیاسی ، وزیران ، قطر ، کابنه روحانی ، کدخدایی ، رییس جمهور منتخب ، زنگنه ، رحیم مشایی ، رد صلاحیت ، رژیم صهیونیستی ، رای ، تبلیغات ، تحریمها ، تصویر ، جمهوری اسلامی ، جنگ ، توییتر ، تکذیب ، جامعه مدرسین ، حمله نظامی ، حمایت ، حدادعادل ، حسین شریعتمداری ، اسد ، اصلاح طلبان ، اصلاحات ، اصولگرایان ، اقتصاد ، تروریستها ، بی بی سی ، بی بی سی فارسی ، پیشروی ، تابناک ، انتخابات ریاست جمهوری11 ، انتخابات ریاست جمهوری92 ، انتخابات,حمله,قالیباف,یاسوج ، انتخابات,رهبر معظم انقلاب ، تروریستی ، ترکیب کابینه روحانی ، ترکیه ، تحلیل ، تحلیل تازه ، تحلیل متفاوت ، تحولات مصر ، تخریب قبور ، تدبیر رهبری ، بیانیه سازمان بسیج مستضعفین ، بیشبینی ، پاس گل به اقای روحانی ، پاسخ دحمله ، پایان ریاست جمهوری ، پذیرش روحانی,غرب ، پرز ، پور محمدی ، پیام انتخابات ، پیام تبریک ، پیامن ، پیروزی تمام عیار ، بشارتی ، بمبگذاری ارژانتین ، بنرهای ضد مذاکره با امریکا ، بنیاد احتمالی بهار ، بنیاد باران ، بهار ، بهبود روابط ، ایلاف ، اینترنت ، اکبر هاشمی رفسنجانی ، باخت ، بازرسی ، باهنر ، بحران داخلی ، بحران هسته ای ، بداخلاقی ، بده بستان سیاسی ، برپایه مدل سوریه ، برتری ارا ، برنامه 100 روزه ، برنامه 4 ساله ، برنامه تبلیغاتی ، برنامه تلویزیونی ، برنده ، برودپیک ، انتخاباتی ، انتقاد ، انصراف ، اهداف امریکا ، اهل سنت ، اوباما ، اولین اقدام ، اولین رهبر خارجی ، اولین سفر ، اولین نشست خبری ، ایات اعظام ، ایت ا.. سیستانی ، ایت ا... خامنه ای ، ایت ا... سیستانی, ، ایتالیا ، اقوام ایرانی ، ال مانیتور ، الحیات لبنان ، العربیه, ، اطلاعیه ، اصولگرا ، اعتراف کثیف,سی ان ان ، اعتلاف ، اعتلاف پنجگانه ، اعزام ناو جنگی ، اعضای جامعه روحانیت مبارز ، اعلام جهاد کفایی ، اعلام قطعی ، افشاگری ، اقبال مردم ، المصری الیوم ، المنار ، الیاس نادران ، امام حسین ، امام حسین ع ، امام زمان ، امانت ، انتخاب مردم ، انتخاب وزیران ، امریکا,هشدارهای ایران,سوریه ، امنیت تل اویو ، انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد ، اسراییل ، اسماعیل کوثری ، اسید پاشی ، اشتون ، اشکال ، ,تحقق صلح ، ,سازمان ملل,ملت ایران ، ,سالروز ترور جان اف کندی ، ,فلسطین ، ,مذاکرات صلح,_رژیم صهیونیستی ، ارسال کشتی جنگی ، اریا ، اریل شارون ، از منقل تا ثروت ، استانها ، استانی ، اسحاق جهانگیری ، 25 خرداد ، 3 خانواده شهید ، 4 دیپلمات ربوده شده ، 5 برابر ، ابراهیم اصغر زاده ، ابو صقار ادم خوار ، ابوترابی فرد ، ابوصقار ، اتحاد ، اتهام ، اجلاس ، احمد خاتمی ، احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی ، اخرین ، اخرین اخبار ، اخوان المسلمین ، اخوان المسلمین مصر ، اخوندی ، ادمخوار سوری ، ارای ، ارای روحانی ، اربعین ، ارتش ، ارتش مصر ، اردن ، حسینیه ارشاد ، حق الناس ، حل مساله هسته ای ، حماسه ، حماسه 24 خرداد ، حماسه اقتصادی ، حرم زینبیه ، حزب ، حزب ا... ، حزب سلفی نور ، حزفیات فیلم ، حسن خمینی ، حمایت جبهه مقاومت وپیشرفت ، حمایت عربستان ، حمایتاز روحانی ، حمد بن خلیفه ال ثانی ، حملات ، حمله ، حکیمی ، حسن روحجانی ، خالتمی ، خانه پدری حسن روحانی ، خانواده هاشمی رفسنجانی ، خبر رد صلاحیت ، خبرانلاین ، خبررد صلاحیت ، خبرگزاری فرانسه ، خراسان ، خرداد ، خشم اسراییل ، خشم تل اویو ، خطیب جمعه بیرجند ، خلیفه وقت ، خمپاره ، خونبهای ، خیابانهای پایتخت ، دادگاه ، دادگاه کیفری ، داستان گاو ، جاوید قربان اوغلی ، جشن ، جشن پیروزی ، جلسه ، تکفیریها ، تکیه کلام ، ثبت نام انتخاباتی ، ثمری ندارد ، جهانگیری ، جیمزبیکر ، جک استراو ، چامسکی ، چین ، حاشیه های انتخاباتی ، حامیان روحانی ، حجاب ، حجت الاسلام روحانی ، تظاهرات ، تفاوت ، تفاوت خاتمی با روحانی ، تفسیر ، تلاش برای دور کردن از ایران ، تماس تلفنی ، تمدید ، تمیم بن حمد ، تنفیذ ، تهران امروز ، توان اصلاح طلبان ، تصاویر استقبال ، تصویب قطعنامه ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ